nemoguca misija iliti kako prikupit urin kod curice?
nini (8,5 mj) vec misec dana :oops: bezuspjesno pokusavan uhvatit urin u onu kesicu. valjda san ih dosada potrosila sigurno 50-tak, ako ne i vise
stoga san se odlucila nju skinit golu i dezurat s posudicom. dobro, zamisao je lagan dio, ali praxa je tezi. imate li kakav savjet kako cu? samo da napomenem, ona moze cvrsto sjedit
hvala na pomoci :heart:
Re: nemoguca misija iliti kako prikupit urin kod curice?
Citiraj:
luce2006 prvotno napisa
nini (8,5 mj) vec misec dana :oops: bezuspjesno pokusavan uhvatit urin u onu kesicu. valjda san ih dosada potrosila sigurno 50-tak, ako ne i vise
stoga san se odlucila nju skinit golu i dezurat s posudicom. dobro, zamisao je lagan dio, ali praxa je tezi. imate li kakav savjet kako cu? samo da napomenem, ona moze cvrsto sjedit
hvala na pomoci :heart:
:lol: :lol: :lol: teško je to, ja znam najbolje. Ali moram ti priznati da si maratonac što se tiče nehvatanja mokraće - ja nisam uspjela jedno 1 tjedan, nakon toga jedna mi se posrećila. Sad se ne zamaram, u privatnoj poliklinici platim urin i UK i oni to obave. One vrećice za hvatanje urina za bebe su užas živi, fakat moraš biti stručnjak da bi nekaj uhvatila. Em ne drži (loše ljepilo, valjda), em je rupica za hvatanje urina premala, pa moraš pogoditi u milimetar. Ja ti ideje nemam, samo neki postovi ovdje tipa zabavi je - joj :lol: :mrgreen: -moja se znala nepopiškiti i po 1 sat, pa ti sad zabavljaj 1 sat ako možeš (pogotovo moje hiperaktivno dijete). 8)
Re: nemoguca misija iliti kako prikupit urin kod curice?
Citiraj:
elin prvotno napisa
Sad se ne zamaram, u privatnoj poliklinici platim urin i UK i oni to obave.
Elin kak to misliš oni obave?
Nas to upravo čeka, nakon godinu dana trebamo opet dat urin i moj plan je ovakav:
Navečer pripremiti kadicu i sterilnu posudicu u kupaoni.
Zbudit je oko 6-7sati (obično se u to vrijeme i sama promeškolji).
Oprati tušem dok stoji u kadici i obrisati.
Staviti na lavabou da teće voda.
I sa posudicom čekati i loviti urin.
Javim dal je sve išlo po mom planu, mada već sad sumnjam da su šanse jedno 25% da uspijem.
Al moram probat izbjeć vrečicu, Lei je to bilo strava.