Pokazuje rezultate 1 do 50 od 50

Tema: Noć muzeja 2010.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Mi tradicionalno ne idemo na Noć muzeja. Kasno nam je (mi smo kokošinjac - djeca idu u krevet oko pola devet, ne volimo hladnoću, a bome ni gužvu.... ) Ako ikad bude organiziran DAN muzeja, vidjet će i nas. Više volimo otići u neki dan koji sami odaberemo.

Bili prošli vikend u Tehničkom muzeju, ali ne samo radi ljubljenog rudnika i Teslinog laboratorija, nego radi jedne specijalne izložbe (u zgradi desno od ulaza). Zove se OD KUGLE DO SVEMIRA - PLASTIKA I GUMA U SUVREMENOM SVIJETU. Više o tome našla sam ovdje: http://www.fsb.hr/polimeri/fileopen.php?id=932

Baš me zanima je li i ta izložba uključena u Noć muzeja. Ako jest - vrijedi pogledati (ne potroši se puno vremena) jer daje misliti koliko zapravo malo znamo o plastici i inim prerađevinama i koliko je "zeleno" zapravo zeleno... No, o tome na nekom drugom topicu.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Mi tradicionalno ne idemo na Noć muzeja. Kasno nam je (mi smo kokošinjac - djeca idu u krevet oko pola devet, ne volimo hladnoću, a bome ni gužvu.... ) Ako ikad bude organiziran DAN muzeja, vidjet će i nas. Više volimo otići u neki dan koji sami odaberemo.
    Peterlin, potpis
    I mi se često pitamo zašto ne naprave DAN muzeja, zašto baš mora biti NOĆ :-?

(Ili smo naprosto i mi kokoši po dnevnom ritmu )

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I mi. Ali sam ove godine htjela do Pivovare, ali nema šanse da klinci izdrže.

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    I mi. Ali sam ove godine htjela do Pivovare, ali nema šanse da klinci izdrže.
    Zašto ne bi izdržali!?!?
    manifstacija počne u 18h, dođeš do pivovare, pogledaš sve u 45 minuta i doma si još prije Dnevnika! ;o)

Ivarica dobro zbori, ta gužva jest na neki način problematična (recimo kod dječjih radionica - kao lani u Etnografskom), ali i doprinosi ugođaju - po danu se ne bi to osjetilo, no po noći kad vidiš sve te horde ljudi kako idu simo-tamo, to je baš poseban ugođaj.
    Naravno, onda treba ciljati muzeje gdje nije gužva, recimo mi smo često išli u Poštanski, tamo bude baš ugodno (inače je potpuno prazan).

Da ne moram behandlati decu otišao bih i u Prigorski muzej (gledati slike Leinera i Jakopača i slušati ih uživo kako sviraju) i u MSU slušati u 23h Bambi Molesterse.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Peterlin, potpis
    I mi se često pitamo zašto ne naprave DAN muzeja, zašto baš mora biti NOĆ :-?

(Ili smo naprosto i mi kokoši po dnevnom ritmu )
    i. nije bas kokoska, ide leci oko 9
    (mada je, kaze, nasao na forumu kako negdje pisem da legne kasno, a budi se rano, bilo je tih vremena)

ali sudjelujemo na noci muzeja zato jer je meni to poseban dozivljaj, vec smo prijasnjih godina o ostom ovom pisali, zar ne? kroz onu guzvu prolaziti kroz muzeje /razgledavanje vise manje, vecinu toga smo vise puta vidjeli, za dana/, setati u 11 navecer po gradu, doci doma u ponoc, sutra spavati do 11.....

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i mi cemo ove godine propustiti dogadjaj:sad:
    ne da mi se vozikati simo tamo (puno km imam od posla do doma i natrag u grad), a i jako je hladno danas
    da je bar subota u pitanju (nikad zadovoljni).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •