kao sto ti trcis, ja plivam ;)
volim i dobra sam u tome. i onda pitanje kako ti se da postaje izlisno.
da 70 bazena, ali ne stalno jedno te isto. zagrijavanje, samo noge, samo ruke, tempo... ima mali milijun varijacija na treningu
Printable View
Magriz wow, bravo!
Summer :lool: na toliko su me pozelili hahaha. Odmaraj :kiss: bit ce vremena za vjezbanje!
Kris :hug:
Vidim sad da mi je pola posta nestalo negdi :unsure: al nema veze.
Uf, jucerasnji dan me bas umorio! Stigli smo jutros u 1 :drama: jedva cekam s posla doc i malo prilec, iako vec znam da nece bit tako :unsure:
Summer, laganini :-)
mb, mogu zamisliti kako ste se fino najeli i super proveli.
magriz, bravo za plivanje!
Zanimljivo mi zvuci trening.
Prijavljujem 22 km planinarenja. Bilo je super, staza srednje teska, koljena odlicna :-D
Summer kod kuće je sve lakše :-). Pa makar u dječijoj sobi :-).
Zhang znam kako ti je bilo :lool:.
MB, to mi je, čini mi se, najgore. Iz busa leći spavat je užasno teško, ma koliko umoran bio. Nadam se da ti danas neće biti naporan dan.
Juče rest, od aktivnosti jedino prijavljujem šoping s malom, patike i haljinica za rođendan. To je kao da sam vježbala s Tati :lool:.
Summer, super za oporavak :heart:
Kris :ghug:
MB, zvuci super. Nikad nisam bila u Slavoniji - osim sto sam par puta prosla vlakom/busom na putu prema istoku.
Mi smo bili 4 dana u Zagrebu/Zagorju - bas sam fino napunila baterije. Uspila sam i otrcat dva puta po 5 km, oba puta za oko 33 minute. Sad sam se nabrijala na tih 5 km i sve se mislim pocet trcat Marjansku ligu.
Magriz, super!
Ginger, evo po tome sam vjezbala 4 ili 5 tjedana:
https://www.momsintofitness.com/postnatal-slimdown/
jadranka super! bravo za trcanje i odmor!
sani opaka neka tura, 22 km :naklon:
j-la :lool: mogu mislit! meni je tako kad kupujem s cimavicom :drama:
danas odradjujem samo najnuznije!
veselila sam se vjezbanju al razmislit cu jos jer sam i sinoc i preksinoc spavala samo 4,5 h :drama:
preksinoc smo imali svecanu veceru sa tamburasima, ne trebem ni spominjat da smo medju zadnjima otisli :lool:
puna sam dojmova jos! bilo nam je zbilja predivno! vodici su nam bili savrseni, ispricali su nam puno o povijesti slavonije i baranje, zbilja
je bilo zanimljivo slusat.
Samo kad pročitam Slavonija i Baranja, asocira me na dobru klopu :njam:.
MB moja voli šoping. Toliko da je probala sve izložene modele balerinki, bez obzira na broj. Milion puta sam izgovorila, ostavi to, dođi ovamo, gdje si sad pobjegla!
to ste imali nešto organizirano preko agencije ili ste sami nešto složili (kad su bili uključeni vodiči)?
molim te detalje, ako je ovdje problem, šalji na pp
mi smo u subotu bili na Jarunu, MM i klinci na biciklima, ja na rolama (jer je to bolje za guzu 8-))...ajme koja uživancija! :-D
poslije smo otišli do Meksičkog na ručak
jučer smo cijelo popodne bili u Lisinskom (prvo generalna proba pa nastup), ali feeling neponovljiv! :-D
i ide do Zadra za Uskrs! :-D
trebali smo ići poslije Uskrsa, ali je malcu uletio vrtić u prirodi taman za proljetne školske praznike pa smo uzeli odmor prije (4 dana)
Jutro žene!
Iza mene uspješno odvikavanje od interneta preko vikenda, nisam vas ni čitala.
Dakle summer bravo što si za vikend došla doma, najgore je kad moraš ponedjeljak čekat u bolnici da te neka opskurna vizita otpusti u ponedjeljak. Umirem na izgon u dječju sobu:lol:. E sad, što se odmora tiče, nas su u bolnici tjerali da puno šetamo, dakle lijepo je vrijeme, moraš izać do kave i natrag, dto ti je za ujutro
Mb, znam o čemu pričaš, Baranja je divna, za vas partijanere pogotovo :-) MM i ja kuburimo sa probavnim traktom, pa ne možemo uživat u potpunosti u svemu, ali baš mi je drago da ti se svidlo. I druge cure, svakako otići, ali prije komaraca, dakle 2-3 tjedna.
Magriz, divim se plivanju, čim otrčim PM mislim da ću potražit trenera i na plivanje. Nisam još nikom rekla, mahnita ja.
Sve cure bravo za odvježbano, otrčano, radove u vrtu.
Ja sam u subotu trčala i radila u vrtu, u nedjelju gledala tv jer su rekli da će bit loše vrijeme pa sam se na to pripremila. Gledala sam sve junk emisije + umri muški 5. uz njega sam peglala.
Dodoh se pohvaliti sa ukupnim gubitkom od 20.1. 5kg :mrgreen: i 21cm u obujmu, par dana sam pred ciklus, mozda i nije idealno za provjeriti
Cekam termin kod zubara, pokusavam se zabaviti obavezama da prodje vrijeme brze :)
Ole curke!
summer, odmaraj i lijepo se oporavi, knjiga, tv, što ti još treba! Bitno da ne boli :love2:
MB, nek ste uživali, pusti sve i danas se odmori od puta pa ćeš sutra po starom!
Jadranka, super si napredovala s trčanjem, bravp! A kako te lige funkcioniraju, to mi nikad nije bilo jasno?
Kris, super napredak i za osmijeh!
Boxice, pa ti si prava zvijezda u usponu :-D
Moj vikend kao da nije ni bio, subotu sam radila i ubila se od posla, došla doma kasno. Jučer sam otrčala 14 km, bilo mi je teško, valjda jer sam bila općenito umorna, i još taj sat što se pomaknuo...
jadranka isli smo organizirano, cili autobus obrtnika sa makarske rivijere.
kjb bravo za odvikavanje od inteneta, trcanje i odmaranje jucer!
e da, imam ti i ja probavnih problema, sad cu danima plakat :lool:
boxice super! zadar je divan!
Uh kakve lijepe stvari čitam...
MB ovo tvoje je prava uživancija bila!
Jadranka odličan izlet i trčanja, bravo!!
Sani očito odlične vježbe radiš za kvadre i ostale mišiće kad su koljena tako lijepo izgurala čak 22 km planinarenja :naklon: a neki bi ti dr. samo rekli: Mani se planina! e pa neće ići kad je Sani u pitanju :-)
ivana s čuj umor čini svoje al zavidnu kilometražu si otrčala!
j-la tvoja malecka ko da sam je ja rodlila ili pak shopping kraljica summer, drag joj shopping!
Boxice divno i za rolanje, Lisinski, Zadar!
a ja sam sva u planovima za ovaj tjedan mira i odmora, još smišljam. :-)
Lili super si tjedan izabrala za godišnji. Vrijeme je za poželjeti.
Ivana s , žao mi je da vikend nije bio za odmor. Možda je tjedan laganiji.
Kris woooow za rezultate, bravo, bravo. želim ti lijepi osmjeh danas.
Sani, bravo za planinarenje, gdje ste bili?
joj da Kris zaboravih, ma bravo komad pa ti imaš fenomenalne rezultate, :klap: :klap: samo tako dalje!! Nadam se da imaš one fotke od "prije" pa da pred ljeto gledamo one "poslije".
i frkni nam jednu s novim osmijehom :-)
Jeste vidjele onu reklamu koja najavljuje od večeras neki show na RTL-u u kojem će "stesati" kandidate (odabrani kandidati su negdje oko 120-168 kg)?
kjb ovaj tjedan odrađujem solo treninge tako da sam popodne slobodna, jesi spremna? počeo je Veliki tjedan pred PM, još nam trener nije poslao treninge, u svakom slučaju lijepo mi se odmori ovaj tjedan i želim ti lake nogice u nedjelju i sretan put u subotu! (al sam uranila sa željama :-) ) :kiss:
vidim svi ste uživali u vikednu, osim Ivanes
da te utješim, i meni je bila adna subota
i još sam i gadno prehlađena, curi nos, suze oči...
jučer sam se tješila kod šogora na svekrvinom rođendanskom ručku (7 slijedova + 2 torte i 1 kolač)
jučer čak nisam ni yogu stigla odraditi
zato za danas prijavljujem zwow 28 (27 sam preskočila, previše mi je to lungesa sveukupno za moja koljena), a i u ovom 28, sam midficirala, pa nisam radila jumping lunges, nego klasične
ali inače je ovo prilično dobar workout
i nakon toga yoga, day 11
sad odoh oribat kupaonu (nismo stigli za vikend), nešto skuhat/dokuhat za ručak i popodne na posao
i meni je bio radni vikend, ali sam i uživala
bila sam dva dana na jednoj edukaciji i bilo mi je odlično i zanimljivo, ali kad bih se navečer vratila doma, nisam znala za sebe od umora
jučer sam onda provela dan hvatajući zaostatke u kućanskim poslovima i ustvari dosta odmarajući
danas se nadam sljedeći zwow, zaboravila sam koji mi je na redu
obično me nakon nekoliko dana pauze najbolje ide, pa se veselim :)
Kako Lili fino napomene da je na GO, da se Rahlea ne brine i ne pita :lool:.
Curke koje niste odmarale, divim vam se kako stignete sve :naklon:. Meni kao da fali jedan dan vikenda :lool:.
A e vraže jedan i ti sve vidiš :lool:
Sad krećem obavit dosadne a i neke zanimljive stvari: uputnica kod pedijatra, nabavka eksternog hard diska (trebam ga za pohranu fotki), pa sportske sunčane naočale Bolle (izgleda da neću proći povoljnije :skartoc: al tako su mi dobree) i onda nadam se trening ako ne bude prevruće.
Ajd vi meni recite (i utješite me) da ovakva trčkačica mora imat adekvatnu zaštitu od sunca dok trči te silne kilometre :trci: i da te Bolle (ako ih još ima u dućanu na sniženju) zaslužuju bit na mom nosu a tad ne bi škiljila i stvarala si bore, višestruka korist :lool:
karticu imam za rate.
ne znam ni ja kako stignem sve, još sam i u petak popodne radila
subotu sam došla s posla i doslovno sjela u mužev auto i nastavila dalje. nisam stigla ni jest, ni presvuć se
on je vozio velikoga na trening, a ja preuzela malce
pa na predstavu s njima
prvo što sam kuhano jela u subotu bilo je iza 18 kad sam došla doma
J-la, ne pitaj, baš sam na rubu od prošlog tjedna. Tri dana sam radila jutro i popodne, s pauzom za dovest klince i dati im ručak i još ova subota, isto jela prvi konkretni obrok u 18. Veseli me ovaj tjedan ipak laganiji tempo i toplice za vikend!
Lili, daj link, sliku naočala. Znaš da i ja razmišljam zadnjih dana o naočalama za trčanje. Baš škiljim cijelo vrijeme kad je sunce.
Sve vam je nekako u letu :-(. Ne radim vikende, a još da to moram, preselila bih se na posao :lool:. Nekad imam osjećaj da sam više na poslu nego kod kuće.
Lili, trebaju ti naočale :mrgreen:. A iskreno, nemam pojma o kojima pišeš :lool:.
lili ni je ne znam o kojim naocalama pises :škartoc:
sva sreca trcim po mraku pa mi ne trebaju :lool: jos i to :lool:
j-la nista mi ne govori, nakon vikenda mi fali jos jedan vikend :lool:
kjb ni ne sumnjam :mrgreen:
Ja se svog vikenda ni ne sjećam, samo znam da sam jučer prespavala pola dana zbog promjene sata.
Jutros odradila core cardio iz bete, večeras trčanje, moram sad malo više vježbati jer se bliži sezona kupanja.
Lili naravno da ti trebaju naočale za trčanje, pa to spada u osnovnu opremu :yes:
Boxice obavezno se javi za kavu ako budeš imala vremena na odmoru.
Gotova sa prvim djelom posla. Napravio mi je desnu stranu...ovi privremeni predobro izgledaju!Uglavnom kada je zavrsio sa time odlucio mi je ipak izvaditi trojku koja je iza i napraviti ostatak u petak. Ne vjerujem samoj sebi kada se nasmijem
Kris, baš super :-)
imala sam priliku biti s kolegicom koja je imala velikih problema sa zubima, desnima, baš ono, sva je bila ukomirana
i onda se dala u tako jedan veliki zahvat i riješila sve skupa (čini mi se kroz dva mjeseca) i od onda nova žena
em što nije imala više bolove, em što je izgledala super, smijala se bez ruke ispred usta...
Meni je tako pao grah. Sva sreca pa mi nije tako lose kao kod bake/tete/mame. One do 30 su jedva koji svoj zub imale a drzale besprijekornu higijenu. Klinci od tete su fasovali pa to je prestrasno koje probleme sa zubima imaju a jos nemaju sve prave. Moje je zaobislo.Citav zivot imam krive zube i naravno da mi to utjece na samopouzdanje iako sam se svugdje uvijek smijala ali od kada sam izgubila te dvije 4 koje su bile mljecne a nema zamjene...malo manje sam se vani smijala :lol: inace nemam problema sa kvarenjem zuba i vjerujem da cu biti jako zadovoljna ovime
Kris odlicno. zbilja mi je drago.
summer uzivas? nadam se da ne boli vec samo laganin ritam mijenjanja programa na daljinskom.
ostali bravo. vidjeh danas Sani, ta nakon onih 22 km izgleda svijeze, a ja nakon kratke setnje ko krepana kokos, al ajd setanja je bila nakon BR WO11. ovo bi trebao biti zadnji tjedan, no mislim da cu ga produljiti jer sam prosli se malo izmotavala.
Ja sam napravila zwow 29, nisam radila amrap nego popisala vjezbe i sama napravila tri runde, ok je skroz
Ali zazelila sam se girje, morat cu ovih dana iskopat jedan kettlebell trening, ako netko ima dobar sejvan, nemojte ga skrivat :)
Ej curke,
sve poobavljala, hvala za podršku za cvike :-) Bolle ipak nisam uzela, bile su mi preskupe, na sniženju 800kn (inače 1.200 kn) a znam da bi ih nosila samo na dužim ljetnim treninzima i na ljetnim utrkama a uz to uopće nisam tip koji pazi na naočale, znam ih zagrebat a čak i zagubit.
Tako da sam uzela u onom Salomon outletu neku švedsku sportsku marku Bliz za 400 kn. Nije baš da mi i one stoje božanstveno, meni sve te sportske stoje onak žali Bože :lool: al ajd služe svrsi i imaju UV zaštitu. Zadovoljna sam. fino mi sjedaju na nos i jagodicama ih ne podižem ako se nasmijem, a to su ajmo reći bila jedina 2 kriterija, ubiše me uzak nos i visoke jagodice kod traženja čala.
Odradila danas solo rening na Jarunu:
40 min :trci: 7,5 km p. 5:22.
Sad nam je tapering pa bi trebali štedit noge, a meni se tako ide na brdski trening ovaj tjedan.
spajka, tang :klap:
Kris odlično za novi osmijeh !!!
Tang a oni coyote? Jesi radila taj vec?
Lili aj sta ima veze kako stoje, ionako si prebrza da iko vidi kako ti stoje :mrgreen:
Kris super za osmijeh! :klap:
Ne mogu vise editirat :roll:
Tang, taj je
15 swings
5 goblet squats
3 push up
20 rundi
Imala je i zhang jedan dobar koji sam radila vise puta, dopisem kad se sjetim di sam zapisala
taj coyote mi se ne sviđa :)
Meni je bas bio dobar!!
Nisan nasla taj od zhang ali bio je kombinacija swingova+push up+back lunge pass under, s tim da je ona radila sklekove na girjama, ja sam radila obicne. Mislim 20 swing i 20 lunge (minjas noge) a push up 10, nisam sigurna i bilo je puno rundi. Imala sam upalu samo takvu :lool:
Imala je zuzka oni jedan odlican, puno puta sam ga radila, hmmmm, mislim da su bili russian twist u pitanju i obrnuti burpiji? Mozda ces se ti sjetit jer si bila pretplacena?
Ja sam odustala od vjezbanja danas, bas sam umorna, idem lec.
Zasto tang?
Spajka, svijeze..trebala si me vidjeti pola sata kasnije, vukla sam se ko krepana kokos :-)
Danas complex upper.
prijavak 5km pace 5.53. da sam slusala pseto bilo bi i brže :mrgreen: ali to cemo na sljedećem trčanju, za tjedan dana
MB, kad bih se ja mogla sjetiti koji je to trening? Jesam ga ja slagala ili je neki gotov?
Tang, evo ti jedan na brzinu:
25 swings
20 pass under back lunge
15 russian twist (obje strane su 1 rep) ili sit ups
10 push ups (jedna ruka na girji (polozenoj na pod))
5+5 clean&press
Rundi napravi po zelji
Kris, super za zube, to puuuunooo znaci.