Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 103

Tema: Flora i fauna iliti ubijanje nepozeljnih bakterija

enna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj pujica prvotno napisa
    Citiraj pujica prvotno napisa
    ja derem po cesnjaku, brusnici i kantarionovom ulju + cajevac - ako mi ne ubije bestiju, a sigurno mi nece nastetit al tableturine vise ne pijem
    evo samo da znate - stigli novi nalazi briseva i sve cisto :D

dakle svi ovi prirodni preparati djeluju super
    Može malo pojašnjenja?
    Imam na nalazu E.coli i gardnerellu...
    I sam me zanima kako se koristi ovaj pujicin mix i što je to ustvari, gdje se može nabaviti...češnjak su vaginalete (ima li u apoteki i kako pitam), brusnica je običan čaj onaj u vrećici ili ..., kako se koristi kantarion (na tampon pa unutra ili... i čajevac, jesu to vaginalete australijskog čajevca ili...

Kod gina mogu tek u petak ali ipak bi probala prirodno...
    Može me neko malo prosvjetliti

Osoblje foruma pujica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

ja sam pila ovako:

- cesnjak kuhan u vinu (tri glavice ociscenog i malo zgnjecenog cesnjaka u litri domaceg bijelog vina, zakuhas i ostavis da vrije pola sata, procijedis i ohladis pa pijes svako jutro 3 jusne zlice dok ne popijes cijelu kolicinu)
    - kapsule brusnica forte
    - citrofit (koncentrat kostica grejpa koji djeluje kao prirodni antibiotik)

uz to sam tjedan dana stavljala tampone namocene u kantarionovo ulje s par kapi etericnog ulja cajevca

enna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

dobila nalaze briseva i sretna sam jer imam " samo " enterokok
    a radila sve iz kluba bakterija uključujući trichomonas i HPV :D
    dobar rezultat ipak, a enterokok ću nekak dokrajčit, valjda :/

Natalina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Danas sam podigla nalaze
    U brisu cerviksa pronađen mi je Enterococcus sp i E coli, ali piše da su u malom broju. Međutim u urinu je E coli 10*5.
    I što sad!?
    Kod ginića ili kod Dr.opce!?
    Danas mi je 14dc; nastaviti ili obustaviti sve radnje za ovaj mjesec!?

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

idi prvo kod ginica, al za ovo dvoje antibiotici su ti sigurni tako da zaboravi ne samo ovaj nego i slijedeci ciklus vjerojatno

Natalina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Thx!
    Gore od nadati se nečemu i razočarati se, samo je ne imati se čemu nadati

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj Natalina prvotno napisa
    Thx!
    Gore od nadati se nečemu i razočarati se, samo je ne imati se čemu nadati
    ja uopce ne vidim to tako - mislim da je bolje rijesiti ono sto imas (a to su sad bakterije) nego se nadati da si trudna, pa onda se nadati da ce bit sve u redu, pa ne daj Boze u slucaju spontanog lupati glavom o zid zasto nisi rijesila bakterije itd.

nada nije kategorija koja se mjeri vremenom - ona se mjeri srcem pa za nju uvijek ima vremena i mjesta

Natalina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Imaš pravo, to je realno razmišljanje...
    ...samo me zabolilo što se dva ciklusa najvjerojatnije neću imati čemu nadati i trenutno izgleda dugo kao godina...
    Tračak nade bio je u onom malom broju...
    Ali naravno, tu smo da se borimo i bodrimo, budemo hrabre i jake... i prebrodimo sve prepreke na putu do naših malih

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

znam da je već sto puta ponovljeno, ali koja je općenita preporuka:
    nakon koliko vremena poslije zadnje tablete antibiotika ići na bris - konkretno enterokoka da se vidi jel beštija nestala........

stelerina avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj ZO prvotno napisa
    znam da je već sto puta ponovljeno, ali koja je općenita preporuka:
    nakon koliko vremena poslije zadnje tablete antibiotika ići na bris - konkretno enterokoka da se vidi jel beštija nestala........
    ja sam isla nakon 3 tj. neki kazu 10 dana od zadnje tablete... kako tko

http://www.virogena.hr/glnavi/faq69.html

Natalina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

meni istovremeno gin. rekla da treba proći najmanje 2 tjedna, a dr.opće da idem nakon tjedan dana...
    :?

stelerina avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

pa logika govori da je bolje pricekati 2-3 tjedna i biti siguran u nalaze nego otic za 7 dana pa se pitat dal je bilo bolje pricekati, to se svaka od nas mora odluciti, jer svaki doktor ima svoju teoriju

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

stelerina hvala

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

pitanje:
    ako netka zna: gdje napraviti privatno briseve, a da ambulanta radi petkom....
    Virogena i Moderna dijagnostika mi nemaju tad ambulantu...ima još kaj?

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ima li koga?
    molim savjet: radimo na trudnoći nekoliko mjeseci. prošli mjesec buknuo cistitis - e.coli. nakon 2 kure antibiotika još je tu i bakterija i simptomi. baš sam prije ovih problema napravila briseve kod ginića, sve je bilo u redu. moram li nakon što se (nadam se uskoro) otarasim e.coli u mjehuru, ponoviti briseve kod ginića? i što ako baš sad zatrudnim dok sam pod ovom upalom i antibioticima - ima li to kakvih nepoželjnih posljedica za plod?
    Hvala!

hanumica fata avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

vezano za ureaplazmu:
    kada je kod mene pronadjena koncentracija 10*5, ginekolog mi je rekla da nema potrebe za bilo kakvim tretiranjem jer u danasnje vrijeme barem polovina zena ima ureaplazmu i sa njom najnormalnije zacinje i iznosi trudnoce (njen biolog u ordinaciji potvrdio isto to - a zena upravo doktorira na tu temu...)
    onda sam sticajem okolnosti otisla kod ginekologa u drugi grad (i drugu drzavu), i nova doktorica mi je rekla isto to - da ne preporucuje tretman a pogotovo ne antibiotike!
    e sad, posto sam ja insistirala na tome da mozda ipak treba da me tretira, sada smo se dogovorile da bris na ureaplazmu uradimo jos jednom i provjerimo tacnu koncentraciju...

sibila

Početno

evo da se i ja javim i napišem vam svoje iskustvo s beštijama.
    imala sam e.coli 10 na 5 i ureaplazmu 10 na 4.
    za ureaplazmu mi je moja doktorica dala doksiciklin ali samo tri dana i mom mužu također a e.coli sam riješila pripravkom od vina i češnjaka.
    kontrolni brisevi su bili uredni tj. riješila sam se beštija izprve a to želim i vama.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ima li iko ista pametno za mikroplazmu?

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

kakva su vaša iskustva s čajem od zobi ???

prva avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

koliko ste čekali na briseve za ureaplazmu nakon terapije...
    Ja sam naime išla nakon cca 4 tjedna na bris, doktor je rakao da dođem nakon tri tjedna, ali dobila sam m.pa sam pričekala još tjedan dana.
    A sad mom D.kaže dermatologica da mora čekati na bris, a prošlo je već skoro 6 tjedana!
    Ne kužim, vrijede li ista pravila ili ne?
    Sad me strah da meni nisu dobri rezultati jer sam prerano išla...a i postajem paranoična.
    Sad svako peckanje mi stvara dodatne dileme u glavi...iako valjda je toga bilo i prije. Više ne znam, zbunjena sam.
    I da još jedno pitanje.
    Postoje simptomi koji se osjećaju kad imaš neke bakterije.
    Ja nisam ništa osjećala, ali nisam obračala pažnju.

Puuuno hvala...

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Nisam imala problema s bakterijama, ali gljivice...

Uglavnom, sad sam na dijeti u kojoj je totalna restrikcija ugljikohidrata i osim što sam skinula neke kile, lice mi se očistilo od bubuljica a nema više ni gljivica (vaginalnih).

Tako da potvrđujem da anticandida dijeta funkcionira.
    Posljednje uređivanje od Rene2 : 15.02.2010. at 18:17 Razlog: tipfeler

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ne vjerujem da si isla prerano jer antibiotici djeluju jos tjedan dana nakon prestanka terapije,to sto si radila bris nakon 4 tjedna cist je u redu ne brini bitno da sad u ovom brisu nema bestije, a sta se tice uroplazme nema nikakvih simptoma za nju saznas samo ako bas radis taj ciljani bris

prva avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

hvala! nadam se da je to to...

Fae avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj pujica prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam pila ovako:

- cesnjak kuhan u vinu (tri glavice ociscenog i malo zgnjecenog cesnjaka u litri domaceg bijelog vina, zakuhas i ostavis da vrije pola sata, procijedis i ohladis pa pijes svako jutro 3 jusne zlice dok ne popijes cijelu kolicinu)
    Pretpostavljam da ja ovo ne bih smjela, s obzirom da sam trudna...
    Ne znam jel imam kakvih beštija ili ne jer tek sljedeći tjedan idem na briseve, ali čisto da znam, da imam više opcija

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

ne znam, nisam istrazivala smije li se u trudnoci, pogledaj malo temu o cesnjaku na nekonvencionalnoj medicini, tamo ima vise informacija

Fae avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

MA pročitala sam tamo svašta i liječim se češnjakom i jogurtom po potrebi....ali me ovo čisto interesiralo jer je vino ipak alkohol i iako kuhanjem akohol isparava, sigurno ga nešto ipak ostane.....

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Evo da se i ja potužim svojim problemima. Svako malo sam ili na canestenu ili na rojasolu. Toga mi je više preko glave. Što je najbolje nemam pojma šta je "okidač". Od kiretaže (21.1.) sam na laktoginu koji isto nije pomogao. Pred tri dana me počelo malo svrbit, odmah sam si nabavila canesten, obloge od kamilice, danas jedva hodam, sjedim i više ne svrbi nego BOLI. Dobila sam ranice ne iznutra nego izvana koje nisam dirala (češala). Prekosutra sam kod svoje gin. Do onda nekako oću. Da li neko ima neki domaći recept za pomadu izvana? Čula sam za maslinovo ulje??

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

mozes maslinovo, ja obicno stavljam kantarionovo (od gospine trave) i stvarno smiruje nadrazenost i svrbez

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Kako utamaniti enterokok kod muškarca alergičnog na penicilin kojem ostali lijekovi beštiju zatru samo na kratko? Čajevac i češnjak u rodnicu bi bili malo teži za primjenu pa... ako ima tko kakvu ideju

anabela avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj prva prvotno napisa Vidi poruku
    koliko ste čekali na briseve za ureaplazmu nakon terapije...
    Ja sam naime išla nakon cca 4 tjedna na bris, doktor je rakao da dođem nakon tri tjedna, ali dobila sam m.pa sam pričekala još tjedan dana.

Sad me strah da meni nisu dobri rezultati jer sam prerano išla...a i postajem paranoična.

eh isto sam pitanje namjeravala postaviti... popila sam dvije ture Doksiciklina, zadnja tableta je bila 24.3., dva dana nakon toga došla je menstruacija. Naručila sam se jutros pa nisam pošla iz straha da antibiotik još nije ostao u meni pa da nalaz ne bude vjerodostojan. Inače, Ureaplazma bila je 10 na 4, osim antibiotikom usporedno sam liječila čajem od brusnice i suhim plodovima, a na gaćice sam kapala eterično ulje od lavande i jedno vrijeme kantarionovo ulje na tamponu.....sve samo da je ubijem jer mi je uzrokovala spontani pobačaj prošle godine

Citiraj barbara25 prvotno napisa Vidi poruku
    ne vjerujem da si isla prerano jer antibiotici djeluju jos tjedan dana nakon prestanka terapije
    hm, ja sam čula najmanje dva tjedna???

štrumfeta avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

željana ovo je za tebe (i sve ostale žene naravno)
    dijeta protiv kandide:
    izbaciti:
    šećer svu fermentiranu hranu i pića
    kvasac gljive
    kruh sušeno voće
    namaze s kvascem grožđe
    bijelo brašno dinje
    sir kikiriki
    svu zaslađenu hranu alkohol

ograničiti:
    voće mlijeko

smije se piti:
    vodu malo mlijeka
    limunadu nezaslađeno sojino mlijeko
    čaj ili kavu bez kofeina sokove od povrća

umjesto kruha:
    krumpir
    zobena kaša, riža, proso,ječam
    domaći kruh sa sodom
    kruh bez kvasca
    kolači od riže i zobi

kažu treba 1-4 tjedna da se iskorijeni
    pa ti biraj oš vaginalete il ovo
    ja stvarno vjerujem u dijetu i prehranu, iako na kraju završim u apoteci

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

hvala draga strumfeta......no ja sam trenutno u takvoj cudnoj fazi da bi nekoga mogla ubit ako mi ne da jesti ono sto se meni jede......ne znam sto mi je, sva sam neka cudna i luda......probat cu nesto s tvoje liste izbaciti...za sad je o.k., vaginalete su pomogle...

gumbek avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Došla od Dr. i T je prisutna.U pon mi je uzv.
    Ali zašto bi sve bilo dobro ???
    Rekao mi dr.,da imam žuti iscjedak,kao znak neke upale i dao mi Canesten vaginalete,za briseve me naručio 14.05.
    Ja se naravno uplašila i sad sam sva zdrmana

zeljana02 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj gumbek prvotno napisa Vidi poruku
    Došla od Dr. i T je prisutna.U pon mi je uzv.
    Ali zašto bi sve bilo dobro ???
    Rekao mi dr.,da imam žuti iscjedak,kao znak neke upale i dao mi Canesten vaginalete,za briseve me naručio 14.05.
    Ja se naravno uplašila i sad sam sva zdrmana

gumbek nema panike...takav iscjedak je sasvim normalan u T, svaki organizam drugacije reagira na promjenu a u tvom slucaju je VELIKA PROMJENA...nece to nista naskoditi bebici samo slusaj upute lijecnika i NE SEKIRAJ SE PREVISE...

gumbek avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Hvala ti zeljana02
    Ti me uvijek tako lijepo smiriš.

anabela avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

pitanje u vezi ureaplazme - je li moguće da je mm nema, a ja imam? Sad sam i ja izlječila, ali ostaje mi briga je li moguće da je nalaz kod mm-a nevjerodostojan pošto kaže ginekolog da se ureaplazma kod muškaraca ne može dokazati i da mi je opet 'vratio' beštiju?!

planiram trudnoću pa se brinem jako

hvala na odgovorima

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Anabela bojim se da je moguće da je TM nositelj i da se kod njega ureaplasma ne aktivira, ali ju može prenijet na tebe. Imala sam pa puta bakteriju candidu i svaki put je MM morao isto piti, bez obzira što nije imao simptome. Nije čak ni otišao na pregled, ta mu je terapija bila pripisana pod "moraš". A da nagovoiš muža da i on popije terapiju?

MM je jučer dobio nalaz s-grama u kojem je nađen parazit Trichomonas vag i pripisan nam je medazol (po kojeg idem danas) pa me zanima kako to da ja nemam nikakve simptome? Radila sam briseve prije manje od mjesec dana, papa prije dva mjeseca, pa me kopka kako je to mene zaobišlo, je li me uopće zaobišlo? Kako nisu ustanovili to iz mojih uzoraka????
    Najzanimljiviji dio priče oko te Trichomonas vag sam našla u engleskim studijama utjecaja Trichomonas na plodnost, posebice mušku plodnost. Studija kaže da se taj parazit hrani repovima spermija, te na taj način drastično smanjuje broj pokretnih i visokopokretnih spermija!!! Mi smo tek započeli MPO pretrage i ovo nas je zaista iznenadilo! Nadamo se da će liječenje tog đavla još više poboljšati nalaz MM-a (makar ne polažemo velike nade....)
    Ima li itko iskustva s Trichomonas vag i začećem/ spermiogramom?

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Moj nalaz glasi ureaplasma urealyticum <10 (4)
    jel to zabrinjavajuće!? to mi je današnji nalaz sve ostale bakterije su negativne

anabela avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    Anabela bojim se da je moguće da je TM nositelj i da se kod njega ureaplasma ne aktivira, ali ju može prenijet na tebe. Imala sam pa puta bakteriju candidu i svaki put je MM morao isto piti, bez obzira što nije imao simptome. Nije čak ni otišao na pregled, ta mu je terapija bila pripisana pod "moraš". A da nagovoiš muža da i on popije terapiju?

evo dva mjeseca nakon brisa napravila sam još jedan i negativan je!!! Po svemu sudeći, mm-ov nalaz je bio vjerodostojan! Ajme kako sam sretna! Ovaj ciklus pravimo bebu!

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Protiv candide su dobri lactobacillusi koji se nalaze u probioticima( Vip dobar, a i Acidosalus jogurti i pripravci) a isto tako i vaginalete sa lactobacilusima( Vivag ).

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

kojim testom provjeriti da li postoji candida u organizmu? ja sam pitala ginekologa i doktora opce prakse i oba su me u cudu gledala govoreci: " koji test za candidu, ne postoji ti to!" :/

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Itko?

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Imam jedno pitanje:
    Sinoć sam stavila zadnju od 3 Canesten vaginaleta
    a danas prijepodne mi je dosta toga izletilo van + neki
    zelenkasti iscjedak kojeg prije terapije nisam imala.
    E sad, u uputstvima na vaginaletama piše da ako gruđvice
    vaginalete ispadnu van da terapiju treba dopuniti stavljanjem kreme (?)
    Ima li neka kakav savjet: da kupim još jednu kutiju Canesten vaginaleta,
    da kupim kremu, da stavim češnjak, acidofil, sve skupa ili nešto šesto?
    E da, kod mene je bio problme što sam imala bijeli, neprozirni iscjedak pa je gin.
    na brzinu analizirala i rekla da imama i bakterije i gljivice, i naručila me na briseve?

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

imala sam spontani prije koji mjesec. navodno blighted ovum. kažem navodno jer ja tim doktorima ništ ne vjerujem nekako. uglavnom, nakon kiretaže dobila doksiciklin (5x2), bilo mi zlooo, užas.
    no, pitala sam doktoricu moju da li trebam briseve raditi, kaže ne. u bolnici na kontroli isto ne. otišla kod privatnog gin. malo da popričam i on kaže ne...
    i ja sad zbilja ne znam što da mislim. strah me ponovno ostati trudna jer ne želim ponovno prolaziti isto...
    ne kužim te doktore.
    i sad se dovodim u situaciju da dođem i inzistiram i pametujem tamo, ne znam...

uglavnom, ja sam za prirodne stvari. imate i one probiotike s češnjakom.
    jako je važno izbaciti šećer i bijelo brašno, pljesnive sireve (kod candide)..

phiphy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno Gardnerella vaginalis, hiperkeratoza + pokušavamo napraviti bebu

Pozdrav svima! Ovo je moj prvi post ovdje i nadam se da ćete mi pomoći, a ja se nadam da ću ubuduće imati prilike uskočiti sa savjetom .

Dragi i ja pokušavamo napraviti bebu, za sada neuspješno, no zadnji nalaz pape me totalno izbedirao. Pojavila se Gardnerella vaginalis i piše: reaktivne promjene na stanicama povezane s upalom i hiperkeratoza .
    Prepisan Klimicin oba partnerra i Vivag vaginalete te prezervativi do idućeg papa testa...za 3 mjeseca!!! .

Ono što me muči je otkud sad to čudo odjednom kad sam pred manje od godinu dana radila briseve i sve je bilo ok? Generalno su mi PAPA testovi uvijek pokazivali neku upalicu, ponekad bi dobila terapiju, nekad ne.

Zar zbilja sad 3 mjeseca bez pokušaja za bebu ?

Idem malo pročitati i temu alternativnog liječenja, no više me zanima da li se itko od vas sreo s time i kakva su vam iskustva.

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Pozdrav svima ovdje i ako netko ima kakav savjet ili neku info vezanu uz slijedece bit cu zahvalna:

Moj bris pokazuje bhs streptokok i klamidiju, nakon sumameda i amoxila (Ja) te sumameda (mm) kod mene ostaje BHS streptokok, MM radi bris - enterokok, nakon toga ja dobivam u sklopu medicinskog zahvata klasičan operativni antibiotik(tako su mi rekli) dva dana, ponavljam bris..navodno niti streptokoka nema,
    prvo da li je to moguće??? da samo tako nestane, da li je moguće da je nestao od antibiotika posve nevezanog uz te probleme,
    koji antibiotike bi mm trebao dobiti za enterokok i da li i ja trebam piti bez obzira što nemam ništa?
    Terapiju je trebao dati moj gin, no kako sam ja valjda čista od bakterija onda sad trebamo terapiju za mm.a - da li to može dr opće prakse?

PS između terapije i briseva je protekao dovoljan period
    Posljednje uređivanje od Blondina : 05.04.2011. at 22:48

Smajlich avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Test za Candidu: navečer ponijeti sa sobom čašu vode kraj uzglavlja, ujutro čim se probudiš, pljunit u čašu, ostaviti 15-ak minuta i pogledati na jarkom svjetlu. Ako je slina ostala na površini ili se otopila, a voda je bistra, sve ok. Ako se zamutila voda ili kroz nju prolaze trake od sline onda je Candida prisutna.
    Za bakterije, naročito E.coli dobar je i ovaj recept:
    250gr korijena od peršina, 250gr limuna (s korom), 200gr meda i 2 dcl maslinova ulja; korijen i limune samljeti u mašini za meso, dodati med i ulje, te pomiješati i staviti u čistu staklenku. Ujutro prije doručka te prije večere uzimati jednu veliku žlicu smjese i tako dok se ne potroši. Napraviti nalaze, ukoliko ne budu sterilni, ponoviti "liječenje" još jednom. Isprobano djeluje!

Dalmašica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Evo i meni jučer stigli nalazi..ureaplazma 10 na 4. Dobili muž i ja doksiciklin 15 dana po dvije kapsule, te sam ja uz to dobila i vaginalete jer ja kad god pijem antibiotik dobijem gljivice

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

trebam pomoc
    tko je imao esch. coli u urinu i na brisu ?

ja imam u urinu 10 na 4
    danas dosli brisevi pise ovako anaerob e.coli KOLONIZACIJA
    dr. opce praxe mi dao jos prije antibiotik NOFLOX sad to pijem ali u antibiogramu brisa taj antibiotik ne pise a u antibiogramu urina pise
    ginicka veli dovoljna je sad ova terapija sa NOFLOX i nije potrebno ponavljati briseve !!!
    bojim se da ovi antibiotici nece bestiju istjerat
    dali da odem po drugi antibiotik ?

koristim jos betadine vaginalete vec 7dana
    i od danas vino + cesnjak napitak
    pijem tablete od brusnice
    caj od briusnice

sta jos da radim ?

treba li mm sada radit briseve ? nismo imali odnose nikako ...
    Posljednje uređivanje od crvenkapica77 : 17.05.2012. at 12:28

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •