Nestala cisturina!! :) imamo 4 folikula! Odkud, kak?? Ni sami ne znamo. Ali endometrij je jako tanki pa cekamo do subote, mozda josni bude sta od ovog ciklusa.
Rekao dr.L puno cikle, ananasa i soje ovih dana....
Printable View
Nestala cisturina!! :) imamo 4 folikula! Odkud, kak?? Ni sami ne znamo. Ali endometrij je jako tanki pa cekamo do subote, mozda josni bude sta od ovog ciklusa.
Rekao dr.L puno cikle, ananasa i soje ovih dana....
bravo m@tt , baš sam čekala da se javiš s vijestima! kod vas uvijek neka iznenađenja! ali nek bude sve ok i da ipak idete u postupak ~~~~~~~~~~~~~~~~~
M@tt sretno!!!!
Super Matt
I ja bila danas na uzv, kad dođe menga krećemo u postupak :) Znači za kojih 12-13 dana nadam se
Inače, počela bih piti neku folnu..što ste vi uzimale/uzimate?
folacin od 5 mg mozes dobiti na recept od dr opce prakse. pije se 1x1 dnevno
Ja pijem Elevit
Ma uzela bih si nešto bez recepte, ne znam kakve ima razlike...
ja pijem folic plus...
Meni dr. Rekao da je to najbolji lijek na tržištu jer sadrži sve
Da? Koji dr, L?
Mogla bih onda to uzeti...
Koje ste vaginalete dobivale kod dr.L? Ja sam bila u jednom postupku kod njega, ali nisam dobila ništa, sad se spremam opet pa bih se htjela pripremiti
m@tt ima li što novo ? stalno čekam vijesti od vas
tikica78, ja sam ti već čestitala na plusu,
sorry ako sam pogriješila,:-(
a hura ako sam postala vidovita!
:-)
mare:heart:
Joj M@tt javi nam lijepe vijesti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
m@tt želim vam puno puno sreće ! nek bude najbolji mogući ishod..~~~~~~~~~~~~~~~~
jesam imam + ali ne usudim se radovati.. više volim biti tu uz tebe i sve ove drage ženice koje se bore..
Evo friski info, idemo u prirodnjak na kraju svega, u cetvrtak punkcija... Dr. rekao neka se ne nadamo previse doduse, tako da je najbolje nista ne ocekivati. Heparin uvodimo nakon transfera....
m@tt nek vam ispadne ipak sretno i nek bude bebica u pupi! baš zato što se ne nadate! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1
m@tt sretno!
m@tt sretno!
pozdrav curke !!!
nova sam ovdje,evo mi frisko odlucili raditi bebu i eto problema,moja dijagnoza policisticni jajnici a muzu los spermiogram ,dr ginekolog nam je preporucio umjetnu.
procitala sam malo ove vase postove svakakvih iskustva imate
vidim da hvalite poliliniku vili i dr Lucingera pa bi se mi odlucili za dr Lucingera,zanimam me ako mi netko moze napisati koliko ta prica kosta cc okvirno netko tko je prosao.imam dogovor slijedeci ponedjeljak kod njega.
ja sam totalno zbunjena!!
toliko informacija!!!
hvala
Matt, sretno!
Pozdrav :)
Inače, mi tu ne koristimo pojam umjetna oplodnja, budući da nema ništa umjetno u svemu :) tu se rabi pojam potpomognuta oplodnja
A što se tiče Lučija, ovo je cjenik
1. Izvantjelesna oplodnja s punom hormonskom stimulacijom - 9.375,00 kn
2. Izvantjelesna oplodnja s blagom stimulacijom - 6.250,00 kn
3. Izvantjelesna oplodnja u prirodnom ciklusu - 5.000,00 kn
4. Izvanuterina inseminacija - 2.500,00 kn
5. Konzultacije - 500,00 kn
6. Konzultacije s pregledom - 900,00 kn
7. Pregled - 500,00 kn
8. Spermiogram - 500,00
E da, zaboravih to napomenuti :)