Naime, radi se o curici moje frendice. Malena ima 11 mjeseci i dogodilo se sljedeće...Prije neki dan je počela plakati jer joj mama nije nešto dala. Banalna stvar. Uglavnom malena je počela jako plakati (protestiranje) i odjednom je ostala bez zraka i pala u nesvjest. To isto se dogodilo dva dana kasnije, Uglavnom bili su na hitnoj, dan kasnije i na pretragama u Klaićevoj i rečeno im da ima djece kojima se takve stvari događaju da se pripreme na to da će toga biti sve češće i češće. Dobili su uputnicu da s malenom idu kod psihijatra, jer kako su objasnili, ona je jako živo dijete koje se ne može dugo koncentrirati na nešto. I komentar, da se to obično događa jako pametnoj i naprednoj dijeci? Ovaj komentar moram priznati da mi je totalno čudan, jer kaj onda moje dijete nije pametno jer ne pada u nesvjset.
Inače malena je stvarno jako živahna, malo spava, baš je pravi mali zvrk. Uglavnom njena mala je prestravljena, jer naravno sad svaki put kad malena zaplače ona se boji da se opet ne dogodi isto. Da li je nekom poznato ovak nekaj. I da li to ima veze sa hiperaktivnošću?