Ranica na ramenu od cjepiva?
Neznam dali se pisalo o ovome....dakle uočila sam na svojoj bebici tek sa 43 dana da joj se pojavila ranica na ramenu od cjepiva još iz bolnice.
skidala sam je i primjetila sam na benkici da je mokro,pogledam od čega,a tu ranica koja soči(pušta žučkastu tekučinu)krasta svijetla i kao da je netko ugasio cigaretu na to mjesto i okolo malo crvenkasto.
Zvala sam odma patronažnu sestru jer mi nije bilo jasno zašto se to tek sad pojavilo.
Ona je rekla da je to normalno,da se nekima to upali,nekima ne,da nema pravila,da ne diram ništa,a da je normalno mogu kupat.
Kakva su vaša iskustva s tim?
ranica na ramenu od cjepiva
nama se to dogodilo nesto pre nego je napunila tri meseca. Lekar mi je rekao da je to normalno i da moze da se desava nekoliko meseci nakon cepljenja. rekao je da ne diram i da je normalno kupam i da joj peglam odecu koja ide direktno uz kozu i sa unutrasnje starne
Re: Ranica na ramenu od cjepiva?
Citiraj:
Yorkica prvotno napisa
Neznam dali se pisalo o ovome....dakle uočila sam na svojoj bebici tek sa 43 dana da joj se pojavila ranica na ramenu od cjepiva još iz bolnice.
skidala sam je i primjetila sam na benkici da je mokro,pogledam od čega,a tu ranica koja soči(pušta žučkastu tekučinu)krasta svijetla i kao da je netko ugasio cigaretu na to mjesto i okolo malo crvenkasto.
Zvala sam odma patronažnu sestru jer mi nije bilo jasno zašto se to tek sad pojavilo.
Ona je rekla da je to normalno,da se nekima to upali,nekima ne,da nema pravila,da ne diram ništa,a da je normalno mogu kupat.
Kakva su vaša iskustva s tim?
to se zove besezitis ( od BCG cjepiva ).. nema kvacica na slovima, pa sretno sa izgovorom :)
M je to imao, i ako ti se upali vise morati ce na operaciju da se to razreze i ocisti. mi smo to operirali sa nekih mjesec i pol., nakon toga je bilo sve u redu.