Pokazuje rezultate 1 do 50 od 95

Tema: Slana soba

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ja sam saznala da ima slana soba na Malešnici, pa sam razmišljala da odvedem Ivu jer je stalno šmrkava i kašlje ko slon, a dokotrica je rekla da joj nije ništa.
    Dala joj samo neki sirup za kašalj, ali čim ga je prestala piti, kašalj se vratio...
    Dakle, ovaj u Dugavama i u Dubravi je isti vlasnik kao i ovaj na Malešnici.
    Posljednje uređivanje od ana.m : 15.03.2010. at 14:52

Nia_Zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam saznala da ima slana soba na Malešnici, pa sam razmišljala da odvedem Ivu jer je stalno šmrkava i kašlje ko slon, a dokotrica je rekla da joj nije ništa.
    Dala joj samo neki sirup za kašalj, ali čim ga je prestala piti, kašalj se vratio...
    Dakle, ovaj u Dugavama i u Dubravi je isti vlasnik kao i ovaj na Malešnici.
    Ima, novo je otvorena, u produžetku Kukuljevićevog trga samo preko ceste A.T. Mimare u zgradama lijevo.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

najiskrenije se pridružujem pohvalama za terapiju u slanim sobama i stvarno treba odati veliko priznanje gospođi Sunčani Petrić iz Osijeka koja je prva u Hrvatskoj otvorila slanu sobu, da nije bilo nje tko zna kad bismo saznali za slane sobe

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

na stranicama slane sobe u dubravi (dugave, malešnica) piše da vrše prodaju generatora za slane sobe (istih sa kakvima rade i terapije u svojim slanim sobama)
    razlika izmaeđu HALOGENERATORA I generatora je sljedeća:

HALOGENERATOR je urađaj koji ima certifikat medicinskog uređaja, prošao je višegodišnje testiranje na skupini dobrovoljaca i dobio taj certifikat

generator je kopija halogeneratora ( ukradeni patent ) , nije prošao testiranja tog tipa, nema certifikat medicinskog uređaja, ne koristi se niti u jednoj slanoj sobi na svijetu

tko ne vjeruje neka provjeri, ode u bilo koju od tih slanih soba i zatraži taj certifikat ( ista stvar je u Koprivnici, Bjelovaru i Varaždinu)

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Da se nadovezem na temu, obzirom da sam u doticaju sa slanom sobom jer ima kod mene u Samoboru jedna, rekacije ljudi su poprilicno dobre na terapije u slanim sobama.

Cijela ideja je da se protiv alergijskih bolesti bori na prirodan nacin. Bio sam poprilicno pogođen kada je u slanu sobu doslo djete od 11 godina koje je od ljekova pocelo dobivati osteoporozu.

Slana soba jedan je od nacina kako se boriti sa alergijama i ostalim bolestima na prirodan nacin i svakako treba probati odraditi seriju tretmana. Naravno, reakcija svakog pojedinca na tretnam je drugacija, i tretmani se trebaju prilagođavati svakoj osobi posebno. A kako nicega nije dobro previse, pa tako ne treba pretjerivati odlascima u sobu svaki dan. Obicno treba biti razmak od barem 3 dana jer sol koju pokupite danas u sebe, raditi ce svoje jos neko vrijeme u organizmu.

Jos jedan od nacina je konzumiranje lokalnog meda (lokalnog jer sadrzi pelud biljaka iz vase okolice) za one koji imaju alergije na pelud. Također se sigurno moze pomoci i homeopatijom no u to nisam bas ulazio... ali mislim da je sve bolje od ovih tzv. "lijekova".

Za one koji zele vise saznati o spomenutoj metodi koristeci med pogledajte kratki teskt o tome ovdje gdje se nalazi i par referentnih linkova ili sami istrazujte po internetu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •