Alo, alo,
Zna li netko kada će biti pregled AS U Splitu?
Hvala,
Luciana
Printable View
Alo, alo,
Zna li netko kada će biti pregled AS U Splitu?
Hvala,
Luciana
ne znamo jos :(
mozda ovo proljece
a mozemo probati individualno pogledati sjedalicu?
idem javiti curama zaduzenim za AS u splitu
:)
Bilo bi i meni drago da se organizira pregled. Dosla bi,jer mislim da mi sjedalica nije bas u najboljem redu vezana.
kao sto je zrinka rekla, bojim se da sluzbeni pregled nece biti skoro. ali mi cure koje smo prosle edukaciju mogle bismo se naci i pogledati sjedalice. evo, krenimo od termina u utorak oko 16,30 na parkingu gradjevinskog faksa. lala, zrinka,vanjci, je li vama odgovara, bilo bi dobro da smo barem dvije. luciana, sretna (ukrade mi nick :P ) je li vama pase tada?
To je povise splita 3? Ima i neka autokuca jel tako? Mogla bih u 4 ne u ipo jer mi je starijem trening u 6
da, skoda autokuca
prije nje skrenes livo, pa uz malu rampu desno
samo happy, ne znam, bojim se guzve na prakiralistu u to rano popodne, a mozda i nije?
ajde baci oko kad se budes jednom vracala s posla :)
Super onda znam gdje je to. :)
utorak, 4ipo, gradevinski, ok :mrgreen:
daklem, vanji i meni ok, udruzenim snagama cemo sigurno napravit nesto pametno :D sretna, pa stignes na trening u 6 i ako je ovo u 4 i po. do 5 smo gotovi, sigurno.
Ok. onda utorak 4ipo na parkiralistu:)
Alo,
i ja ću pokušati doći. Nema mi tko pričuvati malenog ali probat ću zamolit brata. Nadam se da ću uspjeti.
Vidimo se,
Luciana
na pregled autosjedalica je preporucljivo dovesti i dijete
Bez bebača i ne bi mogla doći:)
moj odgovor se odnosio na lucianuCitiraj:
Sretna Mama prvotno napisa
:)
ma, moze doci i bez bebaca, ali je uvijek preporucljivo da bebac bude tu. da vidimo kako se sad vezuje, sto ne stima, i s bebom u sjedalici pokazemo kako treba biti. :)Citiraj:
da, jos nesto. parking od gradjevinskog je dosta velik, da se ne bismo trazili po njemu - idite skroz do kraja parkinga, tamo gdje je fotokopirnica. ja vozim modrog Scenica.
Ok. Budem nasla:) Ja sam u crvenom Cliu. A i nece mame s bebacima setat po parkingu samo tako... :)
Najvjerojatnije ću uspjeti doći. Vozim sivog Twinga.
Vidimo se.
Podižem.
Ja neću obećat, al rado bi se tila iskombinirat s vrimenom i svratit :*
cure, bilo bi dobro da dodjete s djecom i s uputama za vasu autosjedalicu :)
Ja sam autosjedalicu dobila za "babine" tako da se i ne sječam gdje su mi uputstva, vjerovatno ih je stariji sin negdje "pohranio" :mrgreen:
Al ja se nadam da smo i mi dovoljni bez tih upustava kad ih nemam :(
ma ako nema, nema
samo ti dodji :D
Naravno :) :D
moje dijete je doma :P i btw. koma mi ovo, svi smo s renaultima :lol:Citiraj:
istina i ja imam dva :P ali cu bit pjeske...
skoro sam zaboravila, na ovo, hvala makita :*
Cure moje.... necu moci doci :cry: :cry: :cry:
Marin(stariji sin) mi je zafibrao, jako ima fibru 39,5. I ne mogu ga ostavit, a suprug radi:((((((((((
Meni se uvijek nesto tako namisti :cry: :cry: :cry:
jel nam neko onda doalzi???da se ne spustam bez veze 8)
Ja mislila doć.
S Corsom, ne Renaultom... 8)
Jel luciana stiže :?
Sretna mama, bash mi je žao.
ajme, ja tek sad ovo vidin. jel se mozemo ja i luciana onda zabiljezit za neki sljedeci put, pliiiiiz
ajme, oprostite, lapsus, trebalo je pisat ja i sretna mama
A nećemo samo zbog mene, jel da?
Amo drugi put, ha?
jel bi netko dosao danas?
Sutra ako i bude imao fibru moram s Tonćom na vjezbe,a muz je kuci, tako da ako bi mogli sutra u 4 ipo bilo bi super.
sta , onda ne idemo danas???nista ne kuzim-plavusa se vratila sa posla, pojela i mozak mi ne radi :lol:
Ja mislim da ne idemo danas. Osim tebe i mene nitko nije preostao...Zrinka je već to naučila, ja mogu probat doć drugi dan :)
Ja bih rado dosla, cak sam i oprala auto :lol: :lol: al... nemogu, upravo je zaspao spustila sam mu temp. i strah me je ostavit ga u takvom stanju....
nema frke ja sam blizu mozemo koji god dan :)
evo ja sam ovo tek sad vidila. A danas sam bila tamo i čekala...
Može onda drugi put, neka dijete ozdravi.
Javite kada. Pozdrav,
Luciana