Pokazuje rezultate 1 do 32 od 32

Tema: Vrištanje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Evo samo da vam svima pošaljem da faza čim prije prođe...

Moji nisu vrištali, ali su tukli glavom o pod i o zid, bacali igračke i penjali se na sve i sva pa i ogradu balkona. Kojiput sam si mislila da bar hoće vrištati.... ali eto - svaka mala osoba ima svoj način izražavanja nezadovoljstva. Kod nas je to bilo neposredno prije nego bi dijete suvislo progovorilo (i kod starijeg je dugo trajalo jer je loše govorio - frustracija zbog nesrazmjera razumijevanja i mogućnosti izražavanja) ali je prošlo. Spasili smo se kad je prošlo nekako istovremeno kod obojice - kod mlađega oko druge, a kod starijega oko treće godine. Sretno!

nela08 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Onda je kod nas još i dobro, za sada....

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku

Moji nisu vrištali, ali su tukli glavom o pod i o zid, bacali igračke i penjali se na sve i sva pa i ogradu balkona.
    Isuse... Pa mi smo još i dobro prošle!

Ma meni je već dosta faza.... a tek joj je godina dana.. taman završi jedna, krene druga...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ma nije tak strašno... Evo baš smo se danas prisjetili te faze i smijali se. A što se tiče faza - da, nakon prve godine kreće "the terrible two" i tako dalje. Ne pamtim sve, samo ekstreme. S 6 godina je "mali pubertet" a ovaj moj veliki je sad u desetoj godini na pragu pravog puberteta. Tako to ide.... i u životu. Ako nisu klinci u nekoj fazi onda smo mi (evo mene u 48 godini - klimakterij za vratom, he he he... Sad ću barem bolje razumjeti svoje dečke kad njih počnu drmat hormoni u jednu stranu, mene će u drugu...)

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

upravo sam nakon dugo vremena došla u posjet stranici da vidim šta se to događa sa mojim djetetom-kad ono još ovakvih slučajeva. beba ima 19 mjeseci. sve je počelo prije 4 mjeseca i bilo je samo malo glasnije negodovanje. sada je to bacanje na krevet, vrištanje u obliku glasanja kada se neko panično boji, plakanje bez suza itd. prvo sam mislilal pošto je krenula u vrtić da je nervozna jer nije možda naspavana i sl. ali ne, danas smo se mm i ja dogovorili da joj sve dozvolimo da vidimo da li je u pitanju razmaženost i faza ili stvarno problemi iz vrtića. hajd pogodite šta je bilo: sva je sretna pjevušila po kući-znači u pitanju je fazasamo ne treba posustajati njihovim zahtjevima. pusa mamama

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Nama ta faza traje s povremenim prekidima i dalje. Doduše, lakše je urazumim i ludilo ne eskalira na cijeli dan kao prije, ali još uvijek imamo bacanje po podu. Dodala je glupačo (baš su mi super ti crtići u kojima može to čuti-Pepeljuga), bacanje npr. šlapa ako joj se ne nose i sl.

XENA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Moja mala ima 4 gd. ,ona je ufazi (duboko se nadam da je to samo faza) izderavanja i pričanja sa povišenim tonom. Znam da su klinci spužve i da upijaju sve iz svoje okoline, ja sam inaće skulirana mama ali kada situcija zahtjeva sam stroga. Možda kupi taj naćin govora od mene i MM-a ali ja se ne vidim u tom svjetlu. A skužila sam da ću morati poćet pratiti koje crtiće gleda pošto i oni naizgled nevini skrivaju ružne fraze koje je ona poćela kupiti

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Mi imamo 3,5 i evo cisto da se uclanoimo u klub vristaca
    Ma mogli bi mi u jos puno klubova, ne da mi se sad da nabrajam, sta vam padne napamet tu smo
    Ali sam ja opustena, kod mene sve moze, kuliram, trudim se da joj skrenem paznju od te tragedije koja se desila tipa "gde mi je...... " nesto promera 2mm
    I onda aaaaaaaaaaaaaaaaaa
    A ja kazem ' evo sunce moje sad ce mama da nadje"....... (samo da uzme lupu)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •