Pokazuje rezultate 1 do 50 od 103

Tema: anđeoska snaga

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

drage rodice moje javljam da je do sad sve prošlo super transfer je bio 28.11 tri bebice su kod mene osječaj je naveliko trudnički -a betu vadimo 14.12.--inače smo trebale 13 ali pošto je nedjelja idemo u ponedjeljak..a sv.lucija znači i svijetlo :D :D :D

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj jo1974 prvotno napisa Vidi poruku
    drage rodice moje javljam da je do sad sve prošlo super transfer je bio 28.11 tri bebice su kod mene osječaj je naveliko trudnički -a betu vadimo 14.12.--inače smo trebale 13 ali pošto je nedjelja idemo u ponedjeljak..a sv.lucija znači i svijetlo :D :D :D
    čitam svoj stari post i vidim optimizam a sad nakon skoro godinu dana ,opet borba nakon otkazana dva postupka i odlazak dr.l skupljamo snage i novce za privatni posjet kod dr.lučingera,nadam se da če to biti ovaj mjesec i da čemo uspijeti otiči u postupak,ponekada pomislim kakav sam ja to baksuz od čovjeka ,u tri godine samo jedan postupak a ostali otkazani zbog same gluposti počevši od milinoviča pa do nekog neočekivanog kongresa i sad odlzak dr. sa vv,glavu gore ,ipak poslje kiše izlazi sunce )

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •