Oviesse u WG-u je blizu Okaidija (mislim da je 2. dućan od Okaidija).
Oviesse u WG-u je blizu Okaidija (mislim da je 2. dućan od Okaidija).
ajde Westgateovci, treba mi pomoć. U koje dućane je najbolje da pogledam (osim u C&A)- tražim neku svečaniju košulju ili tuniku za sebe, treba mi za Prvu pričest. Uvjet je da tam ima i većih brojeva jer ne treba smetnuti s uma da budem onda u 4. mj. trudnoće, a već me i sad sve steže. Bila sam 2 puta u WG, ali na brzinu tak da ni pola nisam dobro vidjela di čega ima.
Ajde preporuke na sunce![]()
Ja sam bila sa svojima danas prijepodne.
Max 10 djece je bilo u igraonici. Natrčali se, naigrali, mogla sam ih pratiti jer nije bilo ljudi (inače se užasavam takvih igraonica).
U samoj igraonici ima mali restoran gdje smo pojeli pizzu (nude i ostale "zdrave" stvari - pomfrit, pohano i sl.).
Nismo ništa trebali kupovati tako da nismo niti obilazili dućane. No, vidim da ih ima zatvorenih ...
Inače, centar je tijekom tjedna gotovo prazan (bila sam i prije dva tjedna sama, baš u kupovini; MM je bio koji dan poslije mene, ista stvar). Mislim da neće dugo opstati ...
A po novinama pišu da se u Buzinu gradi još veći centar - stvarno ne razumijem za koga... Za zimske vikend šetače?!
Ja sam u Sloboštini - meni ispred nosa - idealno. Iako ih radije da mi na tolkoj kvadraturi jaslice, vrtić i pedijatra sagrade.
ne treba nam novi shopping centar, al ja bi da u jednom svakako već jednom otvore h&m, nešto se pričalo da će ga otvorit u west gateu
To sam i ja pročitala, zato su neki dučani namjerno ostavljeni prazni jer su navodno rezervirani za njih. Naveli su još par poznatijih firmi, sad se ne sječam koje, e sad samo da konačno dođu i da nama hrvatima daju dobru robu, a ne neke ostatke.
drage moje, ja sam nedavno dobila na uvid neku prezentaciju (stavila bi ju, ali ju nemam više) koja kaže da se do kraja 2012 planira u hrvatskoj sagraditi još 12 shopping centara,od čega 3 ili 4 u ZG.
HM po tome dolazi 2012, kad uđemo u EU, skupa s jo nekim razvikanim belosvetskim imenima.
Ne znam da li je taj netko radio kakvu analizu isplativosti sad u vrijeme krize, jer pitanje je tko će u njima kupovati. Ne samo da West gate zjapi prazan, nego je isto i u King crossu gdje su već krajem godine razmišljali o tome da ga zatvore. Mislim da jedino CC1 (i eventualno Avenue) dobro posluju. Ali eto, sve više državljana iz susjedne nam dežele dolazi kod nas u shopping.
svi ti centri su zamišljeni da njima gravitira čitava regija, ne sam Zagreb ili Hrvatska. koliko je isplativost bila na umu projektantima ne znam, nama je fokus bio nešto drugo.
a isto tako , baš u vezi KC sam čitala neki članak u kojem je objašnjeno na nekoliko primjera da je rok trajanja pojedinog centra 10 godina, tako da ovo stanje ne čudi. jednostavno, invazijom ogromnog broja centara ( a kod nas su unazad dvije godine otvorena 4 velika centra) stari gube na konkurentnosti i atraktivnosti.
u ovoj prezentaciji mi je najveći apsurd bio CC1 EAST koji se planira negdje put sesveta.
Posljednje uređivanje od babyboys : 13.03.2010. at 18:06
Spremamo se na obiteljski izlet sutra (subota) u WG jer sam čula da C&A ima 20%popusta na sve. Pa me zanima: gdje se može nešto pristojno i bro pojesti s djecom? Pizzerija ili slično... I jel stvarno Habi igraonica besplatna?
Igraonica je stvarno besplatna a za jesti pojma nemam
hm, ja bila u cetvrata i nista nije bili snizeno u C&A. Ali je u mulleru snizenje 15 % na sve... ima pizzeria tama, vidjela sam u mulleru zenu kako nosi kutije sa picama.
U igraonici imate restoran brze prehrane (pizze, pomfrit, prženo...)
Igraonica je besplatna? Mislila sam da je bila samo do 10.01.
igraonica je besplatna, navodno ju je preuzeo WG, valjda su skužili da nitko neće dati 50kn za upad![]()
besplatna
plaćaju se samo autići 5kn/4min
divljaonicaje trebala biti 70kn
tak me zena na pultu obavijestila jos u prvom mjesecu, ali su onda skuzili da nist od toga, na nasu korist.
ja vjecito u taj wg vucem jabuke i brusnice i ostale picaboce jer ne znam gdje bih malca odvela poklopati nesto korisno nakon tolikog divljanja. ima li bilo kakav oblik prehrane tamo a da nije pizza i pomfri?
Forneti sa vocnim punjenjem?!
Zezam se, mislim da nema... Vidjela sam samo joj sendvice.
E da, u blizini igraonice ima nekakav japanski/ kineski restoran. Onako na traci se okrug voze jele i kolaci. Vidjela sam i susi.
Sarajevom se širi glasina da je u West Gate sve manje otvorenih radnji, i da je bolje posjetiti neki drugi shoping centar.
Dakle, potvrdite ili demantirajte. Uputite me jer stižemo u shoping za vikend. Hvala!
Znači, neko širi dezinformacije i smutnju, čime se sve ljudi služe
Hvala!
ja uopće ne idem s mojom ljepoticom po centrima.išla sam neko vrijeme ko luda, onda sam skužila da je sve to koma, obje smo bile prilično nervozne od sveg tog ludila...
subota u jutro u grad, kao što je mene moja mama vodila i to je to.
sve obavim, prošetamo i odemo na karusel i doma na spavanac...
čekam da se otvori H&M u (nesretnoj) Varšavskoj...pa će nam subotnji odlasci u grad biti na još veću štetu kućnog budžeta...
Ima ispod igraonice u prizemlju "meet and eat", mali samoposlužni restoran. Nije loše, bude dosta izbora. Imaju i stolice (hranilice) za malene.