ovo je nastavak topica Koliko ste kila nabacile? :-) (5. dio)
Printable View
ovo je nastavak topica Koliko ste kila nabacile? :-) (5. dio)
Ja sam na kraju išla rodit sa +21 :mrgreen:
meni je trbuh ko da sam pojela loptu.,..a kile...+0kg...nadam se da vaga laže.,..idem skoro kod dr pa ću se tamo vagati...možda pokaže kakav plusić.bar kilu
ah da 17+3 sam sada
+4 kg
21 tjedan
29tjedana+7
ja sam zadovoljna :D sve je u trbuhu i cicama :lol:
30tj + 14
(posvuda osim u trbuhu)
30 tj + 10 kg (najviše u trbuhu, stvarno je ogroman)
20 tj...... +6 kg :roll:
28 tjedana, 4 kile
kako uspiješ??? :?Citiraj:
samba prvotno napisa
j ću s 28 najvjerojatnije biti već na + 12 :(
ja sam na plus 13 (25+1)...
dr mi je rekla da je trbuh opticka varka jer beba nije onolika kolika izgleda izvana :oops:
26 tjedana - 3 kg.
Joj, meni jo gore nego prvi put: 25tj +15kg!!! :shock: Doc me stavio na dijetu - samo mediteranska prehrana, ništa slatko. Krećem danas - držte mi fige!
ja sam sutra 22 tjedna imam 6kg +
glupe vage...svaka drugačije pokazuje :x Već sam luda. Malo paničarim, a onda mi se čini da je sve ok.
Kako sada stvari stoje - 15tj - +3kg (valjda)
Ja sam danas 13W :zaljubljen: , i još uvjek sam na -0,5. Tibica se vidi da raste, ali vaga ne pokazuje!
14 kg
na samom kraju, 38+2 i 14kg u plusu
39+1....+ 11 kg
Eto rastemo i mi... 23. tjedan + 4 kg
32 tjedna +9kg
Jao curke bedirate me... :oops: Ima li koja da je dobila ovak ko ja...da me malo utješi... :P
Ma daj Strippy, nedaj se bedirat!! Ja sam 26 tj i u plusu sam 9.5 kg. A ni to bas nije malo..Mene isto uhvati nekakav los osjecaj zbog kila kad procitam ili jos gore vidim druge trudnice a ja ko tenk! I jos ne jedem puno, ono za dvoje i te gluposti. Nemam pojma kako cu te kile skinut al sta mogu! Jos sam ja niska, samo 165 cm. Bitno da je trudnoca ok i beba. Stid me i napisati koliko kila vec imam. A svuda su mi se zaljepile..na bokove inoge i stomak..Eto :cry: sat ti tjesi mene :lol: :heart:
ma ja sam debela tako i tako i sad sa ove 4 izgledam kao nilski konj :mrgreen: , osim toga meni se otvorio takav apetit da ne znam šta će biti do kraja :shock:
Ja isto ne jedem puno, osim što me puca slatko... :P Trbum mi je veličine kao da ću sutra roditi, ai "bubrežnjaci", guzica, bokovi.... prošli put sam dobila 20kg, ali sad me sve strah da ne bu i puno više... :( Ne brine me toliko estetika (skinula sam i prošli put, pa bum valjda i ovaj) koliko da mi to ne bude korak bliže ponovnom carskom. Zato sam od jučer na "dijeti" - meso i salata (bez priloga), nema slatkog, za večeru žganci s jogurtom... uf nije lako, ali moram... :roll:
Evo draga Strippy, ja ću te utješit: 1. put +18kg...otišlo sve za tri mjeseca
2.put +23kg...opet otišlo sve za 6 mj.
3.put +23kg...do danas otišlo 15 kg
tajna je u isključivom dojenju, a moji su isključivo sikili do 10. mj., svi oko mene su graktali daj djeci jesti, a djeca neće ništa samo siku.
I dok su oni prvih mjeseci na vaganju imali po 2 kg više, ja sam duplo težila manje.
Hura za dojenje! :D
hihi... kod mene 20tj i +5kg :mrgreen:
pa nije strasno! veliki trbuh i cice narasle :shock:
u prvoj dobila ukupno +18kg ali bio mi je znatno manji trbuh nego li u ovoj, hocu reci nekako drugacije se sada debljam :)
a, skinula kg viska iz prve trudnoce i isto se tjesim da ce i ovi kg otici, iako ja sporije mrsavimn, trbalo mi godinu dana da skinem visak iz prve trudnoce i jos mi otalo nekih 2kg koje nisam skinula - malo 'divlji i stresan nacin zivota' uzeo danak :roll: , nisam imala vremena kao prije Elene - dakle nisam stigla vjezbati sto mi je bila rutina :)
ma dobro... neka samo trudnoca prodje ok i beba bude ok i porod ok... i onda cemo o kg razmisljati :love:
eh mene isto svi tješe da se kile skidaju dojenjem...a koliko sam se udebljala bome ću ga morati dojiti dok ne krene u školu :)
:lol: Icyoh,umrjet cu od smijeha!! Dojit cemo i tudju djecu ako treba!!! Joooj!! Ja se bas najela rizota s plodovima morak kao ne deblja. A gledam u kinder bueno..Mljac!
ja prijavljujem svojih +16 i 36+4
srećom stala sam bujati zadnjih mjesec dana, ali sam zato u razdoblju od 22. do 32. tjedna dobila 10 kg u 10 tjedana :shock:
a jedem jednako kroz cijelu trudnoću :?
Citiraj:
Strippy prvotno napisa
da te utjesim
29---+15
:lol:Citiraj:
icyoh prvotno napisa
Ja još uvijek dojim :mrgreen: :oops:
Što se dojenja tiče, ja sam toliko bila gladna od dojenja da sam dobila tada još 2 kg, nakon što sam na porodu skinula 11. Isto se dogodilo i dvjema mojim prijateljicama, bogme su nam malci cicali, ali smo mi to hranom nadoknadile :/
Takav osjećaj gladi nisam ni u trudnoći imala, tako da nema pravila...
Navi deprimiraš me :)
Ma ima da stavim flaster na usta, pa nek tijelo malo troši ove zalihe koje sam skupila. :lol:
13/14 tjedan +0.5 kg....
Citiraj:
icyoh prvotno napisa
kod mene to ne funkcionira! bude to išlo dojenjem...evo kad počne hodat...ma čim počneš radit...
dobila 23 kg u prvoj, skinula 13, i evo opet trudna i već me frka...
33tj +1kg
22tj. +9-blizanci. Sve u trbuhu.
Wow. Upravo si me umirila, naime, zbog bolesnog kuka moram mislit na kilažu, sad sam 26 + 1, a + 2 kg po jutarnjoj vazi pa se mislim jel' to normalno jer se u ogrtaču ni ne kuži da sam trudna, a ja se približavam ulasku u 7.-mi.Citiraj:
fatmama prvotno napisa