http://public.fotki.com/Lutonjica/zara__co/
još čekamo dozvolu buckića da stavimo i njihove fotke ;)
Printable View
http://public.fotki.com/Lutonjica/zara__co/
još čekamo dozvolu buckića da stavimo i njihove fotke ;)
ma preslatka je i točka!
ne pada jabuka daleko od stabla...
a u marami - hi hi hi
:love: od :heart:
Prekrasne ste obje, dobro i tata je zgodan, na Zari se točno kuži koliko je sretna i vesela djevojčica.
Ajme preslatka je!!! I novi friz mi je supač! Ma cijela obitelj je supač :heart:
Slaaaaaaaaaaaaaaaatko
ja bi najrađe prokomentirala svaku sliku posebno, toliko su mi lijepe, odnosno glavna glumica/pozerica.
ma mislim što novo da ti kažem kad znaš koliko se uvijek dovim vašoj maloj šmizli...te prekrasne loknice (koje si pošišala :x ), te mali nježni prsti, te ovo te ono......
a onda još i trampolin....mislim, koji se ono doktor usudio reći da nemože biti sportašica......
a onda ne mogu ne prokomentirati hrabrost TM-a kad je primio dvoje hahara za ruke i uputio se u krk grad.......ti i ja ostale u nevjerici, buckići se čede, čemu se nas dvije čudimo, jer njihov anđelak još nije postao mamino dvogodišnje čudo(vište).
zari :heart:
bickići, ajmo dajte dopuštenje da možemo i vašu slatkicu obasipati ljubavnim izjavama
medena, medena devojcica!
a ni mama i tata nisu za baciti :)
prelijepi ste svi :heart:
zara je predivna s loknama i bez njih :heart: . friz je totalni mrak i stoji joj geeeeeeeenijalno.
fran je premedeni dečko i djeluje strašno umiljato :heart:
već sada obara pogledam.
hoćemo buckiće!!!
zarica - zmajica, mala, medena :heart: , a i fran mi je genijalna faca, izgleda mi ko mali, veliki dobričak :love:
znate da ste svi lijepi,
ali lut, ona fotka sa klincima i TM, nešto preposebno i preprekrasno :heart:
Prelijepa je!
A najbolja mi je poza spavanja u marami :)
:angel: mali
gledam ja onu sliku di je zara u marami, dođe moj mali i veli: mama,a kaj se dogodilo toj jadnoj curici?!? :shock:
:lol:
preslatka mala mišica s prekrasnim okama! :heart:
predivne fotke, mrak frizurica - ma znaš da je zara totalna vidova /i moja/ simpatija; kad pričamo i ja mu nabrojim 5 curica, on uvijek odabere zaru za svoju curu, princezu, prijateljicu, ženu.... :lol:
a fotka vekija i klinaca je :heart:
Predivna je.
Moj glas svakako odlazi za fotki na kojoj Zara spava u marami!
super slicke :heart:
Svi ste prekrasni, fotke su prekrasne, Zarina frizura je mrak... :D
A mrak mi je i ime Tita!
Mislim da ne trebam ponavljati kako mi je Zara zakon (dobro nisu ni mama i tata za baciti) ali nakon one fotke u marami sam se nasmijala do suza MM nije pola minute shvatio kaj radi :lol:
:love:
Ma, Zara je prekrasna! :heart: Ono spavanje u marami... :lol:
Stari friz je isto bio prekrasan, a novi mi poprilično liči na mamin ;)
Je li ju to macek ošišala?
Onda ću se ja doskitati do nje da i mene pošiša...
Slike su jako lijepe, sve, ali "ovako trogodisnjakinja spava u marami" je zakooon!
Prekrasne slike. A frizura je mrak (tak bi ja trebla ošišati svoju Rahelu)
Nova frizurica mi se jako sviđa, super joj stoji. Jako mi je slatka princeza, fotogenična je i prekrasna :) .
slike su super, a frizura genijalna. ah ta macek.
nego, nismo slicne samo po siskama, nego je i ivar slagao figurice ovako (opsesivno :mrgreen: )
frizura je prekrasna, a spavanje u marami za krepat od smijeha.
lijepe li dječice, lijepih li roditelja! :*
Fotke su fantastične!!! Žao mi je Zarčinih loknica, ali i ova frizura mi je fantastična i super joj stoji!!! I odvalila sam na krepalina fotku u marami! :lol:
A ozbiljnom preslatkom Franu :*
Medeni ste kolektivno! :love:
a friz je mraaaaaaaaaaak!
Ne mogu vjerovat - ovo spavanje u marami - zakon 8)
Bas slatko!
Inace, jako lijepa curica!
Koji zakon friz :heart:
Malo smo ljubomorni na one fotke sa Franom, tweety će nam to morati objasniti.
slikice su prekrasne, svi ste preslatki, maramu i spavanje ne moram ti spominjati :love:
a buckići su na moru tak da ili ćemo se načekati dozole ili ćeš ih staviti bez pitanja :roll:
ahaaaaaaaa! sad ću ih sms-nut pa ćemo vidjeti što kažu!Citiraj:
a buckići su na moru
ajde sad mi je lakše (ponekad se malo zabrinem baš zbog te opsesivnosti... prva rečenica svako jutro je "mama ajmo slagati igračke!!!!")Citiraj:
nego je i ivar slagao figurice ovako (opsesivno )
u što se to razvilo? malog sakupljača?
da, naravno ;)Citiraj:
Stari friz je isto bio prekrasan, a novi mi poprilično liči na mamin. Je li ju to macek ošišala?
i mene i nju!
Divne li dječice, baš su mi slatki, a Zara je doslovce prekrasna na zadnjoj :angel:
Spavanje u marami :lol:
Predivna curica (a i mama je komad :shock: ) :love:
ma ona je jednostavno jedno prekrasno stvorenje!
toliko zraci pozitivnom energijom da je to nevjerovatno.
A friz joj je super. I sad je ista mama, nisi ti nju dzaba dala sisati ;)
A i Fran je pravi medenjak! Kako su mi samo slatki.
Genijalne su fotke! Zarina zurka je super, predobro joj stoji, a Fran je slatki na kvadrat.
Ma, oboje su :heart:
zara je prekrasna! :heart: i ja cu se pridruziti vecini i reci da mi je apsolutni favorit 'trogodisnjakinja u marami' - genijalna fotka. ne mogu vjerovati da ju jos uvijek nosis u marami, pa jel ti ne odvali ledja?
uopće mi ne odvali leđa...
istina da je teže nego kad je bila mala, ali svejedno je mogu nositi sat - dva.
btw, zara ima 12 kila, možda je i to važna napomena :mrgreen:
potpisujem :heart:Citiraj:
Nitica prvotno napisa
:love:
secer, secer, secer
u sto se razvilo?Citiraj:
Lutonjica prvotno napisa
jos u nikakvu dijagnozu :mrgreen:
isto je radila moja necakinja i isto radi kcer od moje najbolje frendice (4G). i isto sam se s vremena na vrijeme malo brinula, ali ne vise. iako, jedna opsesija zamijeni drugu, pa onda ne slaze aute od branika do branika i zivotinje od guzice do njuske, nego npr crta filigranski cijeli papir sa nekim simbolima, ali - ne brines vise :lol:
a od slika meni su najdraze one u krupnom planu. pogotovo sa siskama.