Pokazuje rezultate 1 do 50 od 290

Tema: Dopust za njegu djeteta - Pravilnik

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zlatokosa avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

nemamo nikakvo kontrolno vještačenje prije navršene 7. godine. djetešce je nažalost jako loše i odmah smo dobili do 7. godine... o konkretnom problemu nisam našla nigdje, a ovi u hzzou baš i ne znaju previše s obzirom da nisu imali sličan slučaj...

a mama avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

može li mi netko reći šta se događa sa dopustom ako ga ne preuzme MM, a ja odem na porodiljni za drugo dijete?
    je li istina da minimalno mogu koristiti taj drugi porodiljni 28 dana prije termina i 42 poslje poroda, dakle 70 dana,
    a ostatak (cca. 10 mj.) imam pravo iskoristiti do djetetove 8 godine?

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj zlatokosa prvotno napisa Vidi poruku
    nemamo nikakvo kontrolno vještačenje prije navršene 7. godine. djetešce je nažalost jako loše i odmah smo dobili do 7. godine... o konkretnom problemu nisam našla nigdje, a ovi u hzzou baš i ne znaju previše s obzirom da nisu imali sličan slučaj...
    nadam se da ce djetescu biti bolje
    ono sto je ocito je da svaki hzzo (i prije czss) ima drugacije navike i pravila i to me stvarno zivcira! moje dvi prijateljice imaju djecu kojima se
    sigurno nece popraviti stanje do 7 god pa svake god moraju na vjestacenja! da ne govorim da sam ja dobila dopust a neko u nekom drugom czss sa istim problemom nije!

zlatokosa avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

hvala, no nažalost, ne može biti bolje...imamo kanilu, jedemo isključivo na sondu, bez refleksa gutanja, nepokretni smo, 24 sata na pulsnom oksimetru, u većim infektima na respiratoru, teška atrofija mozga, kisik...imamo malu intenzivnu doma...sretni smo dok možemo biti doma i dok nije gore...imamo malog borca kojeg obožavamo i nedamo se skupa s njim!!!

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Zlatokosa

Nazovi u direkciju HZZOa u Margaretskoj, traži pravnu službu 4806-333 ili 4806-386. Oni bi trebali znati odgovor... SRETNO!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •