Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: odbijanje hrane u/nakon bolesti

tropical avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno odbijanje hrane u/nakon bolesti

trebam savjet, uopće ne znam gdje više/sve da postavim pitanje- 20mj klinac, sisač. inače ima faze odbijanja hrane, a sad je trenutno bolestan već 2 tjedna i stvarno je muka sa hranom, sve odbija i nakon hospitalizacije, osim cice. razmišljam kako ga natjerati da jede- špricom? jer sam već očajna, definitivno mu cica nije dovoljna, gubi na težini. ili da se vratimo na pasirano, tako hoće pojesti malo... ne želim mu stvoriti otpor prema hrani i nudim mu non stop ali vidim da sve što je u komadima pljuje van...

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj tropical prvotno napisa Vidi poruku
    trebam savjet, uopće ne znam gdje više/sve da postavim pitanje- 20mj klinac, sisač. inače ima faze odbijanja hrane, a sad je trenutno bolestan već 2 tjedna i stvarno je muka sa hranom, sve odbija i nakon hospitalizacije, osim cice. razmišljam kako ga natjerati da jede- špricom? jer sam već očajna, definitivno mu cica nije dovoljna, gubi na težini. ili da se vratimo na pasirano, tako hoće pojesti malo... ne želim mu stvoriti otpor prema hrani i nudim mu non stop ali vidim da sve što je u komadima pljuje van...
    Ako je pasirano način da nešto pojede , tada se vrati na pasirano.
    Vjerujem da je teško gledati dijete kako gubi na težini , ali čim dođe u staru formu vratit će se i apetit.
    Samo se probaj opustiti i nemoj od hrane raditi veliku stvar, i sve će brzo doći na svoje.
    Posljednje uređivanje od sirius : 22.02.2010. at 16:02

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •