jelena.O prvotno napisa
definitivno joj ne pašu jaja, mlijeko, orašasto, citrusi ( s time da joj orašasto i citrusi definitivno ne pašu iz dojenja)
jel si bila kod nekog specijaliste, si radila kakva testiranja, što planiraš s detetom kad navrši godinu dana ( jel ti je opcija možda nastavak njege ili skraćeno radno vrijeme ako ste oboje zaposleni). Ja bi svakak napravila neku pretragu kod alergologa dermatologa ili slično kaj imapš tam na raspolaganju i odradila testove iz krvi i prick testove ( ako ti alternativa nije strana posebne stvari bi napravila i kod jelića u rijeci )
inekcija koju ste dobili je kortić sodu medrol, koju ja nisam htjela jedanput uzeti za klinca kad je imao gadne probleme po koži ( za dišne sam uzela tu inekciju više puta).
Afloderm je kolki koncentrat, fenistil je antihistaminik.
sad kaj se tiče hrane mliječno, jaja, citruse, orašasto nikak ne uvoditi dok ne dobiš neki papir ,a aonda opet uz veliku dozu opreza.
Kak je s mesom koje jede? Ubaci proso ( ako niste), zeleno povrće kojeg sad na svu sreću ima ko pljeve, suho voće pripazi na porijeklo i dobro operi prije upotrebe.
Kaj drugo jede?
svakak ubaci noćuark u svoju prehranu, a i njo možeš poćeti davati u nekoj hrani po 1/4 žlićice na dan