za vježbanje spremna!
Printable View
za vježbanje spremna!
prijavljujem nerad u zadnjih 5 dana zbog upale grla i glavobolje. ali danas odradjen BFBM u punoj minutazi ( za nadoknadu) sutra nastavljam
ja sam odustala.
tako je, ne moras mozda svaki dan, ali bar tri puta u tjednu je puno bolje on 0.
ja skakucem kad mogu i koliko mogu.
Cure zašto sada odustati kada ste preživjele pakleno ljeto i vrućine uz skakanje! Ne dajte se !
ajmo, ajmo 1-2 puta tjedno makar za održavanje ;)
:jupijeje:
ajmo cure, i 1 trbusnjak je bolji nego niti jedan! nemojte si zadati previsoke ciljeve koji ce vas deprimirati. odaberite neke realne - vjezbanje 2-3 puta tjedno po 30 min.
I ja mislim da je 3x tjedno više nego ništa :-)
:-D ja si narucila trampolin...lof za N. a u biti jedva cekam da ja pocnem skakutat po njemu!:-D
kome je god dosadno vjezbat,mislim da bi mu se svidilo skakutanje!:-)
to i narucila sam gimnasticke papucice,da na pilatesu konacno ne proklizavam u carapama po tatamiju....
nisam vjezbala na putu :/
ali sam pazila sto jedem i imam 1,5 kg manje
a veceras nastavljam s turbo jam-om - nedostajao mi je bas
vježbam i večeras!
ne znam, nekako mi je lakše svaki dan, pa makar i neki skraćeni program, nego raditi pauze duže od dana. onda mi se teško pokrenuti.
Jučer 30DS, L2. Danas mi je u planu yogillian, ako se dignem iz kreveta kad stavim M. na spavanje, nema mi dragog.
Inače, kako je ona sad u vrtiću, više nema onoga da još malo spava kad dođem doma, a popodne me ipak više treba, koliko god uživa u vrtiću (kuc-kuc). Zato sam sad malo "nigdje" u glavi s terminom za vježbanje.
4. dan 1 levela, jučer preskočila jer sam ipak naskočila na orbitrek, tako da nisam potpuno pauzirala
danas pojela cool pitu, prijavljujem grijeh
sutra radim cijeli dan tako da pauziram
rolanje uz L. dakle puno sporije i puno pauza, a nakon dolaska kuci jos http://www.lovingfit.com/exercises-w...uncut-routine/
- 2 kg za 7 dana, ja sam vise nego zadovoljna.
Jos 4 kg u planu, a onda nastavljam s vjezbanjem bez tendencije mrsavljenja
prijavak od jučer, planiram i danas..
jučer vožnja biciklom, bila sam totalno neispavana, tako da mi nije išlo skakutanje
Pojela 2 manja kolača za ručak :škartoc::škartoc:
Danas skakućem 5.dan
Prijavak od jučer i danas i to 20ds l2, dan 3 :), ovaj tjedan sam vježbala 4 puta a ostala 3 dana menga..mislim da je sutra dan odmora a onda opet ispočetka..
Da li ima još koja 30 min vježba a da je za cijelo tijelo, kao 30 ds?
ribice svaka cast
Nadam se da cu doci do tvog nivoa
danas (konačno) odradila vježbu 10, faze 3 bodyreva.
@ribice - imas ripped in 30 isto cca 30 tak minuta vjezbe, a i body revolution su ti isto oko 30 minuta.
drzi se kinder !
Zasto konacno? Jel teska ili..?
ja sam pocela bodyrev nakon operacije, ali mi je bio prelagan, brzo sam se vratila ovim jacim treninzima, pa 10 nisam probala, pa si me sada zainteresirala..
ja razisljam da danas napravim neki od gotovih programa. Imala sam pauzu, i planiranu i neplaniranu, pa cisto dok ne uhvatim ritam i inspiraciju da sam na automatskom pilotu..
Ipak nisam na automatskom autopilotu. Nije mi se dalo paliti komp. Pa zato zwow 36, vrijeme: 10:14
.
Kriva tema. Sorry...
konačno zato što sam prvo imala neku virozu a onda me uhvatila m s bolovima pa sam skoro tjedan dana pauzirala.
u bodyrevu je svaka 2 tjedna sve tezi program. u desetom su svi oni skokovi, iskoraci i ostalo sa utezima. ja sam se jucer dobro oznojila.
Subota, setnja 1h.
Nedjelja, dan odmora.
Danas jos ne znam. Popodne me ceka dogovorena setnja (cca 1:30h), ali nesto sam se zazeljela Jillian... pa se nadam obojemu. Vidjet cu. :mrgreen:
Danas odradjen BFBM ( umjesto workouta 9 koji mi nedostaje).
Ja sam ispala iz stroja.
Neki kaos u životu, malo boleština...
Al kile se nisu vratile (kad ne jedem).
Nadam se povratku na staro ovaj tjedan.
evo me, napokon odvježbala..naravno sve iz početka, 30DS level 1 prvi dan :facepalm:
Imala sam pauzu tjedan dana, skupilo se nekih slavlja koja smo priređivali. Ali, sada se vraćam. Jučer otišla na zumbu, ali trenerica nam je bila bolesna i mijenjala ju je ženska koja vodi trbušni ples. Sat vremena trbušnog i prilično sam se uznojila. Ali, svejedno jedva čekam zumbu. Danas nastavljam s vježbanjem i kod kuće.
Jučer pauza, danas 30ds l1, bila sam u žurbi pa se nisam imala vremena ohladiti ( a to mi treba nakon l2), koračam hrabro naprijed..
Kinder, ja do unazad mjesec, dva nisam mogla napraviti nekoliko ženskih sklekova bez groznih bolova 3 dana nakon, ali ne odustajem, skinula cca 4 kg ali 4 kg sala jer mi svi kažu da puno bolje izgledam i ja se osjećam puno bolje, potrčim za djecom bez puhanja, dignem mlađu i jurimo po cijelom dvorištu...
Po tijelu vidim mišiće :o još samo da se natjeram da ne jedem navečer i na konju sam :)
Moram priznati da meni L1 sada, nakon 5 dana vježbanja i nije problem, uspušem se i oznojim, ali sam nakon 10-15 min. sasvim o.k. Jedino što me žalosti što nisam uspjela sve dane u kontinuitetu odvježbati, ali se tješim da sam te dane vozila bicikl s djetetom, tako da ipak nisam potpuno mirovala.
Do subote planiram odraditi još 4 dana, u subotu radim tako da ništa od skakutanja. Nedjelja je možda dobar dan za prelazak na novi nivo :-).
Jucer i danas sam sam slozila treninge, nisam imala vremena traziti po netu.
jucer vise za gornji dio tijela, danas za trbusnjake...
sutra bih mogla neko istezanje.
zhang, a ja mislila da ovako rano vježbaš :lol:
ja već odradila trening i doručkujem uz rodu :-P
Sinoć odradila callanetics i dvije minute kardio vježbi, brojala sam, pue dvije minute:)