ako ste me zaboravili da se podsjetite :mrgreen:
http://www.zaslike.com/files/c7metdu2sxnqk7ox7e3.jpg
Printable View
ako ste me zaboravili da se podsjetite :mrgreen:
http://www.zaslike.com/files/c7metdu2sxnqk7ox7e3.jpg
To si ti?!
Nekako te zamisljam skroz drugacije.... (kao madonnu :mrgreen: )
Opis u naslovu je dobar, lijepa ogrlica na tebi :)
to sam ja, a imam i jednu na kojoj pokazujem srednji prst, ali ta nije za fini forum :mrgreen:
E bas si lijepa :heart: Al ja se nikak nemrem priviknut na tebe s kratkom kosom :)
Ja sam te uvijek i zamišljala s kratkom kosom. Lijepo da se predstavljaš :*
uh, ne bih ti ja bio učenik... :shock: izgledaš ko da ubijaš pogledom... :mrgreen:
wow!
:smajlickojizvizduce:
super mi izgleda!
bas ti lip stoji kratka frizura! sad mene zanima kako je bilo prije kratke kad vec ancica spomeni ... :)
:* :love:
dobar naslov... ja mislila da imaš dugu smeđu kosu i oćale :*
ovo je još jako ljubazan pogled :mrgreen:Citiraj:
Moover prvotno napisa
mm mi se prijeti da će me snimiti jednom kad "streljam" ali još me nije uhvatio.....:P
no dobro zna da kad mi oči skroz pozelene da mu je pametnije kopati zaklon :mrgreen:
( i drugi su s vremenom naučili )
Carice :naklon:Citiraj:
maria71 prvotno napisa
Moja madona, nemaš ti pojma šta su big bubis :lol:
Šta bih ja dala da mogu obuć ovakvu haljinu, a da ne izgleda vulgano (zapravo dala bih po min trećinu svake bubis :lol: )
Baš si cool profa!
Molim :shock: ?Citiraj:
Moover prvotno napisa
Moj dojam je posve suprotan - ne da ne ubija pogledom, nego s ove slike imam dojam da je puuuno manje strašna nego što se prikazuje po forumu ;) :mrgreen:
iz moje perspektive su ko zemaljske kugle jerbo sam do 19 bila ravna ko daska za peglanje- onda znaš koje sam komplekse imala, a pokojna baba i mama imaju XXXXL kategorijuCitiraj:
Strobery Shortcake prvotno napisa
( same su misteriozno narasle, tada se u nas nije išlo masovno na umetanje silikona )
Moje su u mojoj 19. još mogle stat u standardne grudnjake, nebabskih krojeva.
meni (sad kad su narasle nakon dvi trudnoće i ukupnog staža od 34 mjeseca dojenja) dosta veličina -2 s točkom :lol:
pa baš mi imaš onako blagi pogled koji odaje učiteljicu koja ima strpljenja pet puta ako treba objasniti!
u svakom slučaju....mrak izgledaš!
Ja sam više opterećena velikim trbuhom nego malim sisama :lol:
Maria, taman si! ;)
Odlično izgledaš...
Čuj ako ovako predaješ onda nije niti čudno da moraš uputiti ovakav pogelda kada je učenik sav smota s obzirom na bubiz!!! :love:
haljina je mrak, a frizura je :top:
i nisi baš tako strašna :mrgreen:
tebi s 19, a meni sa 16...Citiraj:
maria71 prvotno napisa
tanja_b reče, što ja htjedoh :)Citiraj:
tanja_b prvotno napisa
ovo je ljetna roba-tu si ispucavam sve hirove....mračne želje i sitna zadovoljstva :mrgreen:Citiraj:
Ora prvotno napisa
školska roba je neugledna u sivim i mračnim tonovima, lako se pegla, brzo suši i nema dekoltea
pa ja ti dok traje šk. godina ne skidam čarape
a suknje nikad skoro ni ne nosim
najkraći rukav mi je do lakta
roba za van je otkačenija i po bojama i po kroju ,ali ne kao ljetna
:mrgreen:
nikad, pa čak ni onda ne bih rekla da si to ti...
nekak sam te skroz drugačije zamišljala: s dužom kosom najprije (ne znam zakaj), a ni meni ne izgledaš osobito strogo ;)
baš si mi zgodna :*
I onda klinci uče, uče, uče...
Maria 71 - cijelo vrijeme pričaš o nekoj debljini, ali ja baš to i ne vidim. Jesi obla, ali nisi debela (osim po današnjim standardima bolesnih ljudi :mrgreen: )
1. nisam skontala naslov, pa kada sam vidjela sliku htjela sam ti pohvaliti sise, ali rekoh, sramota me...pa skontah o čemu se priča, pa da ti kažem...
baš ti super izgledaju!!!! :mrgreen:
i nisu tako velike, ali pročitala sam ovo gore što si napisala
2. ja bih ti preporučila još kraću frizuru, ili možda samo malo istanjeniju i zvekni pramenove (iako nije obavezno... :mrgreen: )
3. jesi li ti moje gore list? :lol: :lol:
ne znam na koju goru misliš :)
de malo opširnije na pp
Papuk Goru 8)
Zurka ti je super, za sise nemam riječi :*
Ja imam Marijinu fotku u mokroj majici 8)
koliko tražiš za nju? :mrgreen:Citiraj:
Honey prvotno napisa
Koji komad :shock: .
Ja sam te malkice drugačije zamišljala.
I ja... ovak nekak:Citiraj:
ana.m prvotno napisa
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...son-040929.jpg
:mrgreen:
Probaj jednom dok nisi baš neke volje, obuci dekolte i radi. Da vidiš tišine kod mene u razredu u takvom slučaju :lol:Citiraj:
maria71 prvotno napisa
Zašto u školi sivilo? Mislim da ti pristaju boje i tome bi mogla dati prednost. :mrgreen:Citiraj:
maria71 prvotno napisa
Misliš da ne znaju kaj se skriva iza tih košulja do grla zakopčanih? :P
Ne biti vurgarna, ali opusti se malo. ;)
friz ti je suuuuper!!!
a tek koje poprsje :D (za ovakvo poprsje ja bi tribala obuč 3 ređipeta i to s umecima :mrgreen: ).
i da, koga će ti vraga siva boja u školi. daj si malo oduška ;)
Ja bih na osnovu ove fotke upisala dijete u tvoj razred.
( i rado bih obukla tvoj broj grudnjaka :zaljubljen: ) :mrgreen:
Drago mi je znati da nisam jedina koja na slici nije uspjela vidjeti ništa drugo osim dobrih, dooobrih, dapače, odličnih grudi. :mrgreen:
Idem ponovno kliknut. Mozda ovaj put ugledam lice! :lol:
Da se i ja javim.
Baš mi je drago da te vidim i mogu ti reći da se slažem sa većinom ovdje.
Nije ti sivilo baš za školu, jedino ak baš želiš biti neki mračnjak :lol: i babaroga :mrgreen:
A zamišljala sam te totalno drugačije :/
Nije na prodaju :)Citiraj:
Moover prvotno napisa
kako ? :)Citiraj:
kahna prvotno napisa
:love:
Ni sama ne znam :roll:Citiraj:
maria71 prvotno napisa
Drugačije, s plavom kosom npr. dužom (ne znam zašto) :? , pa s naočalama (valjda kaj si profa ) :lol:, čak i malo opasnijeg izgleda.
Na ovoj slici izgledaš blago - ili je to zbog g.o. opuštena poza, a zločeki zatvoreni doma u stanu, čekaju početak škole :P