Stranica 42 od 55 PrviPrvi ... 32404142434452 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,051 do 2,100 od 2711

Tema: POTPOMOGNUTA NA KBC RIJEKA

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Čitalice da nas obraduješ u ponedjeljak i da svi skakućemo na forumu od sreće....
    A evo jedna informacija ako koga zanima naime 25.02 u 18 sati na Medicinskom fakultetu u Rijeci održavati će se predavanje o medicinski potpomognutoj oplodnji pa ako tko zeli i ima vremena i volje da dodje ja mislim da ja idem eto malo sam off ali dobro nadam se da se nitko ne ljuti puse svima i drž te se cure moje... Ameli....

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

čitalice sretno na beti........da otvoriš dobro ovu godinu na kbc-u.......,pa Diabolica,Dani.......ja idem u nedjelju na punkciju..........danas štoperica mm odahnuo dosta mu je pikanja............pusa cure

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Haha ispada da je tm teže padalo to pikanje nego tebi.... Draga vita želim ti čim bezbolniju punkciju, za js se ni ne brinem s obzirom koliko ima lijepih folikulića!

Čitalice da nam otvoriš sezonu pozitivnih ß~~~~~~~~~~~~~~
    Diabolica, Vojvođanka ~~~~~~~~~~ da taj sretan niz i mi nastavimo... (ja pomalo pucam po šavovima)

Svim ostalim curama šaljem jednu veeeeliku za njihovu podršku

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

pozz cure moje!
    evo mene k vama....bila sam 2 dana bez kompa..Danas isla po njega na servis,sad cemo vidjet do kad ce radit....ne garantira mi covjek...
    vidim ima puno lijepih vijesti...neka,neka...
    ne znam jeste cule,ja zvala jutros laboratorij,od 8js 3 se oplodilo,3 valjda zamrzavaju a 2 se nisu...jako sam zadovoljna...tj 4 ce zamrznut,ako 2 vracaju...u ponedjeljak tek transfer,nakon 5 dana.rekla mi biologica da sutra pocnem stavljat utrice 2 ujutro 2 navecer do transfera onda nis samo da ih uzmem sa sobom.koliko ih se poslije stavlja dnevno?i koliko vremena?ja imam samo 2 kutijice doma.tako mi ginek dala.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj barbyRI prvotno napisa Vidi poruku
    od 8js 3 se oplodilo,3 valjda zamrzavaju a 2 se nisu...jako sam zadovoljna...tj 4 ce zamrznut,ako 2 vracaju...u ponedjeljak tek transfer,nakon 5 dana.rekla mi biologica da sutra pocnem stavljat utrice 2 ujutro 2 navecer do transfera onda nis samo da ih uzmem sa sobom.koliko ih se poslije stavlja dnevno?i koliko vremena?ja imam samo 2 kutijice doma.tako mi ginek dala.
    barbyRI ti si velika sretnica, jer ocito imas kvalitetne jajne stanice i jer ce ti vratiti blastociste. Doci do blastociti od samo tri oplodjene jajne stanice nije mala stvar! A sto se tice tvoje racunice da ce ti zamrznuti 4, ako ti vrate 2 to nazalost nece ici jer je zamrzavanje embrija zakonom zabranjeno. To znaci, ako kojim slucajem budes imala 3 blastocite jednu ce ili baciti ili ti vratiti sve tri uz rizik da ostanes trudna s trojkama.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Čitalice sretno u ponedjeljak, držim fige da beta bude velika i da otvoriš sezonu trudnica na kbc-u
    Vita22 sretno draga na punkciji, neka bude brzo i bezbolno i sa puno kvalitenih js
    Barby sretno na transferu u ponedjeljak
    Diabolica i Dani82 da vam čim prije prođu ovi dani do bete
    Innu da čim prije kreneš u postupak, šaljem malo ~~~~~~~
    Ostalim curama isto šaljem ~~~~~~~~ za šta god vam treba

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Brojim sitno do štoperice rekao mi je V. da obavezno dođem ranije da mi daju inekciju protiv bolova da bez toga ne idem.....Barby jesi ti dobila šta ili si išla samo s normabelom......cure puse svima i hvala ..........

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

BarbyRi stavljaju se 3 puta po dva dnevno nakon transfera pa sve do bete i ako je pozitivna dao Bog onda nastavljas dalje ja sam ih tri mjeseca stavljala na usi su mi izlazili i svako malo moras isi kod ginicke da ti ih da, nazalost uvijek ti da samo dvije kutije bar je tako meni jer kao ne mogu vise odjednom, eto puno srece svim curama ovdje....

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Aurora* prvotno napisa Vidi poruku
    barbyRI ti si velika sretnica, jer ocito imas kvalitetne jajne stanice i jer ce ti vratiti blastociste. Doci do blastociti od samo tri oplodjene jajne stanice nije mala stvar! A sto se tice tvoje racunice da ce ti zamrznuti 4, ako ti vrate 2 to nazalost nece ici jer je zamrzavanje embrija zakonom zabranjeno. To znaci, ako kojim slucajem budes imala 3 blastocite jednu ce ili baciti ili ti vratiti sve tri uz rizik da ostanes trudna s trojkama.
    ja nis ne kuzim sad,sve mi je to pomjesano malo...kako trojke?ja sam rekla vlastelicu da postoji mogucnost da imam blizance i sa moje i muza strane,jel je muz blizanac,baka je imala blizance i mamin brat ih ima.i da bas nebi htjela iskreno ,naravno da bi za godinu,dvije jos jedno ali sad jednostavno nisam u mogucnosti,neka me nitko krvio ne shvati...

Citiraj vita22 prvotno napisa Vidi poruku
    Brojim sitno do štoperice rekao mi je V. da obavezno dođem ranije da mi daju inekciju protiv bolova da bez toga ne idem.....Barby jesi ti dobila šta ili si išla samo s normabelom......cure puse svima i hvala ..........
    meni su jos prije rekli da mogu nesto protiv bolova uzet i za smirenje i ja sma tako napravila sat vremena prije sam popila normabel i ketonal forte.i omamio me normabel skroz,samo me neki smijeh lovio koda sam drogirana jos se vlastelic smijao smenom,kaze vidi se da ne uzimate lijekove za smirene pa ste omamljeni..ja ga pitala da li trebam jos koju protv bolova popit on kaze ne dosta ste drogirani vec....posto sam popila tablete rekao je da onda ne treba injekcija jel ju je sestra pripremala da ce mi je dat.kazu da poslije nje danima guza boli.

zanima me da li se prije transfera treba popit isto protiv bolova nesto i normabel?

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj lucija83 prvotno napisa Vidi poruku
    BarbyRi stavljaju se 3 puta po dva dnevno nakon transfera pa sve do bete i ako je pozitivna dao Bog onda nastavljas dalje ja sam ih tri mjeseca stavljala na usi su mi izlazili i svako malo moras isi kod ginicke da ti ih da, nazalost uvijek ti da samo dvije kutije bar je tako meni jer kao ne mogu vise odjednom, eto puno srece svim curama ovdje....
    a tako,valjda ce mi reci da nakon transfera onda stavljam 3 puta na dan.meni je isto samo 2 kutijice dala i kad potrosim onda opet po recept za njih.
    Posljednje uređivanje od barbyRI : 19.02.2010. at 22:14

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

E sad ne znam kako radi docentica ja sam bila kod Vlastelica, sto se tice transfera ne trebas nis popiti bar ja nisam ide to dosta brzo eto nadam se da ce biti sve u redu nek ti je sa srecom...

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj lucija83 prvotno napisa Vidi poruku
    E sad ne znam kako radi docentica ja sam bila kod Vlastelica, sto se tice transfera ne trebas nis popiti bar ja nisam ide to dosta brzo eto nadam se da ce biti sve u redu nek ti je sa srecom...
    ja sam klod vlastelica isto,dosta je njezan ne mogu reci i smiren,jako sam zadovoljna.mozda samo pol tabletice popijem u slucaju da bude bubalo....

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

aha dobro vidi ti sama znas se najbolje ponesi si nesto za citati ili nekoga povedi sa sobom jer ces lezati otprilike sat i pol nakon transfera, sa mnom je mila moja mama

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ja nis ne kuzim sad,sve mi je to pomjesano malo...kako trojke?ja sam rekla vlastelicu da postoji mogucnost da imam blizance i sa moje i muza strane,jel je muz blizanac,baka je imala blizance i mamin brat ih ima.i da bas nebi htjela iskreno ,naravno da bi za godinu,dvije jos jedno ali sad jednostavno nisam u mogucnosti,neka me nitko krvio ne shvati...

zanima me da li se prije transfera treba popit isto protiv bolova nesto i normabel?
    BarbyRi ako ne želiš dvojke ili recimo trojke onda moraš to reć i na dan transfera i onda će ti vratit samo jedan embrio.... jer ako ti vrate 2 ili 3 postoji mogućnost za blizančeke ili trojčeke.

Utriće stavljaš 3x2... što znači da ti 2 kutije traju 10 dana (svaka kutija ima 30 kom)

Prije transfera stvarno nema smisla da piješ što za smirenje ili za bolove... jer nikakvih bolova nema.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Barby RI kod IVF-a se događa blizanačka trudnoća ali to nije zbog genetske sklonosti nego zato što se vraća više embrija nego je to moguće u prirodnom ciklusu dakle kod svih se povećavaju šanse za blizancima, ali opet to nije sad u toliko velikom postotku, ne znam sad napamet statistiku no sad se statistika i mijenja sa novim zakonom. Opet ako vratiš samo 1 embrij smanjuješ šanse za trudnoćom, mislim to što si bila na IVF nije ziher da ćeš od prve ostati trudna, puno nas ovdje je bilo puno puta prije nego je ostvarilo trudnoću evo ja još uvijek nisam ni nakon 5 IVF-ova. Najbolje se raspitaj još malo da ne ispadne kao da te ja nešto nagovaram a tko zna da li će i sva 3 embrija preživjeti do 5. dana.
    Jesu ti onda zamrznuli j.s. ili nisu ne kužim?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Slažem se u potpunosti s Malim Mimi. Barby nitko ti negarantira trudnoću ni sa 3 embrija, niti sa jednim. Ako neželiš blizance ili trojke onda neka ti vrate jedan embriji ali šanse su ti manje. Dobro razmisli o svemu.
    I transfer neboli ništa, netreba ti ništa za bolove. Sretno

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

barby RI samo bi potpisala Malu Mimi i kiku 83, nazalost nitko ne moze garantirati ishod postupka eventualno da se ide na blastice pa se napravi neka prirodna selekcija ali ni to nije nikakva garancija za uspijeh.Sanse za ikakvu trunocu su smanjene vracanjem jednog embria ali ti vjerojatno najbolje znas svoje strahove i nadanja pa donesi odluku u skladu sa time.Zelim ti od srca da ti i jedna bude dobitna.

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

vita22 sretno sutra na punkciji, evo šaljem~~~~~~~~~~~~za puno kvalitetnih js!

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

vratit ce mi 2 pa kako bude,sve je u Bozjim rukama.
    Mala Mimi receno mi je da ce mi ih zamrznut.meni je radjen icsi koliko sam skuzila.rekla mi je da su oplodjeni mikroinjekcijom.
    dani82 ja sad stavljam 2 ujutro 2 navecer od danas tako mi biologica rekla.valjda ce mi nakon transfera reci 3.

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj pak prvotno napisa Vidi poruku
    barby RI samo bi potpisala Malu Mimi i kiku 83, nazalost nitko ne moze garantirati ishod postupka eventualno da se ide na blastice pa se napravi neka prirodna selekcija ali ni to nije nikakva garancija za uspijeh.Sanse za ikakvu trunocu su smanjene vracanjem jednog embria ali ti vjerojatno najbolje znas svoje strahove i nadanja pa donesi odluku u skladu sa time.Zelim ti od srca da ti i jedna bude dobitna.
    meni je bilogica spominjala blastociste...znaci s njima je veca mogucnost zatrudnjivanja?
    opet ponavljam ,neka me nitko krivo ne shvati mozda tako zvuci kad se cita post nije da ne zelim blizance,naravno da bi htjela i sta Bog da bit ce.ali sad nisam u toj situaciji(financijskoj) da bi mogla,ja ne radim jos od lani,muz je na ugovor do kraja 3.mj puno ce ih dat ca,i zeljela bi da dijetetu mogu sve priustit,da mu nista ne fali a za 2 sad ne znam da li bi to mogla,samo to je razlog...nemojte me krivo shvatit...

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

NItko tebe Barby ne shvaća krivo pa mnogi ne bi htjeli dvojke ili trojke jer to je rizična trudnoća, samo ti pokušavamo dati do znanja da si s jednim embrijem znatno umanjuješ šansu za trudnoćom, nakon IVF-a najviše je žena u onoj skupini koje nisu trudne, zatim su one koje imaju trudnoću sa 1 djetetom, pa s 2 itd.
    Već sam dugo u ovim vodama i vidim da je jako malo sretnica kojima se ulovi odmah od 1. pokušaja a još manje da im se potrefe blizanci

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Drage moje evo pripremam se psihički za punkciju sutra valjda će bit sve ok nadam se bez obzira na puno folikula........kisssssssss

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ma mora bit sve ok!!

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Vita22 sretnooooooooooooo
    Očekujemo detaljan izvještaj

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

vitta22 sreto sutra!!! bit ce ti vlastelic jelda?

giga avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Slažem se sa Mali Mimi puno je lakše uspjeti sa dva ili tri embrija. Meni su uvijek vračali dva ili tri a 11 put kad sam bila na IVF-u imala sam 9 krasnih blastica , doc. me pitala da odlučim sama dali ču jednu ili dvije. Ja sam htjela dvije ali njezin prijedlog ,da tako nazovem ,je bio da mi vrati jednu s obzirom na moje godine kao veća je šansa da če uspjeti sa jednim ( ne kužim ni danas tu teoriju ). Ja sam se dvoumila i na kraju pristala na jednog. Ostala sam trudna ali sa ishodom - spontani. Još uvijek ne mogu prežalit što nisam slušala sebe i odlučila se na dvije , što ne znači da bi se zadržalo ali bilo bi mi lakše.
    Ali postoji mogučnost da se od jednog embrija stvore dva i tada je to jednojajčana blizanačka trudnoća, tako da smo svakako u riziku a moj savjet je najmanje dva embrija. Slažem se i sa teškom financijskom situacijom ali di ima za jedno naći ćemo i za drugo , samo da su bebice sa nama.

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

cure jel to normalno da me danas cijeli dan,znaci 3 dana od punkcije nabijaju jajnici?sad sve vise osjetim....

giga avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

cure jel to normalno da me danas cijeli dan,znaci 3 dana od punkcije nabijaju jajnici?sad sve vise osjetim....
    normalno je , jesi bila pod anestezijom?

mene je kad sam išla naživo bolilo ne svaki put ali kad je bilo više JS onda da

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj giga prvotno napisa Vidi poruku
    normalno je , jesi bila pod anestezijom?

mene je kad sam išla naživo bolilo ne svaki put ali kad je bilo više JS onda da
    nisam ali dosta mi ih je vadjeno...onako me nabija kao da trebam dobit..ako je normalno oda ok.....

giga avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

do transfera će proć, bez brige normalno je , ponekad se čak i prokrvari , sve je to ok

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj giga prvotno napisa Vidi poruku
    do transfera će proć, bez brige normalno je , ponekad se čak i prokrvari , sve je to ok
    Aha.sad mi je lakse...cudno mi bilo jel me jucer nije bolilo a sad sve jace,nije to strasno nego onako nabija svako toliko

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Evo me cure stigla s pukcije imam 6js iz 12 folikula u lijevom jajniku desni mi nije dirao jer je previsoko pa da me ne maltretira.........bilo je bolno ali ok preživjela kao i vi samo da sad sve bude ok inekcija protiv bolova nije djelovala.......sada odmor do srijede ili petka tako rekli.........kisssssss

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

barbyRI shavcam tvoje strahove kroz slicne sam prolazila prije nego smo krenuli u postupke.Sto cemo, pa kako cemo i sve tako redom na kraju me MM uvjerio da ako cekamo idealne uvijete biti cemo u dobi za unuke a ne djecu.Lijepo kaze giga gdje ima za jedno biti ce i za drugo, i vjeruj mi danas kada pogledam unazad gori je strah hocemo li uopce imati djecu nego onaj kako cemo kad ih dobijemo.Osobno sada si prizeljkujem blizance iz jednostavnog razloga sto sad kada znam kako je tesko doci do djeteta prolazeci kroz postupke. Bila bih sretnija kada bi uspijela iz jednog pokusaja dobiti dvije bebice pa da ostavimo MPO iza nas i napokon krenemo normalno zivjeti, jer svakako bi zeljeli imati vise od jednog bebaca.
    vita 22 za j.s. neka uslijedi ludi tulum u labu!

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Vitta22 .... nadam se da će ići na blastice, ali ako i ne sigurna sam da će to biti lijepi predembriji

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

pak istina je, dugacki i mukotrpni je put do nase mrvice...rekla sam sama sebi bit ce kako Bog dragi da,sve je u Bozjim rukama.naravno da ce mi vratiti 2 js i sta bude bude... nisam upucena bas znaci samo 2 i vracaju,3 ne?
    vita22 proslo je i to,sad odmaranje i cekanje do transfera.brzo ce to proci.
    a ja sutra u 8 i pol moram biti u bolnici...jedva cekam da to obavim i onda cekanje i cekanje.....tamo negdje 8.9 bi vadila betu bit ce mi 15 dana od transfera jel ato ok?

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

barbyRI sretno sutra na transferu, samo bez panike i odmaraj, uživaj i pokušaj se opustiti! Čim si ti preživjela punkciju, odmah se svi manje brinemo!
    Vita22 super za 6 js, vibramo za tulum u labu, a onda čekamo betu! Sretno!
    Čitalica, Diabolica, Dani 82 znam da je vama najgore, ali sad smo već svi nestrpljivi! Kad će past koji testić? Držimo fige!
    Svima veeelika pusa!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

draga tigrical, šaljem ~~~~~~~ za tvoju čitalicu, za sutraaaaaaa

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Za našu Čitalicu sutra~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba!

tantolina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Pozdrav,

Već duže vrijeme pratim vas na forum ali tek sad sam se odlučila pridružit vam.....mi smo u postupku kod dr. Vlastelića ( ja policistični jajnici, mm oligoasthenozoospermia - varicocela II stupnja operirana ali bez poboljšanja). Bili smo u ciklusu na klomifenima i dobili jednu folikulu i jednu jajnu stanicu. oplođena je metotom ICSI 15.01. a 18.01. vraćen mi je 8-stanični embrio.Na utrogestanu sam3x2, glucophage2x1 i decortin 1/2 tabl. Sad čekamo betu 08.03. - čini mi se da nikad neće doći.

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj tigrical prvotno napisa Vidi poruku
    barbyRI sretno sutra na transferu, samo bez panike i odmaraj, uživaj i pokušaj se opustiti! Čim si ti preživjela punkciju, odmah se svi manje brinemo!
    Vita22 super za 6 js, vibramo za tulum u labu, a onda čekamo betu! Sretno!
    Čitalica, Diabolica, Dani 82 znam da je vama najgore, ali sad smo već svi nestrpljivi! Kad će past koji testić? Držimo fige!
    Svima veeelika pusa!
    istina tigrical punkcija je najgora,vjerujem da je transfer puno laksi...jel istina ako vrate blastociste da se onda vadi beta ranije za 10 dana?
    mene opet jajnici rasturaju,jucer isto dosta,tako da sam isla lec nisam mogla izdrzat kako me trgali.danas isto cim se blizila vecer opet ista stvar.a i sise me pocele danas onako na dodir bolit.mislim da je to dobar znak..ali sve je to od utrogrestana koliko sam cula.a lice ne prepoznajem.krcato mi je pristeva onih debelih bolnih,ajme ne prepoznajem se,nikad nisam bila takva.....jel jos kome tako bilo?

citalica drzim fige za sutra!!!!!!!

drzite mi fige sutra oko 8 i pol,9
    da li se nakon transfera krvari jel moram uzet ulozak kao i za punkciju?

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

BarbyRi ne krvari se nakon transfera, ne treba ti uložak.

Čitalica za betu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj dani82 prvotno napisa Vidi poruku
    BarbyRi ne krvari se nakon transfera, ne treba ti uložak.

Čitalica za betu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    tnx
    koliko si lezala poslije u sobi otprilike?

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

barbyRI ostaneš ležati u sobi oko 2h a ja sam i manje ostala jer su cure otišle a ja sam bila zadnja na transferu pa mi je bilo dosadno u sobi biti sama ....sutra će sve bit super vidjet ćeš....samo se opusti i uživaj jer te čekaju naporni dani iščekivanja rezultata..
    Posljednje uređivanje od diabolica : 21.02.2010. at 22:14

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj diabolica prvotno napisa Vidi poruku
    barbyRI ostaneš ležati u sobi oko 2h a ja sam i manje ostala jer su cure otišle a ja sam bila zadnja na transferu pa mi je bilo dosadno u sobi biti sama ....sutra će sve bit super vidjet ćeš....samo se opusti i uživaj jer te čekaju naporni dani iščekivanja rezultata..
    vjerujem draga tek sad dolazi ono sta se zove kidanje zivaca.... nadam se da ce biti jos koja cura da mi radi drustvo....
    dragi trebao ici s menom ali naravno radi posla nece moc izostat jel su mu iovako do sad drzali predavanja a i od sinoc kuri od temperature,cijeli dan se nije dizao tako reci sa kauca....jos samo treba da ja pokupim......ici ce frendica s menom pa ako ju budu pustili unutra ona ce mi kratit vrijeme.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Čitalice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu
    Vita22 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tulum u labosu
    Barby beta se u kbc-u inače vadi 18dnt,ali možeš ti več i 14dnt. Ja sam krvarila nakon transfera ali inače se ne krvari. Sretno sutra.

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Tigricel kakvi su rezultati kod Čitalice??

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Čitalica za betu do neba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Vita za tulum u labu i uspješan transfer ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Dani, Diabolica, Barby, tantolina da vam čekanje prođe što brže i da beta bude do neba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

evo mene curke.......
    vratila se malo prije sa transfera...sve proslo ok,super.... vracene mi 2 js d toga jedna blastica a druga u razvoju prema blastici,tako mi rekli ali da su kao obe kvalitetne..jos jedna je odumrla od petka,prestala se razvijat...a ostale 3 mi smrznuli.... tek 11.3 mi rekli vadit betu...i nastavit utrice stavljat...koliko ih moram?do sad sam 2 ujutro 2 navecer. smjesan mi je bio dr vlastelic kaze nastavit ce te ih uzimat tamo do 13tj ......kao ono ja sam vec trudna....bas je smjesan......

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Ej Tigrice di su dobre vijesti ni mi ne možemo dočekat tu betu........ajdeeeeee

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Barby super je to neka neka tako treba trudnice .............

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •