a joj m@tt tako mi je žao...
a kako ćeš sad ti to uskladiti s putem?
a joj m@tt tako mi je žao...
a kako ćeš sad ti to uskladiti s putem?
ako i na jesen budem imala ciste-e onda ću znati da nije od klomifena!
m@t kisi sž!![]()
joj shvaćam sve, sad vam se cijeli svijet srušio. jako mi je žao , ali mora biti neko rješenje..
M@tt a ..ebemu, drž te se a valjda će se te glupe ciste povuči.....žao mi je.![]()
ma daj rijetki su ti koji su dočekali transfer u kbo! što dovoljno govori koliko nemaju pojma nažalost..
M@tt jako mi je zao zbog glupe ciste,ja sam isto tako u dobitnom ciklusu imala cistu koju smo punktirali tjedan prije i dr je rekao kad je 3dc bila jos tu da cekamo ako bude jos tu sve odpada,i tako je bilo do 9 dc i pocela se povlacit i tek smo onda krenuli sa stimulacijom i uspjelo je,nemojte jos ocajavati mozda se povuce,i ja sam plakala i sizila,a na kraju sve se poslozilo
Vračene tri mrvice.......
beta 15. 6.
drage moje suborke...čitam vas redovito al tek sad vam i pišem!
momentalno sam pacijentica dr.L i za sada samo lijepe riječi za njega(a posebno će biti lijepe kad dođemo do svog bebolinka)
eto,toliko samo da vas pozdravim i zaželim svima nama naše smotuljke u rukama![]()
bebolinko , jesi krenula u postupak?
puno sreće ti želim ~~~~~~~~~~~
jesam cure,danas mi je 5dnt
pisala sam tamo na temi "poslje transfera"al mi se nije prikazao post-mora da sam nešto krivo odradila
hvala puno na dobrodošlici![]()
Bebolinko dobrodošla
....da nismo bile isti dan na transferu?![]()
mari mar kada si bila???
ja u četvrtak u 8.30 bila gore!
kako je prošlo kod tebe?kako prolazi čeka?
bebolinko, prvih par postova će ti kasniti jer moraju dobiti odobrenje (ilitakonešto). nakon 10 postova ćeš dobiti mogućnost privatnih poruka, a i kašnjenje će se srediti.
dobrodošla i sretno!!!
hvala frka,baš sam se pitala hoče li uvijek biti tako da odmah odustanem.
odoh sada natipkati postove da se to sve normalizira
tikica 78 draga samo pozitivno do kraja a ja ti držim več i znaš ogromne palčeve od![]()
Posljednje uređivanje od ana- : 05.06.2012. at 16:40
sve vas čitam i šaljem puno sreće svima
i odma mi dođe želja da idemo po naše smrzliće![]()
Nestala cisturina!!imamo 4 folikula! Odkud, kak?? Ni sami ne znamo. Ali endometrij je jako tanki pa cekamo do subote, mozda josni bude sta od ovog ciklusa.
Rekao dr.L puno cikle, ananasa i soje ovih dana....
bravo m@tt , baš sam čekala da se javiš s vijestima! kod vas uvijek neka iznenađenja! ali nek bude sve ok i da ipak idete u postupak ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Super Matt
I ja bila danas na uzv, kad dođe menga krećemo u postupakZnači za kojih 12-13 dana nadam se
Inače, počela bih piti neku folnu..što ste vi uzimale/uzimate?
folacin od 5 mg mozes dobiti na recept od dr opce prakse. pije se 1x1 dnevno
Ma uzela bih si nešto bez recepte, ne znam kakve ima razlike...
Meni dr. Rekao da je to najbolji lijek na tržištu jer sadrži sve
Koje ste vaginalete dobivale kod dr.L? Ja sam bila u jednom postupku kod njega, ali nisam dobila ništa, sad se spremam opet pa bih se htjela pripremiti
tikica78, ja sam ti već čestitala na plusu,
sorry ako sam pogriješila,
a hura ako sam postala vidovita!
mare![]()