high knee tuck jumps???
Printable View
high knee tuck jumps???
ma mislila sam taj stil, naizmjenicno.
a osim toga 100 ljudi 100 cudi. mozda je njima to bas super.
ivana s ja te likove nisam nikad vidjela, iako nemam ja moć zapažanja ko Nera.
Zapravo više zapažam u prirodi nego u gradu, nekad čak u šumi stanem, prestanem trčat/isključim Garmin (:-o), čučnem i osluškujem cvrkut ptica, šuštanje lišća i sl.:heart:
Eto mislila sma da nisam romantik (ok nisam ko Nera) al ipak malkice i jesam ;-)
boxice uživaj ma svjetlima pozornice!!
lili ne pratiš na satu, Ivana s ih vidi ujutro u 6, kao pozdrav suncu samo malo življe. Ti u to vrijeme pajkiš:-)
Tako je kjb, samo ujutro ih vidim.
Prirodu slabo zapazam u to doba.
Ma skuzila sam za jutro al sam mislila da pokoji zaluta i popodne ;-)
Kjb kako je bilo na masazi, kako ide oporavak?
Na poslu ludnica pa vas sporadično čitam.
Na masažu idem danas poslije posla, jučer sam bila na frizuri....
Sutra se nadam šterberski otrčati zadani trening, čini mi se da nemam nekih posljedica, ipak sam ja na polumaratonu dobro prikočila na kraju (da ne kažem da sam dvije minute hodala :-o)
nego Lili, jesi vidjela mail od trenera na temu previše utrka? Ja sam mislila da se referira na mene, ali ovi tvoji mladci su izgleda još gori od mene
ivanas, ako ne otkrijemo s mr. guglom, onda ćeš ih morati pitati, jer kako ćemo živjeti, a da ne znamo :mrgreen:
ja prijavljujem trčanje
neplanirano 6,5km
izgubila sam se
a prvo me skoro pojeo ogroman pas
uglavnom, krenem je danas trčati, i odlučim da neću po cesti, sad više nije potpuno mokra trava i počeli su već s traktorima, pa su ugazili put, pa idem ja po livadi
i tako je trčim, naiđem na put uz kanal, pa uz njega. pa skrenem kad sam došla do kraja i prođem još neki kanal, nastavim ravno, pa put ode na drugu stranu.
dođem do pruge i do asfaltirane i ceste i mislim si, ma neću tuda natrag kući, jer em bi mi bilo prekratko (moj izračun da bi bilo oko 3,5km ukupno), em je po asfaltu, em nema nogostupa
i kao, vratit ću se istim putem natrag.
hm, da... ko bi brojao silne kanale, prorede u šumi i kuda sam ja sve skretala.
uglavnom, naišla sam i na gradsko smetlište (za koje nisam imala pojma) i otprilike 1,5km više nego da sam našla put kojim sam i došla
dakle, 6,5 km, pace 6:50
navečer ću još yogu
Nasa mumjena rahela :lool: prezabavno mi je citat ove vase price ha ha
kjb i ja se prepala da se ne odnosi na mene zbog stafeta+brdo kad ono mladci divljaju: sa polumaratona jure na Ligu. A dragi su mi jako, teska srca ih pustam u dvojku nakon Bratislave :-)
ja sutra necu moci doci na trening pa cu odradit solo.
Magriz :lool:
Počela sam sa četvrtom sedmicom, resistance 3. Kad ne krepa!
Sve se čini lagano, al to je samo varka. Jumping lunges sa utezima, uff. Ima jedna vježba gdje uteg držiš uz tijelo i na znak legnes pa ustanes. Na prvu bezveze, ali sam krepala. Ono pih, ustajanje s utegom, u drugoj rundi mi je jezik bio do sisa :lool:.
Ja obicno po mraku trcim, jos da sam bez ociju nebi bilo dobro :lool:
Rahela veselo i u tebe! Ja sam nedavno srela psa samog i to velikog (nesto tipa haskija) a oko mene sama suma, ono da krene za mnom ne znam di bi :lool:
Odma sam mobitel izvadila da nazovem muza ako me napadne. Pritom mi je palo na pamet da me moze i pojist dok neko dodje po mene :/
U tom trenutku mi je onaj papar sprej sta me muz nagovara da nosim zvucao kao odlicna ideja :mrgreen:
J-la super si trening odradila :klap:
J-la :naklon:
Ja otrcala :trci: danas popodne solo sutrasnji trening:
2km + 3 × 3km (4:59) + 1km = 12km
Bilo je vruce poslije posla 21 C al dobro.Sad sam mirna jer sam odradila.
Summer drago mi je da je sve ok prošlo, sad možeš lagano iz bolnice na plivanje
Ivanas ti barem imaš što gledati dok trčiš, ja stalno po mraku pa mi dosadno :lool:
Upravo došla s treninga 19km i još dobila menzis, sve me boli, idem spavati.
Bravo curke za vježbanje i trčanje!
Jutro! Sto volim jutra kad svi spavaju a ja pijem kavu u miru i tisini.
Jucer zasluzeni rest.
Napokon sam zadovoljna s tjednim programom vjezbanja.
Kombiniram Tati i Tony-a. Uz to svaki dan odradim yogu.
Curke sve ste vrijedne s trcanjem i vjezbanjem.
Sani super da si našla svoju kombinaciju :klap:.
Lili pa ti rasturas i na treningu, bravo naša spidi :-D!
Odradila cardio 2 i core 1, i vikend može početi. Sad sam malo pregledala sta me čeka na cardio 3, obs resistance i obs cardio. Slijedi mi umiranje! Bolje da sam se iznenadila kao juče sa resistance 3 :lool:.
J-la ma kakvo umiranje pa ti si nasa zvjerka!!!
Sani super kombiniras!
plima idees 19km, bravo !
Cek jel ti dolazis drugi vikend sa svojima u Budimpestu? Mi smo u taperingu,,ne trcimo vise takve duzine. Voljela bi da se malo podruzimo.
Mogli bi neku kavicu u subotu jer bi se trebala naci i s tvojim deckima da vidim s kojim(a) zajedno trcim :-)
Puse drage moje, uzivajte mi u ovom krasnom suncanom vikendu :kiss:
doma sam :)
slijedi tjedan kauca, citanja i serija...
Super summer.
sad fino odmori iduci tjedan.
i ja sam na go planiram slicno odmor i citanje.
Lili naravno da se vidimo u Budimpešti. Polovica će nas biti u hotelu, a ostatak u hostelu i privatnom smjestaju. S kim bi ti trebala trčati? Ne poznajem sve dečke koji idu.
Summer to ti se zove tjedan uživanja :)
summer odmaraj i oporavi nam se brzo :*
Summer super :klap: odmaraj!
Summer odmaraj!
summer, odmaraj i želim brzi oporavak
jel te boli što? kako se osjećaš?
ja odradila jutros posao, popodne kazalište s malcima (J. bio fantastičan, tako divno uživljen u predstavu, da sam više gledala njega, nego predstavu)
maloprije odradila yogu, 10. dan
sutra ću valjda neku snagu
Summer draga uzivaj u prisilnom restu. Knjige, filmovi, dekica i caj. Skoro po odmor iz snova. Mada znam da nece biti tako.
Cure,
upravo se vracam s predstave iz Vidre. Preporucam 5.zena.com
Vodila sam mamu i svekrvu, bilo je odlicno, musko-zenski odnosi iz zenske perspektive.
Summer jel imas osjecaj da vise nisi puna plina? Znam da to stvara neugodan osjecaj.
Summer, super sto si doma, sad lagano do potpunog oporavka :-)
Ovako kako si i sama rekla...kauc, serije i citanje.
Jucer Tatin lower, odlican je!
Doduse, jos nisam naletjela na njezin wo a da nije takav.
Tipkam i pijem kavicu u tisini pa uspon na Strahinjcicu.
Ako koljena prezive spust onda znam da sve sto radim i koliko ih vjezbam ima smisla.
Cure, zelim vam divnu nedjelju :-*
Pozdrav cure.Summer super da si kuci, odmaraj. Sve stignes :)Drago mi je da je proslo ok, popravila si reputaciju bolnice :)
Lilli 5.zena.com je super predstava, ja sam se smijala tijekom citave, odveo me mm prosle godine.
Bravo za odvjezbano!
Ne prijavljujem nista, jucer smo bili u zoo, pa je to bila cjelodnevna setnja a tjedan je sam po sebi bio lud. 3 dana idem spavati u 22h. Baku su na kraju vratili u dom, zena se izvukla, cak je zabravila da nije hodala 2 godine.
Kris super za baku! Je ja sam se valjala od smijeha cijelo vrijeme. Bas onako za zene da shvate da razlicitosti treba prihvatiti.
Sani uzivajte u planinarenju! Mi cemo laganini vikend, zadnja dva smo skitali od toplica do planinarenja, pa cemo laganicu.
Summer :heart:
Ja sam bila vrijedna prosli tjedan, u petak sam malo tulumarila, subotu sam dolazila k sebi :lol:
Sto sam sve pojela, bolje da se ne sjecam :lool:
Danas nazad na tracnice, upper odradjen, kuca ociscena, sad me ceka peglanje. Sutra cu vidjeti hocu li uspjeti lower ubaciti, ako ne uspijem, onda cu malo promijeniti treninge ovaj tjedan.
Zhang meni je tako za zadnja 4 dana :lool: jedva cekam vjezbat sutra!
Kris super za baku!
Summer kako si danas?
Bravo cure za sve odvjezbano!
Mi se upravo vozimo prema kuci.
Cure, bilo nam je predivno! Spavali smo u seoskom gospodarstvu Ivica i Marica, Karanac, u blizini Vukovara, predivno nesto! Spava se u malim kucicama. Imaju ispred bicikle koje su gostima na raspolaganje. Mogu se jahat konji, imaju zivotinja, izmedju ostalog i kosutu jednu. Za dorucak nude sve domace -kruh, maslo, suhomesnato, svoje mermelade, jogurt... ima toga jos, ko bi sve nabrojio!! Definitivno vrijedi s djecom posjetit! Posjetili smo Vukovar i Ovcaru, nikad nisam bila, prestrasno nesto
MB, bas lijepo da si se provela.
Ne znam kaj da velim za baku, danas sam ju prvi put vidjela nakon bolnice i ostala sam sokirana. Nejako bice izmrcvareno ubodima, sa kisikom jedva hvata zrak, suze su mi isle citavo vrijeme. Mislim da je ovo zadnji put da idem sa mm kod nje. Meni je to bilo strasno za vidjeti.
Lakse je svima njima jer je ziva ali ne znam da li ona misli isto :cry:
Uglavnom sada se moze samo cekati, nema druge. Hvala vam.
Sutra ako sve bude po planu, odoh ja po novi osmjeh
mb super zvuci. mi bas planiramo baranju u svibnju
kris :hug:
prijavljujem malo vrtlarenja ujutro a popodne 1750m tempo plivanja
MB predivno zvuci :heart:morat cemo i mi s djecom Slavoniju obici.
Kris zao mi je :-(
Magreiz super si mi s plivanjem, svaka cast da ti se da toliko puta preplivat bazen. To je 70x jel tako?
thx, puno sam bolje...
nemam vise fibru, manje me boli, i bas se opustam
bingeam serije, preselili su me u djecju sobu da im ne smetam i ne zauzimam tv, toliko su me se zazelili :D
naravno, sad kad moram lezati i mirovati, sve ostalo zvuci napetije, ali moram polako da ne zakompliciram...
doci ce opet i tony na red :)