U krevetu sam, ali u pravu si, idem si čaj skuhati![]()
U krevetu sam, ali u pravu si, idem si čaj skuhati![]()
Maruska, bravo, bravo!
Izazove jos ne pogledah :D
Isss, isla sam vidjeti bodyrock! Jeste vi normalne?! Nema sanse![]()
Posljednje uređivanje od Anci : 07.01.2014. at 23:32
Evo me. Neko reče za tanak zglob, ma i moj je jako tanašan, pomislili bi da sam anoreksično dijete da ne vidite ostatak tijela...
Kaže mm one sa fitnessa su dobre....imaju jedne još bolje, one sa licenciranja instruktora (pa su time i skuplje, doduše ne hrđajuće i vječne) - o njima mogu na pp. Natjecateljske - sve kilaže iste veličine, dok su tzv. hard style jednostavniji, različite veličine.
Nisam ni ja mogla ni sklek ni zgib prije trudnoće i onda ga napravila u polutami kuhinje, između peglanja i kuhanja ručka za sutra. Kavofob dade dobar link na program, ja sam slušala upute autora. Evo me, došla sam sa odrađena dva treninga. Mislila sam da mrzim skip ali je i on dobio konkurenciju - saznat ću kako se to zove što mrzim od danas.
Ne bih ni ja trkačku temu, ovako sam se napokon integrirala u razgovore, kad nije riječ o kraticama.
kad ce izazov, cekajte i mene 8)
kavofob provjeri ti to, ne zvuci bas lipo
chris ~~~~~~~~~~~~~~~ ne znam, ja sam bas ritko ritko bolesna tako da ti neman odgovor ali ako neman fibru sigurno idem
na trening taj dan
(ali ja sam malo munjena pa vjezbam i onaj dan kad dam krv pa se nemoj voditi po ovome)
maruška
danas nema za mene vjezbanja, kako sam rekla odosmo na biokovo. taman cekam ekipu da se dignu
ima nekih 2 ipo sata pjesacenja do gori. kad nalozimo vatru i pripremimo rucak planiramo jos jedan uspun 40 min od
kucice ali zavisi sve kad cemo doc gori jer dan je jos uvik kratak. ne znam jel se smiju lijepit slike ili samo linkovi?
moram vam pokazat pogled od gori, stvarno oduzima dah!
mahnut cu vam od gori![]()
MB, ne smiju slike, samo linkovi na slike
jedva čekam!
a jeste se raspisale
meni jučer dijete nije dalo vježbati, bilo je bolesno, a to je ovo drugo (tj. prvo) dijete koje nikad nije bolesno, pa onda kad je bolesno, onda umire i treba mu mama
a jbg, jutros sam se digla ranije i odradila taj alpha cardio i mislim da sam malo nažuljala stopala
ja sam trenutno u fazi kao kavofob nekad, da mi ti zwowovi zvuče privlčano, ali ih se još bojim i tako će ostati još neko vrijeme![]()
MB, uživajte! Biokovo mi je u isto vrijeme i predivno i zastrašujuće! Nije da sam se penjala, samo gledano odozdo
Betty, još malo pa ćeš i ti početi škicati! Evo ti jednog zwow-a koji nema strašne vježbe, a kad ih ukomponiraš i nastojiš uz zadržanje forme odraditi šti brže, izmori te
http://litealloy.com/workouts/672
zove se best butt workout pa tko bi mu odolio
moj tajming je 12:40. zuzka je 12:25, ali ona je radila s težim utezima tako da i to treba uzeti u obzir
hoću reć, bila bih i sporija da sam radila ko ona :D
ideeeeš, kolko ljudi i kolko teksta
ja vozim svoju jillian (ripped in 30), ali sam prekjučer otišla na plivanje! ja zapravo trčanje baš i ne volim, to je onako, prikladno, a više me ovaj psihički dio fascinira. ali plivanjeeeee, uh, tu sam
uglavnom, otplivala sam preko sat vremena, konačno sam si išla i brojati/štopati tako da sad konačno znam da u tih sat vremena isplivam oko 2,5 km. he. trčanje je ipak više učinkovito po tom pitanju
uživala sam, uživalaaaa!
nove cure dobrodošle! ja isto još uvijek preskačem dijelove s kraticama koje ne poznajem. i isto ne znam razliku između china i .. ono drugo. još ne želim znati. kad dođe vrijeme zanimat će me pa ću saznati.
a za sklekove. ja sam isto kad sam krenula mogla - jedan (ženski). i prozvala sklek - skljok. a onda drugi dan, evo dva, pa nakon tjedan dana mogla sam čak pet. sad mogu deset (ženskih) onako bez puno muke i mislim da su lijepi i pravilni. tako da niti mene više ne zastrašuju toliko (ok, zastrašuju me muški. ali i njih ću skinut jednom..)
i isto ne bih razdvajala teme, ma super je kad smo iste, a različite. sve bi nešto, a svaka nešto drugo![]()
Čitam vas.al vježbat doma nikako da se organiziram..pa idem na kombinaciju aerobica i pilatesa, 3-4 mjeseca intenzivno..mišići su mi se jako napuhnuli, "oformljena" samali ja ne bih da mi se mišići ovoliko razvijaju..
da čujem, što mi je činiti za vretenasto a ne nabildano tijelo?
e, vidim da je na kolektivi opet akcija za proteine konoplje, ima kakvih iskustava/mišljenja o tome?
Ne volim trčanje, al malo ste me zamislile ovih dana..da barem nađem društvo jer mi je to nekako predosadno..
uvijek se odlučujem na neke eksplozivije vježbe, insanity, tae bo, aerobic mi je neki žestoki.. a žao mi je prestati skroz vježbat.. dobila sam 4-5 kg od vježbanja
Htjedoh reci: vidi koliko dnevno unosis. Za odrzavanje ti je dovoljno negdje cca 1700 kalorija, varira ovisno o visini, tezini idt.
imas on-line kalkulatore za to.
Lol, zhang tek sam sad skužila tvoju lokaciju. Fora!
Bubice, ne možeš se nabildati od aerobica i pilatesa, ma ne možeš ničim u tako kratko vrijeme.
Odradila insanity prije kombinacije fat burning pilatesa i army aerobica..oduvijek se ja nečim bavim, ali tijelo mi ne reagira onako kako ja to zamislim
ja ne dobijem vitkost nego mišićavost..na golom tijelu se vidi da su to mišići, ali većina me vidi obučenui onda izgledam debelo
![]()
Danas samo zwow 56, baš mi je super za dignuti adrenalin i krenuti u radni dan.
Ja sada mogu pravih sklekova komada 7 u seriji a mogu do 4 serije.
To je znatan napredak od jednog jedinog ženskog uz puhanje.
168/ 58kg
Bubice, moram opet reći da ti sebe ne vidiš dobro.
Možda ne možeš pobjeći od svoje građe tijela koja se ne uklapa u ono što si zamislila kao idealnu, ali po ovoj kilaži nema ni najmanje šanse da izgledaš debelo.
Ako mi ne vjeruješ napamet, daj fotke da mi procijenimo![]()
Dobro, nisam debela, ali sam deblja otkako vježbam. To mi se ne sviđa..
znojim se mjesecima, dušu ispuštam a onda ispadnem krupnija i jačih nogu. Dobar je to osjećaj, volim ja to, ali rezultat bi trebao biti drugačiji, da kupujem hlače broj manje a ne veće..
Nije da me to jako muči, ali zapitam se da l da promjenim vježbe..bi li trebala svakodnevno a blažeg intenziteta ili nešto tako promjeniti..sad sam umjesto svakodnevnih prorijedila na 2-3 puta tjedno, jako su intenzivne (brzi tempo na nogama pa hop vježbe u položajima skleka; pa opet trčeće pa sklekovite kombinacije..)..pa ću vidjeti što mi je bolje
a ja ne želim vjerovati
bubice, mislim da bi ovo pitanje moglo malo razjasnit tvoj pogled: koji ti se od ova 2 tijela više sviđa?
http://www.examiner.com/article/us-w...onships-berlin
ili
https://www.google.hr/search?q=jamie...2F%3B600%3B427
apricot, ako malo pogledaš sve fotke, vidjet ćeš da sam namjerno odabrala neku na kojoj ima malo viši BF. Ona je savršen primjer prekrasno utrenirane žene. Ima slika na kojima se vidi svaki mišić, ali to je faza definicije koja jako kratko traje i ciljana je za natjecanje. Ostatak godine izgleda ovako kao na ovoj slici i reklamira donje rublje. Žena mi je uhhhhhh......
što je BF?
![]()
bf je body fat. koliki ti je postotak masti. možeš puno trenirati, no ako jedes mnogo nece se vidjeti mišići radi visokog bf.
zato moj 6 pack neće li ga neće na svjetlo dana![]()
aha. a doći treningom i zdravom prehranom. normalnom, prilagođenom sebi i svojim potrebama. i trening. 6x tjedno. od lakseg prema tezem.
e i nisam se zahvalila zasadskuliranoj sto me usporedila s onom prezgodnom zenskom.
Nisam baš zadovoljna tijelom da bih se pokazivala na slikama ..možda jednom kad sadašnja slika bude ona "prije"
Od trbušnjaka mi se zasad vidi samo prvi gornji red, ostatak se još skriva duboko u duši, vidljiv tek ponekad, samo mom oku pod određenim kutom
Mišići na nogama me muče, bedra..
al nastavit ću![]()
palčice, di si? bila sam maloprije u polleo sportu promahat girjama da vidim koju ću si kupiti. ovu od 16kg jedva dignem, a da zamahnem par puta mislim da bi letjela skupa s njom
od 8 mi je taman, nije do tehnike nego snage u rukama.
i totalno mi se sviđaju ove natjecateljske. krećem sa skupljanjem novčića![]()
Ja bih probala 16
I idem na klizanje veceras, juupiii!
(ne znam bas, al idem, nadam se da se necu potrgat)
ja ću te držati
dakle, sutra dvije fale na ovome topiku![]()
kavofob, za početak i uzmi ovu od 8 kg, pa ćeš za godinu dana kad izbrusiš tehniku poželjeti onu od 12kg. I jaka žena se sa 8 može dobro umoriti, ako pravilno radi.
Kako sam jučer otišla na bweight i kbell upaljena od trčanja odradila sam poslije bweighta kbell trening od sat vrenmena sa 8kg. Dobro nešto sa 10 i 12. Da ostanem živa. I swing sam radila sa 8 bez pune tenzije jer mi je prelagano. Tako će i tebi s vremenom biti. Sad tehnika. Najbolje članci na fitnessu. Tursko i mrtvo dizanje mislim d aidu na početku. Poslije swing. Zna biti i seminara za smrtnike za malo novca, od dva tri sata. Nešto se nauči.
Danas odmaram, jedva silazim niz stepenice. Sutra idem 6km ujutro. Drago mi je opet vidjeti apri ovdje.![]()
Ne sviđa mi se preširoka ručka od pollea - ako misliš na onu gumenu. Ovo je dobar oblik girje, dobra girja - http://s246612274.onlinehome.us/stro...ettleBell1.jpg