Pokazuje rezultate 1 do 28 od 28

Tema: FET - protokol

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

mi planiramo na FET u beč u travnju, obzirom da mi je prvi put molila bih iskusne cure da komentiraju - kaže mi dr. da 2. ili 3. dc počnem uzimati estrofem (pretpostavljam radi zadebljanja endometrija) i 9 dan uzimanja estrofema odem na uzv
    ako je endometrij zadovoljavajući (što će mi on potvrditi kada mu javim) dolazim na fet za 4 dana (obzirom da su smrzlići stari 4 dana)
    mene zbunjuje to što on uopće nije spomenuo ovulaciju kao preduvjet za FET? inače imam ovulaciju dosta rano, 11 dc

vidim da je i tužna u prethodnom postu spomenula da u pragu ne prate pucanje folikula, već samo debljinu endometrija!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj ivica_k prvotno napisa Vidi poruku
    mi planiramo na FET u beč u travnju, obzirom da mi je prvi put molila bih iskusne cure da komentiraju - kaže mi dr. da 2. ili 3. dc počnem uzimati estrofem (pretpostavljam radi zadebljanja endometrija) i 9 dan uzimanja estrofema odem na uzv
    ako je endometrij zadovoljavajući (što će mi on potvrditi kada mu javim) dolazim na fet za 4 dana (obzirom da su smrzlići stari 4 dana)
    mene zbunjuje to što on uopće nije spomenuo ovulaciju kao preduvjet za FET? inače imam ovulaciju dosta rano, 11 dc
    Ovulacija uopće nije preduvjet za FET - može se ići na debljinu endića dobivenu preko estrofema.

To je i logično, iako je i mene u početku zbunjivalo, jer kako bi onda žene koje idu na donaciju js i u menopauzi su (nema ovuliranja) išle na FET. Znači - ovulacija nije preduvjet.

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ivica_k, da progesteron nakon FET-a. Imala sam jedan UZV.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •