dmagi10 to je gotovi 3-slojni parket hrast. Cijena je bila 270.84 kn/m2, a dimenzije su mu 14/3X189X1860. Jaaaako sam zadovoljna.
dmagi10 to je gotovi 3-slojni parket hrast. Cijena je bila 270.84 kn/m2, a dimenzije su mu 14/3X189X1860. Jaaaako sam zadovoljna.
Evo 2 nove fotkice, umivaonik i wc: (zanimarite što je prljavo jer radovi još traju)
http://public.fotki.com/sretna-obite.../p1268911.html
mama jos malo, svidja mi se! daj jos!
nama danas parketar dosao, stavio tu neku smolu, sutra ce pijesak, ali nece poceti postavljati parket jer ga - nema. a prosli se tjedan zaklinjao da je spreman za pocetak, uuuuuuuuh
vi koji ste već kupili, koliko ste platili i koje sanitarije preporučate?
wc školjka, umivaonik ?
ja ne uspijevam naći ništa jeftinije od 900kn, da tražim dalje ili kupujem?
Posljednje uređivanje od anita_m : 02.02.2010. at 18:56
Jika Laufen ima i u Ferotermu. Ja sam vec bila izabrala, ali je onda muz navalio da zeli sporospustajucu dasku, jerbo imamo tri razbijaca. Pa smo tako izabrali proizvodjaca s najjeftinijom sporospustajucom daskom, tj. Roca sanitarije. Konkretno linija Nexo. Hebena daska kosta "samo" 450kn, za razliku od Laufenove koja kosta 1050....![]()
Zna li netko gdje ima kupiti zgodnih lustera za dječju sobu, a da nisu tipa 500 KN i više?
mama_jos_malo u kojem ste dijelu zagreba?
zgodan stol (dosta sličan onom od Lutonjice)
http://www.lecher.hr/katalog.php?id=71&cat=25&c2p=336
pipe naručili od ove firme
http://www.paffoni.it/FONTE/PRODOTTI...im_indice.html
Ja više ne bih pločice u kuhinji. Slijedi nam obnova kuhinje i ja bih nešto ovako na podu
http://www.tarkett-residential.com/f...85/article.asp
Hvala na odgovorima
To je više onak plastika-guma.Prvotno napisano od Matilda
Ja više ne bih pločice u kuhinji. Slijedi nam obnova kuhinje i ja bih nešto ovako na podu
http://www.tarkett-residential.com/f...85/article.asp
U uredu MM imaju takav pod u kuhinji, baš šljunak i to krupni, ništa se ne vidi, a vrlo je efektno.
S obzirom da ništa u kuhinji nije iz Hrvatske, sad tražim trgovinu koja prodaje isto ili nešto slično u Hrvatskoj.
pa probaj kontaktirati za početak tvrtku koja je radila ured
ja sam još na sanitarijama (ne da mi se u zg po ovoj zimi) - ima li tko iskustva sa vitra sanitarijama, našla sam umivaonik od jih koji me oborio na prvi pogled, ali pojma nemam kakva je kvaliteta - trgovac normalno hvali
ne znam za vitru, ali znam da u sadašnjem stanu imamo neke no-name sanitarije i dobro nas služe evo već 9 godina!
ja sam tu. samo se ne javljam da se topic previse ne puni pa da ne nastane novi dione bih to mogla podnijeti.
jucer mi je sve spojeno u kuhinji, voda, plin itd. bilo je dogovoreno da ce majstor doci, ali nekako nisam vjerovala, pa sam jutros na prstima ulazila u stan, oprezno i sa strahom, posve nesigurna u to sto cu uciniti ako vidim da nista nije napravljeno
ali kad sam ugledala pipu, ah![]()
odvratan mi je ovaj haiku koji nastane od odgovora, ne kuzim o cemu ovisi.
ajmo, cure, malo o sanitarijama opet
MJM, sviđaju mi se tvoje, nama će izgleda bbit ista linija samo podna školjka i isti umivaonik (mužu je mali onaj okrugli promjera 35 grrr)
kako ste ga "uglavili" na element? da li je između silikon? kako ti se čini da će se to ponašati/održavati?
imam i dilemu još da li Globo ili Catalano... odluke odluke...
Koliko koštaju ta kaljena stakla ?
Ja zamišljam bezbojno , ispod ofarbati zid.....
prvo, zato što je vizuelno premasivan za tako mali prostor
drugo, zato što uz stol treba dodati 6 stolaca i po 60 cm dubine za manipulaciju svakoga
ova blagovaonica na slici ima dubinu jedno 4 metra
a i dugačak je 2 metra
plus 120 cm za stolce...
nema mjesta
kad smo kod dimenzija blagovaone i stolova i nesrazmjera, zanima me kakv biste stol stavili u dio za blagovanje velčine cca 2x2, s jedne strane prozori
da li pravokutni pa nasloniti na taj dioa di je prozor ili okrugli?
okrugli nikako, on zahtijeva najviše prostora
Što mislite o stavljanju dekorativnih ploča od stiropora na strop? Nešto ovakvo
Posljednje uređivanje od Poslid : 09.02.2010. at 09:35
ja mislim sve najgore
to mi vrijeđa i najmanji smisao za lijepo
joj, i meni je grozno, sori
i meni.
kod nas poceo parketar, zaista. ali psssst
cure, mi smo na muci zvanoj slavine/pipe/miješalice
što ste vi uzimali (pogotovo oni koji imaju "moderno uređenje" kupaone), a da cijena ne skače u nebo, a da je dizajnerski odnosno vizuelno prihvatljivo...
Hansgrohe, Grohe, Paffoni, Ideal standard....?!? koja linija
kakvu ručkicu imate, a da je ok (čula sam loše o onoj "tankoj", da je teško upravljiva i često se previše "razradi")
mi trebamo za mali umivaonik zidnu, za nadgradni jednu od onih visokih te za tuš kadu...
tips&tricks?
stavljali smo linkove na proslim topicima, ja imam hansgrohe. bucka je neki dan stavila paffoni, mislim. moje su iste ili slicne kao jos necije s topica. savjet neki nemam, a ni iskustvo.
Meni su ustvari prekrasni stropovi s drvenom lamperijom, ali naletjela sam na ove imiticije pa mi se to čini povoljnom zamjenom![]()
gle, sudeći po fotkama tvoje kuće koje si stavljala, rekla bih kako ti imaš prilično osebujan stil i ukus.
go for it!
ako ti se sviđa... nema ništa bolje! stavi to i uživaj!
i ne pitaj nikoga od nas za komentar; ti ćeš živjeti u tom prostoru.
mi smo samo usputni prolaznici.
evo, ja sam jedna od onih koje misle kako te fensi-šmensi-minimalizam ručice nemaju ni "e" od ergonomije i izbjegavala bih to.
kada dođeš u dućan, lijepo obuhvati rukom, vidi kako ti "sjedi"
kao da biraš kvaku!
jer, džaba ti izgled koji će ti ubrzo postati neprimjetan, osjećaj u ruci je ono što ti ostaje
Posljednje uređivanje od apricot : 09.02.2010. at 15:11 Razlog: tipfeler zbog kojega bi poruka bila skroz nerazumljiva (pisalo wegobolija umjesto ergonomija)
apri, hvala! (konstruktivan odgovor, kao uvijek)
btw, danas naručili sanitarije u Špini i ugodno se iznenadili! naime, od prije 2 dana cijene su im snižene cca 20-ak %!!!
(mi dobili npr. ponudu na 2.597 kn, sada cijena 2.113 kn (to sve umanjite za obvezni popust od cca 10-15%)
uglavnom, svaki je artikl i sanitarija i pločica bio otprilike toliko snižen, to su navodno nove cijene, nije nikakav "popust"
a da smo naručili prije par dana po onoj ponudi, kako bismo se zeznuliiiii.....
eto, sad samo još slavine... i to ćemo... pomalo...
poislid - i meni su te ploce na stropu koma, al dobro apri veli - ak se tebi svidjaju stavi si ih jer ces ti uzivati u njima
Posljednje uređivanje od Mukica : 10.02.2010. at 00:12 Razlog: ahaaaaaaaaaaa...tu se to upisuje...sam' sam isla isprobat kak napisete razlog i jos bold i jos da im dodje iza teksta o editu