Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 76

Tema: Westgate

Datum pristupanja
    May 2006

Početno Westgate

Budući da je West ogroman shoping centar, ovdje možemo pisati gdje su sniženja i općenito s kojim ste tamo dućanima zadovoljne.. dobar izbor robice, cijene i tako to

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

evo odmah da se pridružim, i podržim topic.

ja nisam baš u mogućnosti previše šopingirat ali OVS mi se jako dopada, pošto sam se s njim prvi put srela.
    čini mi se prihvatljive cijene i razmjerno kvalitetna roba, pogotovo sad kad im je sve 50% dolje.
    kupila sam donje djelove trenerkice po 25 kn i prekrasnu haljinu za 75 kn, dok sam tražila u zari i m&S i nema ništa haljinica ispod 140 kn, a snižene su.
    kupila i 2 traperice po 56 kn, i prezadovoljna.
    sve preživilo prvo pranje i kao novo je! (loša iskustva sa coconuot majicama)

Dakle pobjednik je OVS!

Sebi nisam ništa ni gledala, čekat ću završna sniženja pa šta nađem, a bit će i toga uz toliki izbor dućana.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj AnneMary prvotno napisa
    evo odmah da se pridružim, i podržim topic.

ja nisam baš u mogućnosti previše šopingirat ali OVS mi se jako dopada, pošto sam se s njim prvi put srela.
    čini mi se prihvatljive cijene i razmjerno kvalitetna roba, pogotovo sad kad im je sve 50% dolje.
    kupila sam donje djelove trenerkice po 25 kn i prekrasnu haljinu za 75 kn, dok sam tražila u zari i m&S i nema ništa haljinica ispod 140 kn, a snižene su.
    kupila i 2 traperice po 56 kn, i prezadovoljna.
    sve preživilo prvo pranje i kao novo je! (loša iskustva sa coconuot majicama)

Dakle pobjednik je OVS!

Sebi nisam ništa ni gledala, čekat ću završna sniženja pa šta nađem, a bit će i toga uz toliki izbor dućana.

a mi baš u zari neki dan kupili haljinicu za poklon za 79 kn, preslatku.

stella avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

OVS sam danas pohodila:trenirke za dečke 40 kn, donji dio trenirke 20 kn,flis jakne 30 kn, perfektne cijene s popustom 50%, a super su kvalitete. C&A ima par stvarčica baš onako full jeftinih, recimo majice za cure po 29,90 kn.

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Koji je najmanji broj koji drže u OVS.?
    Prošla kraj njega 10 puta a nisam skužila dječju robicu

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj (maša) prvotno napisa
    od najmanjeg!

ima preslatke robice!

stella avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Dječja robica je kad uđeš unutra, ideš ravno do blagajne i skreneš desno.Dosta je velik dječji odjel,ali ne vidiš ga dok ne uđeš

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj stella prvotno napisa
    Dječja robica je kad uđeš unutra, ideš ravno do blagajne i skreneš desno.Dosta je velik dječji odjel,ali ne vidiš ga dok ne uđeš
    ili lijevo?

Rebbeca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

U Weniccu ( neznam baš da sam dobro napisala ) je sniženje 50%.
    Nađe se zgodne robice...

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Meni u Foxu ima preslatkih stvari za klince, a isto su imali popust od 50% kad sam ja nedavno bila.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

OVS, a pogotovo dječji odjel, je definitivno otkriće.
    Mislim da su popusti sada u svim dućanima, pa bi dobro došle informacije kada počnu oni najveći, preko 50%.

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

mi smo tamo često, idemo na igranje pa javim, i ja ih čekam.

stella avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Sorry na grešci, i hvala AnneMary, lijevo od blagajne je dječji odjel u OVS. Totalno sam zabrijala

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj sandra111 prvotno napisa
    OVS, a pogotovo dječji odjel, je definitivno otkriće.
    Mislim da su popusti sada u svim dućanima, pa bi dobro došle informacije kada počnu oni najveći, preko 50%.
    Police su poluprazne, nemaju na što staviti 70%, pogotovo u OVS.
    Ostale su uglavnom bunde (pogotovo na odjelu za curke oko 4 god)..

Tattoo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Totalno razočarana dječjim odjelom u OVS-u. Htjela sam kupiti nešto za bebicu, ali niti ima neki izbor niti je sniženje na ono što mi se sviđa.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Tattoo prvotno napisa
    Totalno razočarana dječjim odjelom u OVS-u. Htjela sam kupiti nešto za bebicu, ali niti ima neki izbor niti je sniženje na ono što mi se sviđa.
    Kad si bila tamo?
    Sniženje je već dugo dugo, ja sam bila prije 2-3 tjedna i bilo je i izbora i sniženja. Jučer je već bila pustoš, probralo se, ali ne znači da nije bilo.

stella avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Tattoo prvotno napisa
    Sniženje je na sve 50% osim donjeg veša, i popust je zbilja ok, i stvari isto,ali se već podosta probralo.

Nova avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

A gdje je OVS 8) , tj. u kojem dijelu ili kraj kojeg većeg dućana. Naime, bila sam u Westgate-u nekoliko puta i taj dućan uopće nisam vidjela, ili sam ga vidjela, ali nisam registrirala :/

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

ovako sam ga ja našla, slučajno.

ostavila muža i dijete u igraonici i spustila se prvim pokretnim stepenicama dolje, i odmah s lijeve strane je dućan, piše iznad ulaza velikim slovima OVS, mislim da je u smeđim tonovima.
    još je božićni asortiman na ulazu!

eto nadam se da sam dobro objasnila.

Tattoo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ja sam bila u OVS-u jučer i ono što sam vidjela na dječjem odjelu mi je bilo jadno. OK je popust, ali nisam imala što uzeti. Dobro, bilo je nekoliko stvarčica koje su mi zapele za oko, ali za curice, a meni trebalo za dečka, tako da sam na kraju izašla razočarana. Za odrasle ima puno boljih stvari i tu je popust stvarno super za iskoristiti.
    Na kraju sam kupila u C&A neke zgodne stvarčice za bebu. Imaju npr. 4 bodića za 70 kn, kompletića za male bebače po 70 kn. Kaj mogu kad mi trebaju baš takve stvari.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ja sam na topiću sniženja obavijestila o sniženju u OVS ali ili niste čitali ili ste ignorirali

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj Taša prvotno napisa
    ja sam na topiću sniženja obavijestila o sniženju u OVS ali ili niste čitali ili ste ignorirali
    ja sam te slušala!

hvala!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Taša prvotno napisa
    ja sam te slušala!

hvala!
    I ja, hvala

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

nema na čemu,samo ja sam taj dan kupila hrpu stvari a nisam bila 100% za veličinu i dođem sutra zamjeniti i već je bilo pošteno razgrabljeno-a to je bilo prije N.G!

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

S obziom da se sada plaća, koliko je upad u igraonicu?

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa
    S obzirom da se sada plaća, koliko je upad u igraonicu?

bili jučer 2 sata, i još se ne plaća! :D

jedna cura mi je rekla da s evjerovatno neće ni plaćati jer bi kao West gate trebao preuzeti igraonicu.
    :D :D

Bila i ja jučer u OVS-u, i stvarno je većina stvari rasprodana!
    Ništa moramo čekat sljedeću rasprodaju!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Sniženja u Marks&Spenceru su predobra!
    Zapela sam samo na ženskom odjelu, majice, košuljice..lijepo i fino..samo ne znam je l ostalo išta nakon mene

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Rebbeca prvotno napisa Vidi poruku
    U Weniccu ( neznam baš da sam dobro napisala ) je sniženje 50%.
    Nađe se zgodne robice...
    Evo da javim da smo prezadovoljni s kvalitetom njihove robe, ni nakon pranja ni nakon sušilice ništa se nije stisnulo il izobličilo

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Igraonica u Westgate nam je odlična! Jedino što se, naravno, brzo stvori gužva, ali inače je stvarno dobra.

I sam centar mi se sviđa jer ima stvarno sve moguće dućane na okupu, ali je i ogroman pa nisam gotovo ništa niti vidjela.
    Što se tiče sniženja, vidi se da je bilo stvarno velikih, ja sam naletila na ostatke ostataka.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

kad sam ja bila zadnji puta u westgateu u foxu je bilo 70% i bilo je još dosta stvari

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

taj OSV nisam vidjela, kakav je to dućan? ima i za odrasle i za djecu, znači? idem vidit dal imaju web stranicu da vidim što imaju
    Posljednje uređivanje od tina55 : 10.03.2010. at 18:09

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

sad sam vidjela, znam tj dućan iz Italije, ali ga u Westgate uopće nisam vidjela ????

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Daj neki link nabaci.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Budući sam iz Siska ne dolazim često u Westgate, ali sam 21.03. tu na nekom ročkasu, pa ako slučajno prije toga uškicate gdje vrijedi uči (čitajte - sniženja) molim da natipkate. Hvala

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

E u taj oviesse sam nakratko ušla i vidjela slatke donje dijelove trenirke po 50 kuna, ali sam kasnije htjela dovesti Leu da joj isprobam i više nisam mogla pronaći dućan ni u ludilu

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    E u taj oviesse sam nakratko ušla i vidjela slatke donje dijelove trenirke po 50 kuna, ali sam kasnije htjela dovesti Leu da joj isprobam i više nisam mogla pronaći dućan ni u ludilu
    to me uopće ne čudi, ja sam bila dvaput i nijednom ga nisam vidjela

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Još nisam bila u westgate-u pa imam pitanje: da li ima dućana s baby opremom (kolica, prematalice i sl.)? Kojih?

Hvala!

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Curke, otvorite online stranicu westgate-a, provjerite gdje su trgovine koje tražite na karti da otprilike dobijete orijentaciju i kad ćete biti u West gate-u lakše ćete se snalaziti

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Zato postoje pultevi u centru sa ekranom i pronađete gdje su dućani..
    ili pitate prolaznike/uđete u bilo koji dućan i pitate informaciju..ja to redovno radim i malo zabavim ljude svojim nesnalaženjem

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ma gledala sam i na netu plan centra, al ogroman je, ma trebam otić još koji puta i snalazit ću super, premalo sam puta bila da bih sve pohvatala

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ima li tamo kakva pizzeria ili nešto gdje se može nešto pojesti na brzinu (pizza, tjestenina)? Vidjela sam samo kafiće i steak restoran ...

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Je je postoje pultevi ali predmnijevaju osobe koje se snalaze u prostoru. Ja sam prvi puta igraonicu tražila pola sata.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

I mi smo isto igraonicu tražili dugo, a info pult nas je samo zbunio. Da li su još uvijek tako velike gužve u igraonici, mi smo zadnji put poludjeli koliko je djece bilo i to mi je koma. Ja sam bila u OVS-u u Garden molu. Po ovome što pišete to kao da su dva različita dučana, tamo je samo par stvari bilo na sniženju, često svratim, dučan je uvijek pun robe kao da se ništa nije niti prodalo, a donji dijelovi trenirke su od 60 kN nadalje-na sniženju. Robice za male bebe nema, tek negdje od 9 mj i sve mi je previše nacifrano ko putujući cirkus.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Eh, mi smo u igraonicu došli u nedjelju u 10 ujutro i tada nema nikoga, ali se vrlo brzo stvori gužva.
    Drugi put kad smo bili stvorila se još brže.
    Ne bih rekla da je to jako velika gužva, ali za nas je prevelika.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

vidjela sam reklamu da sada besplatni bus vozi sa nekoliko lokacija u Zagrebu- prije je bilo samo iz Podsuseda

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Mi kad smo bili, igraonica se tek otvoila, radila par dana, nismo imali pojma da je besplatno. Taj dan je bilo više od 1000 djece, mislim da je bila nedjelja popodne, a podatak nam je rekao voditelj u haby landu, koji je meni ljepši i dolazi puno manje djece, jer se plaća.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj dani1 prvotno napisa Vidi poruku
    . Ja sam bila u OVS-u u Garden molu. Po ovome što pišete to kao da su dva različita dučana, tamo je samo par stvari bilo na sniženju, često svratim, dučan je uvijek pun robe kao da se ništa nije niti prodalo, a donji dijelovi trenirke su od 60 kN nadalje-na sniženju. Robice za male bebe nema, tek negdje od 9 mj i sve mi je previše nacifrano ko putujući cirkus.
    I

Isto se i meni čini. Nemaju posve istu robu, odn. u WG ima puno veći izbor za djecu. Rasprodaje koje su bile 50% na sve tijekom siječnja u West Gateu, u Garden Mallu su bile manje i ne na sve, posebno ne na dječje.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

I ja bih se složila, potpuno različiti dućani. Postoji doduše i mala mogućnost da sam u WG fakat ušla u neki drugi dućan a ne oviesse. Naime, isti dan sam prvi puta bila u WG i u Garden Mallu - u ovom drugom jer smo išli u kazalište, pa smo prerano došli i onda otišli u GM kupiti meni lijek za afte. Tako da sam i tamo ušla u taj oviesse i imali su totalno drgačije stvari.

(btw. lijek za afte nije ništa valjao)
    Posljednje uređivanje od Mima : 11.03.2010. at 21:11

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    Ima li tamo kakva pizzeria ili nešto gdje se može nešto pojesti na brzinu (pizza, tjestenina)? Vidjela sam samo kafiće i steak restoran ...
    Vrijeska, imaš nekoliko raznih punktova sa hranom. Znam da kod Mercatora ima pekarnica sa toplim pecivima, pizzom i ostalim, par metara dalje je baš pizzeria. Na katu sam vidjela i neki restoran, dakle ima dosta mjesta za nešto pojesti.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •