:lol: :lol: :lol:
Printable View
Anci, nije loše, s tim da su bile dvije pauze po minutu hodanja nakon svakog 1,5 km. HR je previsok, po tom se vidi da nisam u formi još. Buni me i endomondo, prva 2 km uzbrdo pokazuje pace oko 7:45, zatim kad se vraćam oko 7:20, i tek zadnji kilometar 7:05 (kad izađem iz šume), a na kraju izračuna prosjek od 7:01. Ne kužim :zbunj:
Kavofob :naklon: za popis, baš nas ima :-)
Ne kuzim ni ja... Imas runkeeper ili? Kako mjeris HR?
Na zidu, samo noge odmakni koliko mozes izdrzati.
bas zato sto su ti teski ih moras raditi. :japametnjakovicka:
Kak misliš na koljenima to nije to? To je modifikacija koja će ti pomoći da ojačaš. Prvo probaj koliko ide na prstima (probaj makar jedan izvući), onda na koljena kad više ne možeš. Uskoro ćeš ojačati.
Stvariraju je u tome, da su mi ti na zidu prelagani. Danas sam napravila 30 na visini kuhinjske radne plohe i još 2x5 na visini koljena, na bocnoj stranici trosjed. Al to mi ništa nije u hodniku. Ja svaki dan radim sklekove koje mogu, samo ih dodam u trening, al pola w7 su varijacije sklekova koje ne mogu napravit. Zato se i mislim o promjeni treninga, a sklekovi koje mogu, ostaju, to mi je ko izazov, svaki dan malo više.
marta, ja sam imala isti problem pa sam napustila BR, i to baš na w7 i w8
onda sam vježbala sa Shaunom, čini mi se 2 mjeseca otprilike. kad sam se vratila na w7 mogla sam sve pratiti, uključujući i sklekove na jednoj nozi. ne njihovim tempom, ali bilo mi je izvedivo :)
Također sam počela s onima na zidu, vratima, pa na stolu, koljenima, pa muške. Polako i sa puno strpljenja, uspjet ćeš! :-)
Aaaa...sad sam skuzila... pa nemoj raditi te modifikacije. Radi normalne sklekove cijeli trening, to je skroz ok.
uplodala sam slike s bukovca ako nekog zanima :)
jedino je slika kucice od prosle god, ove godine nije bilo sniga http://public.fotki.com/malena-beba/bukovac/#media
Super su ti fotke...
ajme moooreee...
Predivno! :heart:
danas sam išla trčati, ali sam htjela jedan kraći i intenzivniji trening. kilometraža je negdje blizu 4 km, a prosječni pejs 5:39 :jupi.
ako gledam po dionicama, bila sam na početku stvarno brza (za moje pojmove brza :mrgreen:)
1 km: 4:13
osjećam se baš izgoreno :lool:
kako dobre slike!!!!!! prekrasno!
hvala cure :)
uzivo je stvarno jos lipse!!
anci :klap:
malena beba, ne znam što je ljepše, fotografija ili prizor! predivno. i pomalo nestvarno :-)
ja sam jutros odradila svoju jillian, a po podne idem još i do bazena :-) nedjelje sam odlučila rezervirati za to. i nosit ću svoju novu pinky torbu sa sd (još jednom hvala kavofob) :-)
ali prehranu nikako u red.. baš mi teško pada, nemam pojma. tako da je napredak u izgledu, ha ono, neću reći niš, ali blizu sam. danas me mm pobodrio da nema veze, ne moraju bit rezultati, samo nek i dalje tako marljivo vježbam. sinoć gledam ja njega, mišić na mišiću. baš mi bude teško bit debeljkasta uz njega takvog :-( valjda ću se ubrzo skockati i krenuti na dosljedni lchf..
anci tempo ti je mrak! wow!
:-o pa to je super (meni je to vrijeme eventualno za sprint, izdržala bi ravno 30 sec, ako i toliko :mrgreen:
Trebala bi kombinirati duža i sporija trčanja i kraća i brža, zabavnije je, a i brže se napreduje. Kod ovih brzih, recimo trčiš pet minuta tempom 5 min/km, onda dvije minute 7 min/km (bubnula sam vremena, odrediš kako ti paše s obzirom na formu) i tako nekoliko puta.
Čime mjeriš km?
MB, prekrasne su fotke!
Aqua, mislim da je stvarno najvažnije da vježbaš, a jednom kad odlučiš srediti prehranu, bit će i boljih rezultata. Kod nas je obrnuto, MM nema ni m od mišića, nikad se ničim nije bavio (u zadnje je vrijeme kao nešto trčkarao) i uopće ga ne dira što je žena mišićavija od njega, nema šanse natjerati ga na neku aktivnost.
kod mene kao i kod vikki. pokusavam ga natjerat ali ne suradjuje bas :/
osim sta planinari tu i tamo ali bas je nabacio viska kg :/
ja isto pokusavam srediti prehranu. izbjegavam kruh (vikendom ga ubacim za dorucak tek toliko
da me ne uvati kriza), jedem dosta povrca i salate. zabranila sam vaganje bar do 01.02.
tada se mislim izvagat i izmjerit opet. nadam se da ce bar na jednom polju bit rezultata :mrgreen:
danas na rasporedu recovery. mozda eventualno ubacim kakvi cardio kuci ako stignem
Vikki, mjerim runkeeperom, aplikacija za smartphone.
Probat cu ubaciti ovaj tip trcanja, izmjene ritma i sl. Krepala sam :lool:
Aqua, slazem se s vikki, bitno je da vjezbas. Ja isto saram s prehranom, ali vecina hrane koju jedem je ok.
Kad budes serala slike, ubaci koju i od muza da se malo razveselimo :mrgreen:
Anci, sjajna brzina, skidam kapu. Ja sam danas otrčala 7,7 km. Prekrasno je vrijeme, šteta je ne trčati vani.
Danas zwow16 :drama:
Anci!!!!!!!! Ako se dobro sjećam mi smo za ocjenu trčali u osnovnoj školi 2 kruga po stazi (800m) i moje je vrijeme bilo dosta gore od tvog... svaka čast!
Aqua, važno je samo biti uporan!
MB, i moj je isti takav. Kad god mu kažem da se pokrene, on mi odgovori: moj idol je kornjača......znate taj vic?
1. Kad bi šetanje bilo zdravo, poštar ne bi nikad umro;
2. Kit pliva cijeli dan, jede samo ribe i pije vodu pa je ipak debeo;
3. Zec trči i skače, pa živi samo 10 godina;
4. Kornjača ne trči, ne skače, ne radi ništa al zato živi 350 godina;
………ZAKLJUČAK: J… TI DIJETU I REKREACIJU!
Samo info, možda nekog bude zanimalo: radila sam jučer Power yoga total body od Rodney Yee-a. Traje nešto manje od sat vremena i odlična je. Kontinuirano idu uputstva o ispravnom timing-u za disanje i "bolji" ulazak u vježbu. Ako ima netko kao ja - dakle početnik s yogom - ovo je odlična stvar :yes: da se razumijemo, to ne znači da je lako.
Danas odrađen cvx - to mi je najteži trening iz P90X3....
danci :lool:
odradila nesto sklekova i plakova, poslije ce bit recovery, ne znam koji jer mi se onaj iz asyluma skida vec uru vrimena, mora da nije dobar torent
MB, možeš ako imaš ovu yogu iz P90X3 ako je imaš ili stretch iz T25 je isto odličan ;)
E, znaš što be totalno izludi? On niš ne radi fizički, informatičar :roll:, ali ako jede relativno čisto u tjedan dana skine 2kg i ode mu pampuh.....nevjerojatno. I onda me zeza što se ja tako maltretiram :lol::tele:
bas sam maloprin gledala ovaj strech na focusu, cini mi se dobar, moram probat.
napravila za veceru salatu od kupusa, cvjetace, poriluka i luka, bas me zanima oce li mm jesti.
morala sam probat i meni je odlicna!
Jel to cijela vecera ili ide i komad mesa uz to?
to je vecera, puna zdjela :)
rucali smo meso, dosta je za danas
mb ja bi krepala, a moj mm bi rekao: dalje, što još nudiš :lol:
:lool:
pa da, mm ce vjv jos nesto uz to. meni je za veceru dosta povrce.