Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1991

Tema: Odbrojavanje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Superman avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    brljanje je sve jače, a počinju i poznati bolovi, tako da je stvarno gotovo
    malo sam dobro (dok planiram), a malo loše pa cmizdrim ko luda...
    Uh, Gingerice...
    Iskreno, iznenadilo me da si tako borbeno raspoložena, i da ti se toliko žuri, obzirom na mladost i bebačicu kod kuće

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Superman prvotno napisa Vidi poruku
    Uh, Gingerice...
    Iskreno, iznenadilo me da si tako borbeno raspoložena, i da ti se toliko žuri, obzirom na mladost i bebačicu kod kuće
    he, he, borbena sam ti je i inače
    a gle, ja sam ti takva osoba, ne mogu mirno čekati, moram nešto poduzimati....
    onog trenutnka kad smo mm i ja odučili da krećemo po još jedno čudo, to je bilo to - nema tu predaje i odustajanja dok ne dođemo do cilja (naravno, uvijek uzimajući u obzir i moje zdravlje)
    a mladost - pa nisam ni baš tako mlađahna, al kao što ina reče - vrijeme je bitan resurs i želim da je bar to na mojoj strani
    ne vidim smisla čekati još, jer znam što želim, a svaka godina je bitna u ovoj našoj priči
    a bebačica kod kuće ona je moj naaaaajveći motiv
    kad ju gledam, mazim, mirišim, nosim... moja želja za bar još jednim smotuljkom raste još više... i ne mogu si pomoći
    i bude mi neugodno zbog svih dragih suborki koje još nemaju ni jedno čudo, al se nadam da mi ne zamjeraju

H2O avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
    a bebačica kod kuće ona je moj naaaaajveći motiv
    kad ju gledam, mazim, mirišim, nosim... moja želja za bar još jednim smotuljkom raste još više... i ne mogu si pomoći
    i bude mi neugodno zbog svih dragih suborki koje još nemaju ni jedno čudo, al se nadam da mi ne zamjeraju
    Ovako sam se osjećala i ja jedno vrijeme,bilo mi je neugodno radi drugih cura.Ali svatih da je moja želja dovoljno jaka pa bilo to borba za prvo,drugo ili treće djete.Samo naprijed draga,budi i dalje tako borbena.

Rozalije i ovdje primi čestitke od mene

Dani draga iskreno mi je žao

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Dani zao mi je

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove