Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3293

Tema: Pitanja forumašicama medicinske struke

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

zanima me od čega bi mogla biti noćna tresavica?
    mog trogodišnjaka noćas opet ulovila jaka tresavica i preznojavanje, to bi bilo već treći puta u zadnjih tjedan dana.
    pokrijem ga do grla i još ga čvrsto stisnem uz sebe, ali nema pomoći dok samo ne prestane.
    inače je podložan bolestima dišnih puteva i sad trenutno opet kašljuca, većinom suho i nadražajno.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa Vidi poruku
    zanima me od čega bi mogla biti noćna tresavica?
    mog trogodišnjaka noćas opet ulovila jaka tresavica i preznojavanje, to bi bilo već treći puta u zadnjih tjedan dana.
    pokrijem ga do grla i još ga čvrsto stisnem uz sebe, ali nema pomoći dok samo ne prestane.
    inače je podložan bolestima dišnih puteva i sad trenutno opet kašljuca, većinom suho i nadražajno.
    Obično se povezuje uz prodor bakterija u krv, nagli rast temperature, pothlađivanje, a ponekad i uz hipoglikemiju.
    Mene uhvati kad sam preumorna.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj bibai prvotno napisa Vidi poruku
    Obično se povezuje uz prodor bakterija u krv, nagli rast temperature, pothlađivanje, a ponekad i uz hipoglikemiju.
    Mene uhvati kad sam preumorna.
    pročitala sam da se noćna tresavica i znojenje povezuju uz upalu pluća, a kako on i kašljuca odmah me frka lovi da nije opet pokupio. imao je već tri u zadnjih godinu i pol.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •