pa ovisi kad si dobila brevactid ako ideš par dana poslije vjerojatno će biti beta lagano pozitivna ali mislim da do nekih 50 da ne bi sad bila 200 i više
pa ovisi kad si dobila brevactid ako ideš par dana poslije vjerojatno će biti beta lagano pozitivna ali mislim da do nekih 50 da ne bi sad bila 200 i više
pa npr. zadnji brevactid primljen petak popodne a kad bi se beta radila sutra ujutro ... , bil beta pokazala nesto zbog brevactida ili trudnoce,
crvenkapica sve ovisi kakav bi bio taj nalaz... nitko ti to ne moze reci unaprijed. ako bude mala brojka, moze biti od brevactida i od trudnoce. naravno, ako bude velika brojka, ne moze bit od brevactida.
mislim da ti je malo prerano tjedan dana prije nego bi trebala vadit
da razumijem,
posto je sutra 9dpt 3dnevnih e.
ne moze ni beta biti nesto velika a opet i da pokaze npr. brojku 40 opet moze biti i od brevactida jelda ? pa se ti misli sta je .....
ja brljavim smeđe od sinoc , htjela sam se rijesit ovih muka ,osjecam se grozno... test bi mi pokazao lazni + to sam se prosli put uvjerila , htjela sam betu napraviti ali vidim i ona c e me zbunit....morat cu cekat do petka i kljukat se normabelima![]()
matty i ANGEL sretno vam čekanje, nadam se da će rezultirati plusićem!
crvenkapica ja ne bih još vadila na tvom mjestu zbog brevactida, ali ako ćeš vadit čvrsto držim palčeve da brojčica premaši svaku eventualnu razinu brevactida
Ja zvala socijalku, njoj je beta odlična i kaže da neću nikakvu betu vadit u srijedu nego da joj dođem sutra ujutro na uzv!
bravo za socijalku
crvenkapica koliko je bio stanicni embrio? ak je napredniji mozda bi ti beta pomogla ali nije sigurno tako da ti nece pomoc,nek je smedje impl.
Muma
crvenkapice,pričekaj draga s vađenjem bete,samo se budeš dodatno zamarala i brinula oko toga jel dovoljno velika,jel od brev...
Lezi,odmaraj, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ti ovi dani što brže prođu i da dočekaš lijepu betu!A smeđarenje,ne mora bit da je nešto loše![]()
hvala drage moje na vibrama..
muma, bravo za tvoju dr.vibram iz sveg srca i za tebe i za strašnu, da uzv pokaže sve ono što i mi same želimo~~~~~~~~~~~~~~~~~
crvenkapice, sačekaj još malkice, nadam se da to smećkarenje znači nešto dobro i da će beta biti naj
bubekice, također, za betu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~...
Posljednje uređivanje od mostarka86 : 22.04.2013. at 14:40
crvenkapice ja bi najranije u srijedu vadila betu do tad se mora i brevactid iščistit iz tijela
Evo da se i ja javim nakon napokon dočekanog kontrolnog pregleda nakon neuspjelog ivf-a u 3 mj. Nisam ništa pametnija jer nisam dobila nikakvo objašnjenje o svojim "cističnim" folikulima jer nisam imala otpusno pismo sa sobom pa me dr. skoro izbacio sa povišenim tonom glasa. Katastrofa, neznam zašto ali zadnji put kada sam bila na folikumetriji i kasnije na aspiraciji samo su me šetali po bolnici i davali krive informacije...ali drago mi je prijaviti da mi se jedna jako dobra sestra nakon ove današnje neugodnosti smilovala, promijenila mi doktora i ugurala me za novi postupak u 7 mjesecuza koji se nadam da će biti puno bolji od prethodnog...
Svima šaljem puuuno vibri za pozitivne bete, aspiracije, transfere, bockanje iglicama i slično... sad je proljeće i bit će sve u ljepšim i pozitivnijim bojama![]()
Posljednje uređivanje od Tasha1981 : 22.04.2013. at 15:30
Aha! Ja sam u zadnjoj trudnoći brevactid primila na 7dnt 3-embrija, betu radila 11 dnt i bila je oko 160.
Da se nije radilo o trudnoći vjerujem da bi bila jako niska ili neg. Baš sam tada postavila pitanje tu na forumu i javilo mi se nekoliko cura kojima se brevactid izlučio za 3-4 dana, pogledaj malo po mojim starijim postovima.
Ajd obraduj nas sutra!!!![]()
crvenkapica ako odlucis sutra vaditi betu, od srca ti zelim lijepu, jednoznacnu brojcicu! budi spremna na posljedice po zivce ako rezultat bude dvosmislen... mene su prosli put male brojcice kostale puno zivaca.
prijavljujem prvi simptom - muz je danas otisao sam kupiti gace i carape, jel se to racuna?![]()
bubisvarno su se cuda pocela desavati na ovom topcu..tako da je to definitivno simptom..
muma bravo za socijalku! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za srceko!
vatra prerano je za srčeko, ali važno je da se lociramo i pobrojimo.
Hvala svima na vibricama!![]()
Muma draga vibram da sve bude super i da se pobrojite
muma sretno sutra na uzv i evo puno,puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~
a i ostalima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ puse!
Crvenkapice, Corina II ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
draga muma i mene je gnjavio da vadim bete vidiš u potpisu i soc mi je nakon druge već rekla da nema potrebe vaditi tolike bete,ali ajd kad moraš onda sam vadila....i ja mislim da je to uredna beta....
strašna puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bubekica za veliki plusić i poz betu
a svima drugima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Muma, crvenkapice, bubekice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svima ostalima također ~~~~~~~~~~~~
Ja sam taman skužila da doma više nemam nijedan testić pa sam upravo išla naručivat prek neta :D
Taman mi stigne kad će mi trebat![]()
Bubek loooooooool
Crvenkapice, strpi se jos malo s betom, sutra neces biti s tim nalazom nista pametnija
i ja mislim, tako da betu necu vadit
tesko cu izdrzat do petka to mi se cini tako daleeekooooo ali druge nemam ....
smeđi iscjedak se smanjio, sa utricima nesto izađe , e sad - ujutro ako ne procurim crveno mogu se necemu i nadat , jer od sinoc brljavim, ako ce procurit procurit ce do ujutro valjda
Crvenkapice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za prestanak brljavljenja i lijepu betu!!!
Crvenkapice sretno i puno vibrica za lijepu betu,znam kako ti je...
Meni sto se svaki dan blizi prema beti sve me vise strah one 0 na papiru.
Cure ima li ikakve veze ako kihnem da mi se nesto ne poremeti dole pa da se moji maleni ne uhvate? Malo smjesno ali sve me brine.
Ima 2 dana me bole leda po sredini sve se bojim da je to nadolazeca vjestica.
A jucer sam osjetila dva puta ko grc dole i kasnije ko menstrualne bolove i tog danas nema. Uh ja cu poludit do bete...
Dobro jutro svima, jel pijete kavu? Evo ja već popila kapučino pa poslužite se i vi koji niste...
Angel_26 neće ti se od kihanja ništa dogoditi ne brini...
jutro cure
kak ste danas?
drage cure i decko, druzimo se u subotu na trgu, dodjite! popisujemo se na temi zajedno za plodnost!
Jutarce!
crvenkapica77 nadam se da je sve čisto ko suza i da nema ni smeđeg, a kamo li crvenog!
ANGEL_26 kihanje, kašljanje, muke na wc-u...ne brini za mrve. One su na sigurnom!
Ja stigla s pregleda. Imamo jedan gestacijski mjehur sa žumanjčanom (8.2mm).Dobila sam uputnicu za betu sutra pošto doktor traži, ali kaže socijalka da su te kasnije bete bezveze, uzv zna najbolje. Slažem se, kaj ću drugo, ali moram udovoljit svom mpo doktoru.
muma mila cestitam!![]()
muma čestitam
strašna za sutra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kod mene stabilno, smeđeg vise nema , malkice zna izaci sa utricima, ugl. ono najbitnije -kad se brisem poslije wc (da prostite ) na papiru nista , obavezno koristim strogo bijeli toil. papir
vise ni sama ne znam sta se desava,trbuh me tu i tamo i dalje bolucka, pa neki grcici , sad sam na mirovanju vise nego poslije transferajer me strah , ne znam cega , ako se mrvica slucajno uvatila da sad ja ne pokvarim sta , pa mirujem do bete ....