Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: AS do 36 kila sa položajem za spavanje i 5 točaka vezanja

lasica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno AS do 36 kila sa položajem za spavanje i 5 točaka vezanja

Dakle naslov sam kaže,potrebna mi je AS do 36 kila,ali da ima i mogućnost promjene položaja u smislu da se nagib napravi kako bi djetetu bilo udobnije spavati,te da ima 5 točaka vezanja.Gledala sam po svim dućanima ali nitko nema obadva uvjeta ispunjena,pa vas molim za pomoć ako znate koji model da odgovara ovome,te naravno da se može kupiti u blizini ZG (do austrije npr mi je ok otići,ali dalje ne).hvala

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Postoje kombinirane as ( grupa II I III ) koje imaju pojaseve za vezivanje djeteta u 5 tocaka , ali ti pojasevi se moraju skinuti kad dijete napuni 18 kg , nakon 18 kg dijete se veze pojasom automobila u tri tocke .

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

lasica, zasto zelis imati pojas na 5 tocaka?

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj bebelina prvotno napisa Vidi poruku
    Postoje kombinirane as ( grupa II I III ) koje imaju pojaseve za vezivanje djeteta u 5 tocaka , ali ti pojasevi se moraju skinuti kad dijete napuni 18 kg , nakon 18 kg dijete se veze pojasom automobila u tri tocke .
    Samo mala ispravka, to su sjedalice grupe I/II/III (9 do 36kg). Sjedalice grupe II/III (15 do 36 kg) koliko znam nemaju svoje pojaseve.

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Hvala , u pravu si , trebalo je pisati grupa 1,2,3,

lasica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

pa baš zbog toga što smo visinom za veću ali opet težinom ne,i malo me frka još tih pojaseva za auto,nekako mi je srce mirnije da znam da ima 5 točaka vezivanja.hvala na info za ovo da se poslije 18kg vežu pojasem,nisam pojma imala za to.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •