Bio je u Preobraženskoj, valjda je još tamo
Printable View
Gdje su Scholl prodavaonice u Zg-u? Ne apoteke nego baš njihov dućan.
gdje kupiti skolsku torbu (prvašić) s dobrim omjerom kvalitete i cijene
Gdje su povoljni bazeni za djecu - srednje veličine, da ih 2-3 stane i da nisu jako visoki?
gdje kupiti zaštitu za krevet od popišanaca, ali neku veću, jer spava s nama u velikom krevetu?
vidi šta je ovo - piše da izuzetno dobro upija vlagu
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/lidl...ndex_27474.htm
Hvala, cure, pogledat ću :)
E, to sam i ja mislila, ovo što sam vidjela je dimenzija 90X200, tako da mislim stavit poprijeko po srednjem dijelu, iako svugdje taj frajer završi :)
HITNO! u petak idemo na more i sad sam skuzila da princeza nema kupaće gaćice :drama:
gdje da ih kupim u zg? ima li kakvo sniženje? trebaju mi samo gacice, bez gornjeg djela
U Calzedoniji (ako još ima) - imaju samo gaćice, cijene su bile od 50-100 kn i bilo je 30% popusta na tu cijenu kad smo mi kupovali. Ove za 50 kuna su najbolje, u našem selu svaka curica na plaži ima takve.
Slučajno sam skužila da Gollden point dućan u WG ima gotovo sve badiće snižene 80%. Tako da sam dječje mušlke boksrice i badić za curicu, platila zajedno oko 50 kn.
Je da mi je WG izvan ruke, ali moglo bi se isplatiti. Njihovi badići su odlične kvalitete- imam jedan za sebe već 4 godine, a obično mi izdrži najviše 2
imaš golden point u garden mallu - iako ne znam jesu li i tamo tako velika sniženja ...
ima i drugdje, ali samo u WG je tih 80%
Uz to, WG mi je čak i bliži od gardena
Gdje u Zagrebu kupiti zgodne dječje majice s nekim hrvatskim motivom?
Gdje u ZG ima pekač za pizzu ali da je dublji (7-9 cm) i da cijena ne prelazi 150-200kn? U merkatoru i elipsu samo plitki, tehnomarket nema...pls ako je netko vidio ovih dana..
lupam na pamet,jer godinama nisam bila na tamo, al prvo mi na pamet pada tamo iznad Dolca, onaj dio prema katedrali, (jel to Opatovina?) ....tamo je prije znalo biti zgodnih stvarčica, tipa drvenarije,takvih majčica, zagrebačkih suvenira i sl....
(ajd mi recite da toga još tamo ima, jer sad kad se idem zbrajati, vidim da tamo nisam bila dvoznamenkasti broj godina :-o )
Inače takvih fora majica zna biti i u Sohu..mi smo kupovali frendu, ne znam dal ima za klince
Traku, privjesak za oko vrata za kljuc?
Vidjela sam da netko traži dječje kupaće... Neki dan sam bila u Mani (Importanne) i vidjela hrpetinu dječje odjeće na sniženju, pa tako i kupaće gaćice. Ne znam koliko je sve realno jeftino jer sam bila u gužvi pa nisam zagledala. :)
jeftine duge dj.tajice br.10 ?
Gdje ima za kupiti lampicu za čitanje koja se može pričvrstiti na knjigu?
treba mi jastuk za sina,3i pol godine- koji preporučate i gdje kupiti.... (nikakvo perje ne dolazi u obzir jer smo alergičari)
da li se klincima preporuča uzeti od memorijske pjene ili onaj sa običnim punjenjem?
dal bi ovo bilo ok http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...fferdate=27467
mi imamo neke duguljaste i ok su nam, i sad mi žao što nisam uzela u lidlu kad je bilo nedavno, ovi nakon 5 god, polako daju svoje.... pa ako ste negdje "susreli" te duguljaste- vičite! :mrgreen:
Zna mozda netko gdje se u Zg mogu kupiti one posude za dostavu hrane npr. iz restorana? Mislim na onakve metalne rajnglice sto idu tri jedna na drugu, a na vrhu je rucka koja drzi sve tri skupa. Obicno su metalne, iako nisam to vidjela valjda 20 godina sve do nedavno, a sad se ne mogu sjetit gdje...
Charlie, možda Metro.
A nisam sigurna, mislim da sam ih vidjela u izlogu Dione na križanju Martićeve i možda Tomašićeve?.... uglavnom, Diona s desne strane kad ideš iz Smičiklasove, dućan ima ulaz na samom uglu i izlog na Martićevu i tu drugu, sad se ne mogu sjetiti koja je.
Možda i Šumaopskrba.
Eto, možda ti jedna od ove moje tri možda opcije pomogne. :)
Aaaa Diona, hvala Mojca, znala sam da sam to vidjela u nekom izlogu a ta mi je Diona bila na ruti s posla-doma. Pogledat cu pa javim ako ce jos nekom zatrebat.
A bilo je i u dućanu na Kvatriću, u zgradi zapadno od Croatia banke, isto uglovni lokal, dućan se zvao Sati, ali mislim da je sad tamo nešto drugo. Možda netko zna di je sad taj dućan (ako nije trajno zatvoren).
(Mene te rajnglice podsjete na moju baku koja je u njima dedi nosila ručak na posao, pa mi je valjda percepcija izoštena na njih.) :)
Mene podsjecaju kad je mama rodila seku pa je tata u tome donosio klopu iz restorana...a sad treba nama za dostavu bakine kuhinje :heart: