nemamo nikakvo kontrolno vještačenje prije navršene 7. godine. djetešce je nažalost jako loše i odmah smo dobili do 7. godine... o konkretnom problemu nisam našla nigdje, a ovi u hzzou baš i ne znaju previše s obzirom da nisu imali sličan slučaj...
nemamo nikakvo kontrolno vještačenje prije navršene 7. godine. djetešce je nažalost jako loše i odmah smo dobili do 7. godine... o konkretnom problemu nisam našla nigdje, a ovi u hzzou baš i ne znaju previše s obzirom da nisu imali sličan slučaj...
može li mi netko reći šta se događa sa dopustom ako ga ne preuzme MM, a ja odem na porodiljni za drugo dijete?
je li istina da minimalno mogu koristiti taj drugi porodiljni 28 dana prije termina i 42 poslje poroda, dakle 70 dana,
a ostatak (cca. 10 mj.) imam pravo iskoristiti do djetetove 8 godine?
nadam se da ce djetescu biti bolje
ono sto je ocito je da svaki hzzo (i prije czss) ima drugacije navike i pravila i to me stvarno zivcira! moje dvi prijateljice imaju djecu kojima se
sigurno nece popraviti stanje do 7 god pa svake god moraju na vjestacenja! da ne govorim da sam ja dobila dopust a neko u nekom drugom czss sa istim problemom nije!
hvala, no nažalost, ne može biti bolje...imamo kanilu, jedemo isključivo na sondu, bez refleksa gutanja, nepokretni smo, 24 sata na pulsnom oksimetru, u većim infektima na respiratoru, teška atrofija mozga, kisik...imamo malu intenzivnu doma...sretni smo dok možemo biti doma i dok nije gore...imamo malog borca kojeg obožavamo i nedamo se skupa s njim!!!
Zlatokosa
Nazovi u direkciju HZZOa u Margaretskoj, traži pravnu službu 4806-333 ili 4806-386. Oni bi trebali znati odgovor... SRETNO!!