Pokazuje rezultate 1 do 50 od 154

Tema: Fizička aktivnost nakon ET ili FET

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Mislim da je ovom razdoblju nakon ET najbitnije ciniti stvari koje nas ispunjavaju dok iscekujemo tu betu, nego striktno strogo mirovanje. Naravno bez pretjerivanja u fiz. aktivnostima. Treba iskoristiti te dane za pregledavanje starih albuma, kopanje po ladicama (uvijek se nadje nesto na sto smo davno zaboravili pa nas razvedri), slanjem SMS-ova prijateljima sa kojima se nismo dugo culi, nekom novom zanimancijom (mene puklo da naucim strikati ). Ako se osjecamo dobro i ispunjeno i iznutra smo zdraviji i mirniji

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tikica_69 prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da je ovom razdoblju nakon ET najbitnije ciniti stvari koje nas ispunjavaju dok iscekujemo tu betu, nego striktno strogo mirovanje. Naravno bez pretjerivanja u fiz. aktivnostima. Treba iskoristiti te dane za pregledavanje starih albuma, kopanje po ladicama (uvijek se nadje nesto na sto smo davno zaboravili pa nas razvedri), slanjem SMS-ova prijateljima sa kojima se nismo dugo culi, nekom novom zanimancijom (mene puklo da naucim strikati ). Ako se osjecamo dobro i ispunjeno i iznutra smo zdraviji i mirniji
    x
    tako je

i možeš čitati BISERE klinaca...mrak

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Evo baš kad sam jučer čitala onu knjigu tj. dio te knjige koju je Pino prevela nekako sam se našla u tim razmišljanjima, onaj ulomak "Utjecaj psihe na stopu trudnoće" govori upravo o tome koliko stres može utjecati na trudnoću cit. "Priroda ne želi da zatrudnimo u doba krize", pa mislim da ako možemo išta napraviti je da reduciramo stresne situacije, raditi ono što nas veseli, uzeti god. odmor tijekom postupka ili bolovanje... znam da je to ponekad teško izvesti ali očito utječe evo ja čak imam i povišen prolaktin od stresa, no kad sam vadila profil prolaktina bio mi je ispod gornje granice, dakle taj stres je kod mene jasno mjerljiv iako se meni čini da nisam pod nekim velikim stresom

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •