A kad se rodi bebica.... što ako malena ponovno zatraži siku? Što bi u tom slučaju bilo pametno napraviti? Dati ili ne dati???
A kad se rodi bebica.... što ako malena ponovno zatraži siku? Što bi u tom slučaju bilo pametno napraviti? Dati ili ne dati???
Ma ne znam, vidim da se nekih stvari sjeca dosta dugo...Da li ce biti tako i sa dojenjem, ne znam... Ali vjerujem da ce to do tada preboljeti...Ja joj ne bih bas nudila na svoju ruku, cini mi se da bi je to samo vratilo unatrag, ako me razumijete....
Inace, ne bih htjela da ova nasa prica bude tuzna, stvarno smo uzivale u ovih 22 mjeseca, imale smo i podrsku svih oko nas (osim, naravno, neizbjeznih nadobudnih pojedinaca), dojili ama bas svugdje, nema klupe u parku koju nismo "krstile"...Sa izuzetkom prvih par mjeseci, ragada, puknutih bradavica, mastitisa, samog navikavanja na dojenje, ne bih ama bas nista promijenila. Pa cak ni ovaj zavrsetak, jer mi je Veri dokazala koliko je ustvari svoja, i kako se ovo sve isplatilo...Kod nas su ove dvije prve godine stvarno pokazale da je najvaznije dokazati djetetu da smo tu za nju.
Ja se nadam da ce i dojenje sa nasim malim djecacicem proci bas ovako kao sa Veri...Svim novim mama sa srcem porucujem- dojite, mazite ih, cuvajte ih, nosite se sto vise, prebrzo ce proci...