Pčelice ovaj je tvoj mali tajni agent stvarno velikiiiii![]()
![]()
Mi smo danas 36+par dana i malecki je 2800
Pčelice ovaj je tvoj mali tajni agent stvarno velikiiiii![]()
![]()
Mi smo danas 36+par dana i malecki je 2800
mi smo sada u 35-oj nedelji teški 2400 gr, doktorka nam je rekla da smo malo sitniji nego što bi trebali biti, ali obzirom da mi ni prvo dvoje dece nisu bili neki " džinovi", mislim da je to o.k.
Evo 35+5 a beban 3300grama![]()
![]()
![]()
![]()
Ne znam dal da se smijem ili da plačem... pa treba to roditi...
Ma daaaajjjj... :shock: :shock: :shock:Tončica007 prvotno napisa
Stvarno imaš gorostasa...![]()
Ups .... junačina nekaTončica007 prvotno napisa
![]()
Ja bila na UZV na 35+4 i cura je oko 2500 grama, al je zato neka dugajlija ..... izračunali smo da je oko 48 cm duga![]()
mi sa 24tj imamo 600grgdje su nam još vaše kile,kad će to doći...
![]()
tinaka prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Joj baš... pa ako su malo omašili što se ja iskreno nadam i ako se još puno ne ubuci mogao bi biti solidna beba ali ako su u pravu onda sam nagrabusila...![]()
Mi smo tjedan dana mladji, a imamo 2800.Tončica007 prvotno napisa
![]()
Evo i ovdje - ne briniTončica007 prvotno napisa
![]()
Tu smo negdje, kod mene je s 36+5 t.t. beba bila 3720 g, rođen s 4400 g.
Možeš ti to![]()
Prosli ponedjeljak na ultrazvuku dr.mi govori da mi je beba premala sa 37 tjedana 2300gr, umrla sam od straha, i salje me na kontrolu u bolnicu. Tamo me opet pregledavaju da ima 2600, protoci , posteljica u redu, plodne vode dovoljno. Ovaj tjedan opet kontrola, nadam se da je barem malo dobio na tezini.
Kakva su vasa iskustva sa manjom tezinom?
pa moja prijateljica je rodila malenu tesku 2600, sve je bilo ok, djete je bilo malo sitnije ali nije imalo nikakvih poteskoca, mislim da je to sve ok
ja sam sada 30 tj i moja evo ima 1500 g :D
...36.tj...moja malecka 3200gr cca :shock:
Eto da i ja sada malo tješim nekoga... pogledaj koji post iznad i vidjet ćeš da nismo jedine s tolikim bebanimastella bella prvotno napisa
![]()
![]()
ima ih još pa kad mogu one što nebi i mi
![]()
![]()
![]()
Evo cure ja rodila u srijedu tocno na termin,svi mi tupili da mi je beba mala.Ginica mi rekla oko 3100 gr,decko se rodio sa 3650 gr![]()
Bas znaju pogrijesit i to sve zato sto mu je uska glavica...
ja sam 1.malog rodila od 5200g,a ovog cemo vidit.
trbuh dosta manji,a mjere su tu kao i bracine![]()
Čitam, čitam i čitam...ruza prvotno napisa
Uff, ruza, beba i pol.
ruza 5100 :shock: ajme ajme...
naš braco buco danas 26+3 ima 1175 g i 35 cm
Miha je u ovo doba imao istu dužinu al 860g![]()
22.tjedan, curica oko 520g
Bome momčina prava, nema šta... Naš buco je sa 35 tjedana procijenjen na 3300grama ali sve je to relativno... jedva čekam da dođe pa da vidimo...
U 33. tjednu moj mrvek 1800g. Malo smo sporijeg rasta, al napredujemo.
28.tjedan-moja curka ima 1440 grama..kaže da je velika i poslala me na kontrolu šećera...
Jooooooj ti doktori, čuj velika, pa šta i da je ako je zdrava i sve je u redu, mi smo sa 29 tjedana bili 2100grama ali to je sve samo okvirno jer što je trudnoća veća tako su i greške veće, rezultat UZV aparata varira 400grama više ili manje a to je dosta i nije zanemarivo... Niš se ti ne sekiraj i uživaj! Evo moja kolegica rodila sinčinu od 3900gr a par sati prije poroda joj rekli da će biti sitna beba, moš' mislit što je izletio sitan))))
mi smo danas 21+4, (ali od pocetka bebano prednjaci za 1tj. pa sve mjere odgovaraju 22 + dan,dva ) i dr je rekao da je beba 27cm i tezi oko 600gr i da ce ovo biti krupnija beba. Ma samo da bude okmojoj seki su par dana pred porod rekli jako sitna beba, kad cura od 3950 gr tako da
![]()
Posljednje uređivanje od a72 : 03.02.2010. at 00:49
Moja curka je u 32+3 teška 2511 g. Malo je buca![]()
evo ja jutros došla sa uzv
sada nam je 37+5 i kažu 3.600 g ...curica
kažu da je tjedan dana starija od termina i da je sve ok obzirom da je i tata malo veći
a i mama baš nije sitna![]()
32+2 - malo preko 2 kg. čini mi se dosta
Ajme meni... svaka čast na tolikoj bebici!
Jesi rodila prirodno ili na carski?
Evo ja čekam svoj porod koji bi trebao biti 17.02. i nama su također sa 29 tjedana rekli 2200grama, sa 35 3300grama a sa koliko ćemo se upoznati stvarno ne znam jer od onda nas nisu gledali na UZV...
je carski je bio i to drugi.... Tončica javi kako je završilo....
30+5 a braco ima 2170 g...dobio je ravno kilu u mjesec dana
Moja beba sa 36 tjedana, 3050 gr.... e sad neznam koliko su točne te procjene.... dr. kaže da bi do poroda u terminu trebala biti beba oko 3800 gr... baš ćemo vidit....
evo mi sada 40+2i nemamo pojma koliko smo teški, sa 35 bilo 3300gr a sada tko zna i tko zna koliko još će proći dok ne saznamo...