Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: RoĐenje djeteta na zadak

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Snjeska avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mislim da tvoje sugeriranje nema nikakvu težinu.
    Liječnik ga nije obavezan ni saslušati a kamo li postupiti po tvojim željama.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Mislim da bit ove priče nije u tome je li liječnik trebao poslušati supruga ili ne, već je bit što je dijete rođenjem na zadak pretrpjelo određene traume. I čovjek postavlja pitanje, što sad? Ja samo mogu reći- žao mi je, bebici želim brz oporavak. Što biste postigli podizanjem tužbe, doista ne znam. Moguće je da ništa, i na to treba biti spreman. Nažalost, puno teži događaji završe pod tepihom, tako je to kod nas, naša stvarnost.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Snjeska prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da tvoje sugeriranje nema nikakvu težinu.
    Liječnik ga nije obavezan ni saslušati a kamo li postupiti po tvojim željama.
    O liječnik je itekako obavezan poslušati pacijenta, a ukoliko postupi suprotno od onoga što je pacijent tražio, mora imati dobro objašnjenje za svoju profesionalnu procjenu. Koja je očito bila pogrešna.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    O liječnik je itekako obavezan poslušati pacijenta, a ukoliko postupi suprotno od onoga što je pacijent tražio, mora imati dobro objašnjenje za svoju profesionalnu procjenu. Koja je očito bila pogrešna.
    Pa nije MUŽ bio pacijent.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •