U Lidlu je uvijek toga bilo na tone i jeftino, a super su, malo deblje sam kupovala doduše, ne znam za tanju verziju
U Lidlu je uvijek toga bilo na tone i jeftino, a super su, malo deblje sam kupovala doduše, ne znam za tanju verziju
Osim Lidla? Neka stalna ponuda, ne stignem sad obilazit dućane.
jel ima netko onaj korisnički broj od lidla? htjela bi ih nazvati da vidim imaju li jos koju presvlaku, a na njihovoj stranici vidim samo obrazac za ispuniti, nigdje broja
čarapice s točkicama protiv proklizavanja vidjeh i u deichmanu
dobila sam zadatak kćerinom prijatelju za rođendan kupiti gormite.
sve što znam o gormitima je da postoje.
ovi bi trebali biti nekakvi leteći, plavi i crveni.
dajte me molim vas uputite gdje da ih uzmem, kako ću znati da su leteći, ima li toga u maloj i velikoj verziji, što je uopće aktualno?
Imaš ih u svim dućanima (Diona, Konzum,...) u maloj vrečici za 15 kn to su figurice za dnevnu varijanu ako trebaš poklon onda pak ih imaš za kupiti u One 2 playu, već nisam dugo kupovala ali cijene su oko 60-tak kn, to su malo veće figurice ili pakiranje od 3 komada. Po meni pravilo je što su ružniji to su klincima bolji. U pakiranju se uz svakog dobije i karta na kojoj piše sve o tom gormitu što trebaš znati. Ako ti one 2 play nije usput onda mislim da ih možeš, ta veća pakiranja, naći i u super konzumima, kozmu ili centri. Sretno.
hvala!
a ovi leteći, razlika je samo što imaju krila (valjda :D) ili ima još neka finta?
Evo ti link, mislim da su ti:
http://www.google.hr/search?q=jessic...w=1280&bih=633
gormita ima i u mercatoru te na tiskovim kioscima.....
gdje ima za kupiti dukata?
da su u kutijici i prigodni za poklon za krštenje?
(ne, nisam ja poludjela i počela se razbacivati, nego je moja prijateljijca kuma)
nekako mi se čini da ih viđam po zlatarnicama. probaj kod Križeka (Oktogon) ili zlatarna Celje. Ako ti nije htino, mogu ti baciti oko popodne kada se šećem po Ilici
ajde, pliz
Ima ih u PBZu u Oktogonu - zlatnici i srebrnjaci, ne znam je li to isto sto i dukati.
istina, zato ja imam jos jedno pitanje:
gdje bi mogla kupiti produžetak za bodije? znam da postoji, cak sam jednom i vidjela na nekom nasem baby shopu ali ne mogu sad naci
ima na e-bay ali su fakat preskupi, tu sam vidjela za 15kn/kom prije par mjeseci, ali sad ne mogu naci
pliiz netko![]()
znači nemanijedan više u ZG ili radi onaj u Gajnicama,Na trešnjavci isto ne dela
Tražim aluminijske spremnike za hranu... zna netko gdje ih ima, a da nije Metro.
Ovako nešto:
http://www.google.hr/imgres?start=11...19,s:116,i:131
dakle, gdje u zg kupiti kvalitetan suncobran na plažu, koji se neće izvitoperiti od malo vjetra, i da je od debljeg
materijala? Pun mi je kufer suncobrana koje me služe jedno ljeto, ako i toliko, a na kraju ne ispadni niti jeftini.
Kako si sve informacije dobila, bacila sam samo kratiki pogled. U Privdrenoj banci imaš zlatnike i srebrnjake , u kutijicama onako nove i lijepe i s prigodnim motivima" - mislim da je i zlato dosta čisto (naravno ne 100%.
Zlatarnice pak imaju onak starinske dukate na kojima su motivi koji nemaju veze sa HR - ti dukati izgledaju više onak starinski, i meni osobno su ljepši, samo kaj su vjerojatno napravljeni s "manje" zlata neg oni u banci. Ali ja fakat nisam ekspert za zlato, pa ne znam kaj bih o tome rekla.
Lijepih zlatnika i srebrnjaka sa motivima lijepe naše ima na početku Jurišićeve, mislim da je 2. dućan s lijeve strane od Trga.
Jel zna netko gdje u Zg ima Keune dućan?
Gdje su Scholl prodavaonice u Zg-u? Ne apoteke nego baš njihov dućan.
gdje kupiti skolsku torbu (prvašić) s dobrim omjerom kvalitete i cijene
Gdje su povoljni bazeni za djecu - srednje veličine, da ih 2-3 stane i da nisu jako visoki?
gdje kupiti zaštitu za krevet od popišanaca, ali neku veću, jer spava s nama u velikom krevetu?