Da, upravo takvi. Duzina ti zavisi od rama za krevet(probijeno je celom duzinom, dakle, vidi se spolja kruzic) a sirina je na nasim 1cm. Imamo jedan taj klip viska i drveni cekic da mozemo "izbiti" ostale klipice u slucaju razmontiravanja kreveta. Iz tog razloga i jesu tako dugacki ti klipovi, inace se ne bi moglo razmontirati jednom kada se spoji.Ovo mi se čini jako interesantno, jesu to klipići onakvi kakvima su na ladicama spojene fronte, ali veći ili? Ajde probaj opisati malo veličinu tih utora i dužinu klipića.
I ništa se nigdje ni ne lijepi ljepilom?
Ceo krevet nema apsolutno nista osim drveta. Nema lepka, metala, cak nije ni premazan lakom vec samo nekim voskom. Tek sam sada videla da ni na podnici nema drugih materijala.
Bila sam ubedjena da imamo rolo-podnicu i sad videh da nemamo. Sam ram kreveta ima "proreze" za daske podnice. Ti "prorezi" su duboki koliko i daska, daska je siroka 8cm a razmaci izmedju dasaka su isto 8cm.
Jako mi je tesko da objasnim sve ovako napismeno. Ako je nerazumljivo a interesuje te, mogu ovih dana uslikati pa da vidis.