-
Osoblje foruma
marabu samoljepljive boje za prozore
treba mi baš ovo:
http://www.marabu-creative.com/gb/02.../fun_fancy.php#
dakle, te kojima se crta na foliji, pa se posuše, pa ih odlijepiš s folije i zalijepiš na prozor
našla sam u hobby art webshopu i naručila nešto, ali nemaju neki izbor boja, gdje bih mogla kupiti još (online ili po zagrebu)?
tenks
-
ne mogu se sjetiti koji je bio proizvodjac, ali ja sam ih cesto kupovala u mercatoru i hoby ducanima i bolje opsrkbljenim papirnicama. znam da su bile kvalitetne i da sam par puta kupila neke no-name i nisam bila zadovoljna. ove bolje sam koristila godinama (sigurno pet-sest-sedam) i bilo je stvarno izbora: mat, providnih, flourescentnih, s gliterom... i slike su se mogle vise puta bez ostecenja prebacivat s folije na staklo...
-
Osoblje foruma
mi smo posudili te marabu i odlične su nam, pa tražim baš njih. valjda su i te tvoje marabu?
pogledat ću u mercatoru, tenks
ipak, molila bih konkretnu informaciju gdje ih ima. znam i ja da ih treba tražit po hobby dućanima, ali radije ne bih lutala po gradu ako ne moram.
-
-
ima ih uhu, mislim
mi smo probali i bile su ok, mogli smo ih seliti po prozorima
-
Osoblje foruma
ali gdje ih mogu kupiti, to je moje pitanje
-
-
Osoblje foruma
to je hobby art, tamo sam kupila preko weba i mali je izbor
u pravom dućanu ima veliki izbor?
-
U Mülleru ima velik izbor, ali ne znam o kojoj se marki radi.
-
Osoblje foruma
e super, tamo sam često, hvala!!
-
Ima i u velikoj knjižari (nekad je to bila Mladost, sad se nekako drugačije zove, Libraria ili slično) na početku Ilice. Nekoliko raznih proizvođača i puno puno nijansi....
-
Osoblje foruma
-
Administratorica
ma ima u chemacu boja koliko god hoćeš, i baš tih marabu (bar je bilo pred božić kad sam ja kupovala)
inače, sad se mogu kupiti i u intersparu, baš stvari iz chemaca. i to mi je super jer mi je interspar bliže od chemaca.
-
Administratorica
-
interspar a mozda i kaufland
-
Osoblje foruma
-
-
u narodnim novinama za 10-ak kn. iste su kao i ove u metrou. u mulleru su uglavnom njihove vlastite - tuba je veća nego igdje i košta oko 16 kn. ima velik izbor boja.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma