e,šta se tiče mokrenja,ponoći ga ne prematam od 8 navečer do 7 ujutro,ali ta noćna bude super puna,skroz teška pa sam računala po njoj da mokri i više od 5 puta..
e,šta se tiče mokrenja,ponoći ga ne prematam od 8 navečer do 7 ujutro,ali ta noćna bude super puna,skroz teška pa sam računala po njoj da mokri i više od 5 puta..
Nema ti nekih ograničenja, a ja sam, kao što rekoh, bila na seminaru u organizaciji Rode.Kako se postaje dula,čitala sam o njima,baš me zanima tvoja priča?!Koje uvjete moraš zadovoljavati?
http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...2ID=&Show=2812
Mislila si pisati u privatne poruke,možeš ako želiš.Pozz..tebi i malenoj.P.S kako ti je uspijelo vratiti malu na cicu,unatoč bočici?Meni je boca stvarala puno problema..Kad se samo sjetim...
S Pupičina 3 mjeseca konačno mi je uspjelo povećati proizvodnju mlijeka izdajanjem
toliko, da sam namirivala njene cjelokupne potrebe (otprilike 7 x 120 ml na dan).
To sam joj davala na bočicu.
Kako bebe s vremenom sve manje spavaju, postalo mi je nezgodno stalno izdajati, spremati mlijeko, prati i sterilizirati bočice i izdajalicu. Kada traži, grijati mlijeko. Ja sam se držala uputa proizvođača, nakon svake uporabe treba sterilizirati bočicu i izdajalicu. Ja perem, malena zove, nema mi tko biti s djetetom, bile smo po cijeli dan same. Onda sam je s 5 mjeseci odlučila premjestiti na dojku, a znala sam da mlijeka imam.
A kako sam je premjestila na dojku? Pa jednostavno - nisam više davala bočicu.
Jadnica se bunila, pa je slijedilo nošenje, ljuljanje, pjevušenje... Obično mi je dojku prihvatila dok je nosim, pa sam je nosila i dojila. Malo je bilo teže, rođena je s 4040 g, a s 5 mjeseci je već imala 8 kg!
Muž je to ozareno gledao, bio mu je to lijep prizor, pogotovo što se riješio pranja, steriliziranja i grijanja bočica.
Joj, malo mi je to dugo. Da možda maleni po noći ne plače jer ga smeta tako puna pelena? Mala sugestija, ako ti se budi par puta poslije 8 navečer, pa da ga premotaš onda oko 11, 12 kad se probudi. I onda oko 4,5, bit će u suhom. (I bakterije se vole množiti.)
Pozdrav tebi i malenom sisavcu!![]()