-
cure, hvala na savjetima. malo sam razmislio o cijeloj priči...
@boa - ma malena jede po 80 ml u intervalima od po 3 sata i sad ti znaj jel to bljuckanje, kašljucanje ili što. onda se TO po madracu i bila je fleka od kojih 5 x 20 cm (samo površinu mogu ustanoviti, ne i volumen) i onako je baš imala specifičan miris po želucu. nije nikad bila na cici, MŽ se izdajala. i bilo je malo više mlijeka nego ovog adaptiranog, no nisam siguran u nutricionističke vrijednosti izdojenog. naime, bilo je bljedoliko i možda ne toliko masno. sada pojede 80ml i sve povrati. eh, koliko je to sve... ne znam.
@dragon - hvala na lijepim željama, no mislim da je nedostatak mlijeka naslijedne prirode.
@jelena - ma rekla patronažna, mž... da, podrigne mala uvijek i to fest, no nikada nisam siguran jel podrignula baš onoliko koliko je trebalo.
@marion - dobro si primijetila. na kraju baš nisam ni siguran jel ona uopće pokušava to opet...
bilo kako bilo, možda je to sve skupa i reakcija na malo dulju šetnju/vožnju u kolicima jučer. vlažno i svježe, prvi puta na zraku, nosić i šmrkljad joj se skorila pa je imala poteškoća sa disanjem.
a i inače mala hrče ko traktor. noćas je hrkala ko tvornica traktora, ali je mž to riješila. barem se nadam.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma