Sunce malo znam da ne završe sva djeca sa oštečenjima, imam ja bivšeg dečka i njegova supruga kojima su u 5,5 mjeseci trudnoće pronašli bakteriju koja je bila velika prijetnja za bebe i mamu i odlučili se na carski. Rođeni su blizanci dva dečka, jedan ih je jako brzo napustio, bili su jedan manje od 0,5 kg, a drugi malo više. Dečkić koji je preživio je imao velikih problema sa plučima i kod kuće je koristio nekakav uređaj koji mu je pomagao kod disanja, ali evo ovog ljeta su bili i babač se voda za rukicu, diše samostalno i nema nikakvih posljedica. Ja ga nisam vidjela jer sam čuvala trudnoću, ali mama mi je rekla da je presladak!
Ne znam što se tvome bebanu dogodilo, ali slobodno to podjeli s nama i olakšaj dušu, ovdje ili na PP.
Tibi možda budemo zajedno u postupku, ustvari gdje ti ideš na MPO? Ne znam kada će mi dati termin koliko po njihovom treba proči vremena od poroda do novog postupka? Ja bih voljela u 6.mj. tako sam zadnji puta išla, ali neću se ničemu previše nadati da se ne bih bezveze razočarala.
I da Tibi i ja bih voljela da prije uspijemo prirodno, ali...
I sunce malo i ja se sada malo, ustvari puno plašim višestruke trudnoće i zapravo imam velikih nedoumica oko broja vračenih zametaka kada dođe do toga!