Pokazuje rezultate 1 do 28 od 28

Tema: Da li je moguće da su mu krenuli zubići sa 2 mjeseca?????

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sunce moje malo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

možda si promjenila deterđent ili stavila omekšivać pa mu smeta?
    probaj namazati s belobazom, ona smiruje nadraženu kožu.

edt- i moj slini od kad je navršio 2,5 mj i glođe rukice, a ne vidim da mu se nešto bijeli.
    i da, ne voli dudu, radije cucla prstiće.
    Posljednje uređivanje od sunce moje malo : 08.03.2010. at 13:30

crnka84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj sunce moje malo prvotno napisa Vidi poruku
    možda si promjenila deterđent ili stavila omekšivać pa mu smeta?
    probaj namazati s belobazom, ona smiruje nadraženu kožu.

edt- i moj slini od kad je navršio 2,5 mj i glođe rukice, a ne vidim da mu se nešto bijeli.
    i da, ne voli dudu, radije cucla prstiće.
    ma duda ni pod razno, nema teorije, a ja ni ne forsiram bas, a onda je valjda faza neka.......

argentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

htjedoh citirati Lukinu mammu

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

evo nadovezala bi se na temu jer i nas muči isto. još sa 2 mj počeo je sliniti , rukice su manje više skroz u ustima, glođe nas, ljubi, pedijatar još tad napipao da ide zubić. I stalno su mu nateknuti desni. Tako da je moguće....ali mi smo eto 4 mj i još ga nema i ko zna kad će. Nego noćas oko 1 nas je probudio strašnim plačem, kao da se nešto uplašio ili ga je nesto zabolilo,mm i ja smo skočili iz kreveta jer nikad nije tako plakao. Jel netko zna jel može tako od zubića ili je moguće da tako mala beba već sanja?
    Držim fige da naše kikače što prije prođu te muke..

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj mimi3 prvotno napisa Vidi poruku
    evo nadovezala bi se na temu jer i nas muči isto. još sa 2 mj počeo je sliniti , rukice su manje više skroz u ustima, glođe nas, ljubi, pedijatar još tad napipao da ide zubić. I stalno su mu nateknuti desni. Tako da je moguće....ali mi smo eto 4 mj i još ga nema i ko zna kad će. Nego noćas oko 1 nas je probudio strašnim plačem, kao da se nešto uplašio ili ga je nesto zabolilo,mm i ja smo skočili iz kreveta jer nikad nije tako plakao. Jel netko zna jel može tako od zubića ili je moguće da tako mala beba već sanja?
    Držim fige da naše kikače što prije prođu te muke..
    Što se tiče iznadadnog plača usred sna, Leoni se to često dešavalo u prva tri tjedna života. Sad je prestalo. Izgledalo je točno onako kako si opisala. Odjednom, glasno, traje sekundu-dvije i prestane. Kažu da tako male bebe ne sanjaju, ali očito jest nešto što ih prestraši u snu. E, da, nakon tog glasnog plača opet zaspi kao beba...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •