frogica prvotno napisa
JA mu objasnom da to nije lijepo raditi, da se to ne smije, i onda ga pitam zašto me lupio ., što se ljuti, na što on uvijek šuti i samo ponavlja: ti si zločesta!I onda ga pošaljem u sobu i kažem da ne želim razgovarati sa njim dok se ne izvine i ne da pusu.
Što se MM tiče, rekla sam mu već sto puta da se tako ne ponaša, no on ostaje pri svome, sada mu je dao cijeli paket štapića jer je on tako htio, a ja mu nisam dala, samo da je mir u kući, i "dobra atmosfera"po njegovom, da ne histerizira. Ja se više ne mogu i ne želim živcirati. Ostaje mi jedino da puknem i izmlatim ga , što ne valja. Ne želim se živcirati još oko MM , jer stvarno nemam snage, ako čovjek ne želi odgajati dijete kako treba, onda ja to mogu učiniti i to činim, i ne petljam se u njegovo. To je jedino što mogu učiniti, i izaći van prošetati se kada postane neizdrživo. MM je uvijek bio takav. Stvarno ne mogu više vikati i derati se ,objašnjavati i trsiti se, da MM uvidi da radi krivo, jer on smatra suprotno, stalno mi govori da dijete nije pas, da ne mogu tako sa njim "po naredbi", da moram lijepo razgovarati.?I šta reći?