Re: Help-problemi s Tobijem!
Citiraj:
ivana s prvotno napisa
Naime, na našoj prelijepoj AS napukla je ona plastika iznad remena gdje se zatežu pojasevi. Nije se ništa odlomilo samo je po sredini puklo.
Ovo se i nama dogodilo :evil:
isli smo u baby media shop, oni pojma nemaju kaj bi s tim jer sigurnost sjedalice kakti nije promijenjena. oni taj dio nemaju ali ce zvati sefove i proizvođača pa mi javit
ivana, svakako odi reklamiraj, bar da vide da se to događa.
meni se isto cini da to nema veze sa sigurnošću sjedalice, jer su pojasevi normalno, čvrsto zategnuti, ali mi bode oči.
nika, jel to može utjecati na sigurnost autosjedalice?
Re: Help-problemi s Tobijem!
Citiraj:
ivana s prvotno napisa
Dakle, osim postojećih problema s kojima sam se već pomirila ( mislim prije svega na nejednoliko zatezanje pojasa i sl., mislim da će vlasnici ove sjedalice znati o čemu pričam) pojavio se još jedan. Naime, na našoj prelijepoj AS napukla je ona plastika iznad remena gdje se zatežu pojasevi.
I meni je pukla ta plastika. I također imamo problema s tim slavnim remenima. Em se nejednako potežu, em je nekoliko puta izvukao ruku ispod pojasa!
A još jedan problem je da se donje postolje koje se sastoji od dva dijela koji idu jedan u drugi rascjepilo. MM kaže da je to od toga što smo ju jako stegnuli pojasom i da to nema nikakvog utjecaja na funkcionalnost. No iskreno meni je to sve skupa ipak "too much". :evil:
Tobica me već skroz izludila. Najgore od svega je što smo izgubili račun. To si ne mogu oprostiti. Da imam račun već bi ju davno išla reklamirati. Odnosno vratiti i uzeti neki drugi model. Ova definitivno ne vrijedi tih para. Ovako, imam li uopće šanse? Znam sam da smo je kupili sredinom 09. mjeseca 2006. godine u TL u Hebrangovoj.
Ozbiljno razmišljam da kupim neku drugu, a ovu pošaljem kvragu.