antologijski :lol:
Printable View
Bubek loooooooool
Crvenkapice, strpi se jos malo s betom, sutra neces biti s tim nalazom nista pametnija
i ja mislim, tako da betu necu vadit
tesko cu izdrzat do petka to mi se cini tako daleeekooooo ali druge nemam ....
smeđi iscjedak se smanjio, sa utricima nesto izađe , e sad - ujutro ako ne procurim crveno mogu se necemu i nadat , jer od sinoc brljavim, ako ce procurit procurit ce do ujutro valjda
Crvenkapice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za prestanak brljavljenja i lijepu betu!!!
Crvenkapice sretno i puno vibrica za lijepu betu,znam kako ti je...
Meni sto se svaki dan blizi prema beti sve me vise strah one 0 na papiru.
Cure ima li ikakve veze ako kihnem da mi se nesto ne poremeti dole pa da se moji maleni ne uhvate? Malo smjesno ali sve me brine.
Ima 2 dana me bole leda po sredini sve se bojim da je to nadolazeca vjestica.
A jucer sam osjetila dva puta ko grc dole i kasnije ko menstrualne bolove i tog danas nema. Uh ja cu poludit do bete...
Dobro jutro svima, jel pijete kavu? Evo ja već popila kapučino pa poslužite se i vi koji niste...
Angel_26 neće ti se od kihanja ništa dogoditi ne brini...
Evo pije se :)
Muz me zove forum koliko vas pratim
jutro cure :-)
kak ste danas?
drage cure i decko, druzimo se u subotu na trgu, dodjite! popisujemo se na temi zajedno za plodnost!
Jutarce!
crvenkapica77 nadam se da je sve čisto ko suza i da nema ni smeđeg, a kamo li crvenog! :fige:
ANGEL_26 kihanje, kašljanje, muke na wc-u...ne brini za mrve. One su na sigurnom!
Ja stigla s pregleda. Imamo jedan gestacijski mjehur sa žumanjčanom (8.2mm). :-D Dobila sam uputnicu za betu sutra pošto doktor traži, ali kaže socijalka da su te kasnije bete bezveze, uzv zna najbolje. Slažem se, kaj ću drugo, ali moram udovoljit svom mpo doktoru.
super Muma
muma mila cestitam! :-D
To Muma! :pivo::pivo:
muma čestitam :-D:-D
strašna za sutra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mumaaaa bravoooo....ne se zivcirat.
kod mene stabilno, smeđeg vise nema , malkice zna izaci sa utricima, ugl. ono najbitnije -kad se brisem poslije wc (da prostite ) na papiru nista , obavezno koristim strogo bijeli toil. papir :mrgreen:
vise ni sama ne znam sta se desava,trbuh me tu i tamo i dalje bolucka, pa neki grcici , sad sam na mirovanju vise nego poslije transfera :roll: jer me strah , ne znam cega , ako se mrvica slucajno uvatila da sad ja ne pokvarim sta , pa mirujem do bete ....
muma:-D :-D !
crvenkapica ne mozes ti nesto pokvariti, budi bez brige...
svim curkama puno ~~~~~~~~~~~~~~~ da sve prodje sto bolje
Da i ja prijavim, danas na aspiraciji smo od 3 folikula dobili 3 jajne stanice (doktor je faca) i u cet idem po svoje male mrvice :-D
Muma odlično!!!
Clematis bravo za jajčeka! ~~~~~~~~~~~ za dobar tulum u labu!
Muma :-D bravooo i jedna :pivo: za mrvicu da nam naraste u pravu veliku frajericu/frajera :*
Strašna :fige: i ~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra
Muma bravo!!! :-D :-D
~~~~~~~~~ za :heart: na iducem uzv
odlično muma!! eto šta naprave te bete.
sad će i strašna sutra dokazati da su bete bezveze :) ~~~~~~~~~~~~~~~~
crvenkapica ~~~~~~~~ to je sigurno implatacijsko :)
svima ~~~~~~ za sve
Muma :zaljubljen: cestitam!
Crvenkapice samo ti i dalje čuvaj mrvu još 8 mj ~~~~~~~~~~~~~~
Strašna ( što reć, kakvu posluku porati :fige: ) želim ti jedno sretno čudo i dalje sam klasa optimist~~~~~~~~~~~~~~~~
Samo da vas ispravim, moj UZV je danas.... :) popodne...
Javim svakako...
muma :-D,bravo!!! :pivo:
strašna za sutra~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za uzv!
crvenkapice~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da lakše izdržiš do bete!
clematis bravo,~~~~~~~~~~~~~~~~za dobar tulum u labu!!!
strašna ups,onda za danas~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~puno,do neba i nazad!
clematis,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za superduper party u labu!nek se dečki & curke zaigraju!
Strašna,:fige: sviiiim srcem!!
crvenkapice,bravo za strpljenje,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za petak!
Drage trudilice zelim vam da sto prije mazite trbuscice...
Ne pisem ali vas citam i pratim redovno,ali danas sam morala napisat :
Strasna i ja molim i drzim fige za uzv.
Hej tikki :bye: jel ti možda razmišljaš o Pragu? Ja sam počela ozbiljnije razmišljati.... Nemoj se ljutiti što te tak pitam, ali imamo puno izgubljenih bitki.... a strah me svega. Pogotovo novog postupka
ja sam danas 5dnt i spavami se,jucer se dogodili ti grcevi i menstrualna bol,danas kao da imam temperaturu i bol u nogama i mišićima onako lagano. Isla sam mjerit temp i imam 37.3. Nadam se samo da se to mrve hvataju :zbunj::neznam::štrika:
Hvala vam na čestitkama! :love:
Strašna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba i nazad! Nek kuca jedno sramežljivo srčeko!
clematis ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za najluđi party u labu!
I svima još hrpa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ na raspolaganje!
Strašna, ~~~~~~~~~~~~ za dobre vijesti sa uzv!
Strašna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~