Ovo je nepotrebno budući da staklo blokira uvz zrake pa nema koristi od izlaganja iza stakla. Draga Roza, cure su rekle, a ja ću ponoviti: tvoje mlijeko je savršeno za tvoga Špira, razmisli kako bi kravlja prerađevina u obliku adaptiranoga mogla biti bolja od tvoga mlijeka koje je tu samo za tvoga maloga cara. I meni su se stvorile ragade u prvim danima jer sam imala uvučene bradavice pa mrvica nije mogla ispravno uhvatiti, tj. hvatala je uvrnutih usana (znači pazi da su mu obje usnice izvrnute prema vanka), ono što pomaže je i što više luftaj i prozračuj grudi, makar to značilo da ćeš izrezati majicu na mjestima gdje su bradavice (izbjegavaj jastučiće),i što više maži Purelanom ili nekom dr.kremom za bradavice (imaš i u DM-a) te premazuj svojim mlijekom. Ono što je meni nevjerojatno je kako su mi te ragade brzo zacijelile, tj. oko 15.dana je već krenulo na bolje, a tipa 17. dan skoro potpuno zacijelile, sjećam se da sam ostala paf na to, a tih par dana me toliko boljelo da kad bih je stavila papati, grizla bih u ručnik koliko je ta parajuća bol bila strašna. Samo naprijed, lezi, Špira na "balončeke", daljinski u ruke i ne mrdaj, brzo će se sve izregulirati i činit će vam se da dojite 100godina već. Meni je inače to izležavanje baš pasalo hihihi.