Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: koja marama?

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno koja marama?

spremam se kupiti maramu, odlucila sam, bebica dolazi uskoro... gledala sam na webu mamaibeba duge marame kamaris, ellaroo, sleepywrap.. iskreno kako nemam iskustva pojma nemam sto bi. A bojim se da cu imati i problema nauciti je vezati (nisam bas najspretnija). U Adaxu imaju krace marame, na cif (nisam isla vidjeti, samo sam se raspitala telefonski). Mozda mi netko moze pomoci savjetom - iz iskustva?

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

koliko mama, toliko iskustava i preferencija.

najbolje ti je prolistati podforum i pročešljati topice o različitim nosiljkama, marami, slingu, mei tai-ju, pouchu i ostalima...

iz iskustva - ja ti mogu reći da se ne moraš bojati vezanja duge marame, treba samo malo prakse. duga marama je definitivno moj prvi izbor za novorođenče, možeš je koristiti od prvog dana a s vremenom imaš sve veći izbor položaja.

sling je praktičan jer se brzo postavlja i lako vadiš bebu u slučaju potrebe, a pogotovo je zgodan za dijete koje prohodava/hoda.

ove marame sa zatvaračima nisam vidjela uživo...

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja bih preporučila za početak kupiti nešto s burze, ne preskupo. Za početak dugu maramu, ne predebelu, ili možda sling (lakše se namješta ali mislim da se neiskusne nosilje sa sasvim malom djecom nekad osjećaju nesigurno sa slingom, marama čvršće drži dijete).
    Kad se malo uhodaš u nošenje lakše ćeš birati ono što te zanima i imat ćeš osjećaj vrijedi li za neku nosiljku dati toliko koliko košta.
    Meni je bilo draže kupiti par rabljenih nosiljki po manjoj cijeni, pa da mogu isprobati više toga.

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Potpisujem ms. ivy od pocetka do kraja.

Ja bih ti preporucila za sam pocetak elasticnu maramu (moby ili sleepywrap) ili wrapsody (bivsa gipsymama), koja nije elasticna, ali je jako mekana i jako lagana za namjestavanje.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Hvala puno na savjetima, svima! Pomikaki, gdje kupiti rabljenu nosiljku (burza? bojim se da nemam pojma kako do tog)...

Citiraj pomikaki prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bih preporučila za početak kupiti nešto s burze, ne preskupo. Za početak dugu maramu, ne predebelu, ili možda sling (lakše se namješta ali mislim da se neiskusne nosilje sa sasvim malom djecom nekad osjećaju nesigurno sa slingom, marama čvršće drži dijete).
    Kad se malo uhodaš u nošenje lakše ćeš birati ono što te zanima i imat ćeš osjećaj vrijedi li za neku nosiljku dati toliko koliko košta.
    Meni je bilo draže kupiti par rabljenih nosiljki po manjoj cijeni, pa da mogu isprobati više toga.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

I ja sam mislila da nisam baš najspretnija, ali to se tak brzo nauči da se sam začudiš, a duga marama je najbolja moguća nosiljka koju sam imala. Moja je Ellaroo. Lagana i prozračna, pa nam ni ljeti nije bilo vruće. Nanosili smo se strašno puno.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Sori, nisam vidjela da si nova na forumu, to znači da trebaš sakupiti nešto postova da ti se burza prikaže. MOžeš pokušati na www.superbaby.org ili na http://mameibebe.biz.hr/phpBB2/ mislim da se tamo može odmah na burzu - ali nisam sigurna

llella avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

koje su marame najbolje za ljeto?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •