kad trogodisnjak odrasta :)
evo, nakon dugo vremena tracanja moje mile k. i iskazivanja hvalospjeva mojem dragom f. :mrgreen: , doslo je vrijeme da se situacija okrene :aparatic:
dakle, f. me poceo dovoditi do ludila. ok, nije bas tako dramaticno, ali stvarno sam bez ideja kako da se postavim prema njemu. moji su temelji krnji (odgajana sam stegom i batinom tj. koznim remenom :mrgreen: ), a naravno da to ne zelim primjeniti na njemu.
situacije su razne--treba izaci iz kuce, on se nece obuci, bjezi i baca odjecu, ako ga uzmem u ruke batrga se kao divlji. treba ici na spavanje, on opet nece. treba prati zube, nece, pa ajde hoce, pa dode u kupaonu, pa sjedne na pod i nece, nece, nece. ajme, a meni mozak prijeti eksplozijom.
mozda je stvar u tome sto sam navikla da se s njim lako dogovori, ili nesto drugo.. ali pitanje za vas je kako rjesavate te situacije? koje stvari bi ostavili njemu na odluku a za koje bi se zauzeli? biste li primjenili kakvu kaznu, ili nesto drugo za takve situacije, kad ignoriranje nije opcija (to je recimo kod oblacenja, ja moram ici, k. i ja smo na vratima obucene a on divlja u pidzami).
ajde, dajte mi ideje, prijedloge, hvala