-
Osoblje foruma
Ovdje lijepim svoj post o istom problemu (iz 2008.):
I dalje imam jaka probadanja rekla bih svakih 20ak minuta (neovisno o podoju), i u trenucima tih probadanja bradavica se ispupči i cijela pobijeli (osjećaj je kao da sam stavila kocku leda i dugo držala). Pri tome, kad stisnem, ne može izaći ni kap mlijeka. Čim probadanje popusti, bjelina se povuče i odmah "idu" kapi mlijeka na stisak.
Evo ga opet, lijeva cica je opet od zore drvena...stvarno ne mogu više, nemam živce razbijati to 24h svako nekoliko dana. Zašto mi se to stalno događa?
Mislim da ima neke veze s ovom pojavom bjelila na bradavici i bolnosti (prekid cirkulacije, kako ste mi objasnile) jer se to zadnjih dana javlja pretežno na toj lijevoj cici, valjda svakih deset minuta i po danu i po noći i JAKO boli. Nešto očito nešto ne štima.
Kod mene je bio isključen Soor, zapravo, "liječila" sam ga dugo Rojazolom, ali nije bilo nikakvih pomaka u ovom konkretnom problemu.
Dakle, to bjelilo nije bilo ovisno o podoju i javljalo se 3-4 puta na sat, trajalo je skoro cijeli treći mjesec života (ta je pojava trajala koliko i zastoji i kvrge, kad su oni prestali prestalo je i bjelilo bradavice).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma